• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia, örülök a találkozásunknak, a randi után én is feltöltődtem! :) Várom a folytatást, biztos vagyok benne, hogy tudjuk még fokozni az élvezeteket. :)

    Szeretnék 3 általános infót leírni, jó, ha ezeket tudod, és remélem, nem veszed rossz néven.

    Ha délelőtt kérsz időpontot délutánra, rendjén való előtte megerősítő sms-t kérni, mert addig bármi közbe jöhet a vendégnek, nekem pedig szervezni kell az időpontokat.

    A diszkréció miatt szinte mindenhol gyakori, hogy először egy-két házszámmal arrébb kapsz címet, és csak, ha valóban megérkeztél a randira, akkor kerül pontosításra a helyszín.

    A pesti átlagár 20000 Ft, ezért az esetemben nincs szó "átlag feletti honoráriumról", az anyagiak nálam is ennyibe kerülnek. Aki ebben a műfajban kevesebbet kér, annak nincs önbecsülése, másrészt gyorsan ki fog égni, ez a Vendégeknek sem érdekük, jobb így nézni és elfogadni ezt, hogy ne menjen a minőség rovására semmi.

  • Egyeztetés:

    Délelőtt telefonáltam neki, egyből felvette és részletesen tájékoztatott a programról és a lehetőségekről. Délutánra beszéltük meg a randit.
    Furcsa volt, hogy meg indulás előtt egy órával kér egy visszajelzést és csak akkor adja meg a pontos címet.
    Ami nem is annyira pontos, mint később kiderült, de nyilván rossz tapasztalatok miatt ennyire óvatos.
  • Megközelítés:

    Margit hídtól északra XIII-ker-ben található a ház. GPS pontosan tudja a címet, parkolni is könnyű. BKV a közelben (Váci úton) biztosan jár, de hogy pontosan mi , azt nem tudom.
  • Helyszín:

    Mikor odaértem a négyemeletes házhoz még pontosította a bejáratot (egy lépcsőházzal arrébb) és jelezte, hogy lejön kinyitni a kaput. Felfelé a képcsőn magyarázta, hogy miért nem lehet a lakásból nyitni az ajtót,de nem értettem. Illetve akkor már teljesen másra, Dolly szolidan felöltözött, de szexi alakjára koncentráltam.
    Maga a lakás egy teljesen átlagos hely. Távozás után szinte semmire nem emlékszik belőle az ember. A célnak amúgy tökeletesen megfelel, a fürdő is ok. A masszázs egy puha francia ágyon történik, tükrök nincsenek a szobában.
  • Lány külseje:

    Dollynak nagyon szexi alakja van. Nem csontsovány , nem is molett, pont az a fajta, aki szűk farmerben is kívánatos, viszont termetéhez képest nagy mellei vannak. Tuningoltak az ikrek, de igazán jól sikerültek. A feneke kemény és formás , az arca helyes, a frizurája nagyon jól illik az egyéniségéhez.Mindehhez kedvesség és mosoly párosul, ami megalapozza azt, hogy kellemes percek következnek majd minden téren.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve már csak egy kis bugyi volt rajta, nem is tudtam megállni, hogy ne ismerkedjek meg közelebbről is az ikrekkel. Legszívesebben sokkal több időt töltöttem volna el így, de egy idő után Dolly finoman, de határozottan az ágyra “parancsolt”, hogy elkezdődhessen a masszázs rész.
    Nem sportmasszőr élményt kaptam, aminek azért nagyon örülök, de nem is csak simogatásból állt ez a program. Az alkarját is sűrűn használja, különösen a hátmasszírozás és a végtagok kezelése alkalmával. Csúszka elemeket is használ, de csak akkor amikor hason fekszem. Jól lehet vele beszélgetni, úgy tűnt, hogy szereti is, ha közben így telik az idő. Olyannyira, hogy amikor jött egy-egy benyúlás, még akkor is fesztelenül beszélgettünk😄😄
  • Levezetés:

    Fordulás után már sokkal lágyabb mozdulatok következtek és a bugyi is lekerült róla. Én meg elvesztem a gyönyörű idomok és formák csábító részleteiben. Csókoltam és simogattam ahol értem, miközben ő az akkorra már igencsak éledező farkammal foglakozott. Főleg kézzel, amiért annyira nem rajongok, ha azon van a hangsúly. Jeleztem is neki, hogy azt sokkal jobban szeretem. Meghallgatta a kérésem és onnantól már főleg az ajkai játszották a főszerepet. Meg a nyelvem. Ugyanis megfordítottam Őt és elkezdtem bebarangolni én a testét. Természetesen a szuper cicikkel kezdtem, majd lejjebb csúszva megízlelhettem a korábban már megcsodált punciját. Ritka szép formája ban, kényeztetésre csábít. Nem haboztam elkezdtem csókolgatni majd a nyelvem is jelentős szerepet kapott. Nagyon jó érzés volt. Dollynak azért ez nem jött be annyira, korántsem élvezte annyira, mint én, úgyhogy pár perc után befejeztem és átadtam magam a teljes kényeztetésnek. Az ajkai közt lett végül végem, hagyott lenyugodni én meg lassan visszatértem a lebegésből😄😄
  • Elszámolás:

    Átlag feletti a honorárium, ezért kb olyan szolgáltatást is kaptam. Semmi trükközés nem volt, pont annyit adtam oda előre, mint amennyiről a telefonban tájékoztatott.
  • Összkép:

    Egy nagyon szuper testű MILF-el tölthettem el egy órát, aminek a masszázs része és a kényeztetése is nagyon jó volt.
Happy Massage