• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem értem el de később visszacsörgött így még időben sikerült beszélnünk és aznapra időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem meg a helyszínt, nagyon egyszerű volt odatalálni és szerencsémre parkolóhely is akadt. Ha nem is a ház mellett közvetlenül de a közelben sztem mindig akad hely. BKV járatokkal nem vagyok nagyon képben azon a környéken de lévén hogy a kerület egy központibb (és Dunához közeli) része nem lehet gond a megközelítéssel.
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag új építésű épületben van és ez az állapotokon is nagyrészt tükröződik. A fürdőszoba és a lakás is teljesen rendben, tisztaság rendezettség övezi. A szobában egy kéynelmes fotel és egy masszírozó magas ágy van. Érdekes a tükrös mennyezet, de ablak nem tűnt fel. Volt ugyan egy elektromos ventillátor féle de az max a szobában lévő elhasznált levegőt mozgatja. Ezekben az időkben nyugodtabb az ember ha szellőztetve van. De mivel a viagrát is gyártó cég injekciójának mindkét adagját megkaptam már, könnyebb kiegyezni ezekkel a helyzetekkel. Az action közbe lehetett hallani hogy jöttek mentek, de nem találkoztam senkivel
  • Lány külseje:

    Szandi egy igazi párduc. Az átlagnál magasabb és jobb külsejű csaj. Szép lábai és magassága ellenére a combjai is nagyon jók sőt a feneke is. Bár a képekhez egy jó adag sminket használt nem kell tartani sőt, kissé érettebnek tűnik a valóságban ami határazottabbá teszi és ez nagyjából a személyiségéhez illik is. Már amyennit a fél óra alatt megtapasztaltam. A mellei kellően nagyon markolhatók és ami lényegesebb hogy természetesek. Szóval nyilván ízlés kérdése kinek milyen típus jön be. Az nem fog csalódni aki magasabb vékony határozott csajokat szereti.
  • Erotikus masszázs:

    Bár mások azt írták h nem kell profi masszázsra számítani nekem ez tökéletesen megfelel. Ugyanis nem vagyok oda a masszázsért. Szandi a testem minden részét kellően bejárta. Jeleztem h a lábaktól tekintsünk el. A hátam és a gerincemet a lehető legjobb pontokon masszírozta és ez különösen jó volt, ritkán van h szinte nem is kell mondani de valaki magától eltalálja. A kezeimet hátra szorítva (ez lebilincselő érzés volt) egy talán (számomra) különös technikával (legalábbis én annak érzetem de megjegyzem nem vagyok egy nagy masszázs szakértő inkább az erotikus részekre pályázom) nagyon profin kinyújtotta és így a konditerem és a napi munka feszültségeit kellően kiszorította a testemből.
    Voltak simogatóbb részek is amikor hol a kezemet zárta a lábai közé hol a testével cickóival simizett. Összességében kellően kombinálta az erotika és a masszázs részeket.
  • Levezetés:

    Már a belépéskor lehetett érezni hogy van egy különös vonzalom köztünk és ez végig kitartott. Szexi fekete részekből álló ruhaszeleteket hordott magán és bár nem emlékszem pontosan a kombóra de a lehelletnyi tangája volt a legfinomabb amin keresztül és azt félrehúzva a puncusba is belekóstoltam. Az elején tisztáztunk mindent és irány zuhanyozni. Miután visszamentem a szobába és ő is visszatért abban maradtunk h előre vesszük a levezetős részt és miután állva, a fotelben és a masszázságynak támaszkodva is kóstolgattuk egymást szinte mindenhol, Szandi letérdelt és egy fenomenális francia leckébe kezdett. Ezt az oldali és a mennyezeti tükörben is lehetett követni ami fokozta a hangulatot. Próbáltam leállítani h időt nyerjek. A tangája ugyan nem került le de félrehelyeztem a puncit eltakaró madzagnyi részt és elkezdtem falatozni. Igazán élvezetes puncija van, és ahogy éreztem ez a rész neki is tettszett. Aztán fordult a helyzet, újra nekitámaszkodtam a masszázságynak, Szandi legugolt folytatta szeánszot és torkig vette a felkeményedett kígyómat, sorosan tartotta azt a feszülő szájával, ügyesen szopogatta, hol folyamatos bólogatásokkal hol pedig a makkra koncentrálva kellő szívó hatással és így szabadított meg a napok óta bennem felgyűlemlett stressztől és végül az utódok a szájába, annak környékére és a szőnyegre landoltak:) Ezután következett a masszázs rész ami tovább lazította az estémet.
    Tisztogatás, gyors tusi után némi kellemes csevej kíséretében szinte remegő lábakkal hagytam el a helyszínt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt nagyjából amit ezért mostanság elkérnek a lányok
  • Összkép:

    Összességében Szandi egy belevaló csaj, kellően csinos és nagyon kedves is. Nem ma kezdte és tudja mitől döglik a légy. Sajátos személyiségi és testi jegyeket hordoz ami különlegessé teszik szerintem.
    Remélem lesz még alkalmunk találkozni de most egy darabbig visszahelyezem a karikagyűrűmet:)
Happy Massage