• Nikki Fox

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyik késő este hívtam, fel is vette. Telefonban elmondott mindent részletesen és egyeztettünk is gyorsan egy közeli időpontot. Kb. egy óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, nem volt könnyű parkolóhelyet találni, nagyon tele volt minden, de végül találtam egyet. Érdemes talán picit előbb érkezni emiatt. A házat elég könnyű megtalálni, megadta a pontos címet. Hívtam a ház elől, megadta a kapucsengőt és az emeletet.
  • Helyszín:

    A lakásban szerintem egyedül volt. A helyszín pici szoba nagy ággyal, bőven elég ahhoz amit szeretnénk csinálni :) Fürdő is nagyon rendben van, van minden amire ilyenkor szükségünk lehet.
  • Lány külseje:

    Nikkivel kapcsolatban nem érhet meglepetés. A képeknek teljes mértékben megfelel. Nagyon aranyos, mosolygós arc, telt ajkak. Nagyon vékony teste van, általában nem szoktam hasonló testalkatú lányokhoz menni, de most megtetszett a képek alapján, illetve, hogy ilyen fiatal. Nem bántam meg, kellemes volt vele minden.
  • Action:

    Nagyon kedvesen fogadott Nikki, megkínált üdítővel, megkérdezte, hogy tetszik-e nekem. Mondtam, hogy teljes mértékben :) megmutatta a fürdőt, majd mikor végeztem, ő is kiment egy szájöblítésre. Mikor visszajött megbeszéltük, hogy ő szereti a gyengédebb barátnős együttlétet, ez nekem is megfelelt. Így mellémfeküdt, elkezdtük simogatni egymást, csókolózni. Nagyon finom volt a bőre, jó illata volt, a csókot is érzékien csinálta. A hátára fektettem és még csókolóztunk egy kicsit, majd elkezdtem lejjebb haladni: cickók, has, comb, majd a finom punciját nyalogattam. úgy tűnt élvezi, úgyhogy egy darabig csináltam, aztán amikor éreztem, hogy elég volt neki, akkor cseréltünk. Szoktak gumiparáim lenni, úgyhogy csak franciát kértem, ami annyira jól sikerült, hogy kb 2 perc után elmentem a szájában. A mélytorkos eszméletlen volt, torokhangokkal spékelve, néha csak a végével játszott. Kezezés ha jól emlékszem nem volt, de nem is szerettem volna :) Így az első kör hamar véget ért.
    Alapból azt mondta, hogy egy élvezés van az órában, de mivel gyorsan végeztem és kedvesnek talált, ezért mondta, hogy még egy beleférhet.
    A szünetben beszélgettünk zenéről, mindketten zenélünk, megmutatta a hangszerét is, kicsit játszottunk rajta. Nagyon közvetlen és beszélgetős volt.
    Aztán a második körben is csak franciát kértem. Mondtam neki hogy a mélytorkos franciája nagyon tetszett, úgyhogy azt csinálta főleg, így ez a rész egészen pornófeelingesre sikerült, aminek örültem. Sajnos viszonylag hamar itt is elsültem annyira jól csinálta. Remélem legközelebb felkészültebben tudok érkezni és többet tudunk élvezkedni. A végén még dumáltunk kicsit aztán öltözés után mentem is.
  • Elszámolás:

    A szájbaélveséz extra volt, így szerintem a bp-i átlagnál magasabb kicsit talán az alap is, de Nikki olyan lány, akihez megéri elmenni. Főleg ha szereted a fiatal vékony lányokat.
  • Összkép:

    Nikki a maximumot adta magából, nagyon figyelmes, kezdeményező, így nagyon jó érzéssel távoztam tőle. Tudom ajánlani bárkinek, aki aztán tud is vigyázni rá és tisztelettel kezeli a hölgyeket. Sajnos ez most egy rövidebb írás lett, de szerintem minden benne volt, aminek benne kellett lennie.
Happy Massage