• Azra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk,minden gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van, remekül megközelíthető mint autóval mint tömegközlekeséssel.
  • Helyszín:

    Kifogástalan, igényes hely. Maximálisan jól felszerelt. Tiszta és jól berendezett, abszolute hiánytalan.
  • Lány külseje:

    Óriási kedvenc. Már a képeken is látszik, hogy földöntúli a lány, de a valóság még a képeket is felülmúlja. Tökéletes méretek, hatalmas mellek és hamvas kerek popsi. Brutális még a vizuális émény is amit nyújtani tud, a látványvilág már az első pillanattól kezdve megbabonázott, már ezért is megérte látogatás, hogy testközelből láthattam egy ilyen nőt :) Ragozni nem lényeg, hosszú szőke haj, angyali baba arc, művész formálta test. Tipikus bomba nő, szexszimbólum kisugárzás, egy kebel csoda.
  • Action:

    Egy igazi úriember ilyenekről nem beszél, azonban én képtelen vagyok magamban tartani! :) Ez számomra sokkal több volt mint együttlét.. Azra nem viccel, a testem összes erogén zónáját kezelésbe vette, már az előjátékban részt vett az öt érzék mindegyike :) Ilyen élményben még sosem volt részem, teljes és kölcsönös kielégülés az ágyban, földöntúli orgazmus.. úgy vélem amit Azra képvisel és folytat, az maga a szeretkezés művészete. Ilyesfajta teljes kielégülés, és katartikus élmény elérhető, de nem akárkivel. A megfelelő partnerre van szükség hogy ez a fajta gyönyör megtapasztalható legyen. Elengedhetetlen az intim atmoszféra megteremtése, amiben a hölgyemény profi! Eddig nem gondoltam hogy a szexuális élmény ennyivel fokozható lenne, Azrának hatalmas szexuális energiája van, ami őserőkent robban ki.. egyszerre égetett és simogatott miközben teljesen új dimenziók tárultak elém. MInden témában rábíztam magam, puha ajkai, nyelve és kezei olyat műveltek, hogy testem minden atomja remegett az izgalomtól. Szerintem így első látogatásom során már sikerült megtapasztalnom a belső orgazmus érzését is. Függővé válltam, alig várom az elkövetkezendő alkalmakat, hogy felfedezzem mit rejthet még teste és képességei! Azra már az előjátékot is játékos formában kezdte, ami nekem nagyon bejött. Ajkaimon ujjaival játszott, simogatásokkal és érintésekkel térképezte fel a terepet, finoman végigsimogatott minden lehetséges porcikámnál :) én még ilyen érzéki nővel sosem voltam, szertartásszerűen készítette elő együttlétünket, testemen áramütésszerűen futott végig a hevesség mikor megkaptam életem legjobb francia leckéjét. Franciája olyan volt mint a lassan hullámzó óceán, rutinosan és szakszerű elnyújtásban részesültem, ezálltal még órák után is az élményben ringatóztam. Nagyon tudja a dolgát. Kedvcen pózát, a kutyust csinálva, bályosan hátrafordult, szinte megerősítést várva hogy még bírom e épp ésszel :) Ez a nő maga a harmónia, minden gondomat feledtette! Tökéletes combjai szinte mágnesként vonzottak, alig bírtam ellenállni a folytonos markolászásuknak. Leste minden kívánságom, feszes puha, fiatal bőréről időnk letelte után is nehezkesen sikerült megszabadítani magam.A tempó és az érzékek mestere, kell ennél több?
  • Elszámolás:

    Vendég orientált, lelkiismeretes. Szívélyesen fogadott, tökéletes első benyomásom született. Azra hihetetlen készséges volt, oda meg vissza voltam a társaságáért :) imádtam a figyelme középpontjában állni. Extrakat érdemes kipróbálni! Többet is igénybe vettem ;)
  • Összkép:

    Uraim, úgy vélem mindannyian megérdemlünk egy ilyen élményt legalabb egyszer, ha nem többször. Mindenkinek ajánlom aki a nemi izgalmat hosszabban élné meg mint a hagyományos szexuális együttlétek során. Bárkinek ájanlani tudom aki személyre szabott élményt szeretne, ahol kiteljesedhet mint férfi. Azra olyan energiákkal töltött fel, hogy másnapra még a munkámban is motiváltabb lettem :) Hozzám hasonló korosztályú uraknak kötelező, akik szeretnék újra fiatalnak érezni magukat pár órácskára egy ilyen cserfes bombázóval :) valamint azoknak akikre raferné egy ilyesfélé felpezsdítő gyógyenergia :) Legyünk őszinték, ilyen nő tényleg csak a mozikban van, egy ilyen kaliberű nőtől sajnálni nem lehet semmit!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-10-08 15:04:01
Happy Massage