• Barby

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből fel is vette és egyeztettünk időpontot másnap délelőttre. Félénk volt a hangja, kedvesen tájékoztatott, de mint az a helyszínen kiderült, nem Barbyval beszéltem.
    Az időpontot megerősítettem VTR-en is, melyet este valaki visszaigazolt. Valószínűleg ezt sem Barby tette meg. Van recepciós/telefonközpontos.
    A telefonközpontos nem végzi túl jól a dolgát, mert nem tájékoztat rendesen és a befoglalt intervallumot sem sikerült jól lejegyeznie, ugyanis a helyszínen döbbentett le Barby, hogy csak fél órára vagyok beírva. Ezt ráadásul zuhanyzás utáni egyeztetés alatt tudtam meg, amikor rendezni kellett volna a tiszteletdíjat, de Barby kért egy kis türelmet, kiment a telefonoshoz és tájékoztatta a helyzetről. Mikor visszajött, mondta hogy semmi gond, rendben lesz a kért másfél óra. Ekkor már majdnem negyed óra eltelt. Úgyhogy az egyeztetés ezért kap kevés pontszámot.
  • Megközelítés:

    Aki tudja hol az FKF központ a nyóckerben, az könnyen megtalálja ezt a nem túl régi épületet is az utcàban. Waze odatalál, parkoló van a ház előtt és még hely is akadt.
  • Helyszín:

    A ház ugyan nem túl régi és volt már itt rossz tapasztalatom, de a dolgok változnak, így lassan a lakásra is ráférne egy felújítás. Az összes nyílászáró szorul, látszik a használat.
    Az előtérből nyílik a fürdő, jobbra egy függönnyel elszeparálva a konyha lehet, ahol a telefonos főhadiszállás lehet. Balra egy folyosóra kanyarodunk, jobbra egy szoba és a folyosó végén van Barby kuckója.
    Piros árnyalatú fal, nagy tatami a földön, két oldalt a falon tükrök. Kár hogy ez a több darabos hullámos verzió egymás mellé illesztve, egy-egy nagy jobb lenne. Hangulat fény ledcső a földön, az ajtóval szemben egy szófa, mellette szobainas a ruháknak.
    Fürdőben kád ban zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdő a kád szélén, kádkilépő, a mosdó feletti polcon fogkefék, fogkrémek, szájvíz és egy kis műanyag pohár volt megtalálható.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő karcsú, tőlem jóval alacsonyabb szőke leányzó. A kiírt kor talán kevesebb a valósnál, de ezt csak az arc alapján mondanám, a teste igazi feszes kis vadmacska. Kis cicijei vannak nagy bimbókkal, melyet jó volt kényeztetni és úgy tűnt Barby is szereti, ha foglalkoznak az ikrekkel. A popsija csodásan formás, ahogy a képeken is látható. Sehol egy gramm felesleg rajta. Megmondom őszintén, hogy tetkót sem láttam, bár egyéb dolgok kötötték le a figyelmem. Sajnos piros betűs napokon érkeztem, melyről a telefonos nem tájékoztatott, így a sima suncit csak a mikro tangán keresztül simogattam meg.
    Szőke haj copfba fogva, arca átlagos, nem egy túlsminkelt pláza cica, sem egy mediterrán amazon. Viszont olyan csábosan tud nézni és a szájával amit művel, az nem semmi. Na de ezt később.
    Egy fekete necc ruhában fogadott, aminek az alsó része ki volt vágva. Először azt hittem a csupasz punit látom a félhomályban, de aztán rájöttem, hogy a fél tenyérnyi textilt sem tartalmazó tanga testszínű, és rózsaszín pántokkal van a felhasználóhoz erősítve.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel a kapu mellett van a garázskijárat, és egy szürke bömös sport rendszerrel épp kijött rajta, így félreértettem a kapott ajtószámot, de az adott emeleten egy újabb gyors hívással ezt sikerült pontosítani, nem volt belőle probléma. Nem úgy a kopogás után a bejutással, mert eltartott pár másodpercig, mire sikerült az ajtót kiszabadítania vendéglátómnak a tokból. Beléptem és ott állt ez a csöpp, szőke leányzó szabadkozva az ajtó miatt, majd a következő pillanatban már fülig érő mosollyal ugrott a nyakamba miután átadtam a hozott desszertet. Innentől kezdve rám is átragadt a felhőtlen vidámsága és én is vigyorogtam, mint a tejbetök. Mondjuk tett is azért, hogy folyamatosan fülig ért a szám. 😁
    A szobába menet előttem ment és már ekkor feltűnt, hogy milyen formás a popsija. A szobában volt némi csevej míg levetkőztem, aztán kaptam egy türcsit és a fürdőhöz vezetett.
    Mikor visszatértem már ott várt rám, de a necc ruha már nem volt rajta csak a tanga melltartó kombó.
    Már épp megöleltem volna, mikor jelezte, hogy rendezni kéne a piszkos anyagiakat. (Ezt célszerűbb lenne a vendég érkezésekor jelezni vagy a végén, hogy ne rontsa az illúziót).
    Itt jött a kérdés, hogy biztosan csak fél órára maradok-e, amin ledöbbentem és már át is villant az agyamon, hogy milyen qrva gyorsan fogok mindjárt felöltözni, de jeleztem, hogy VTR-en is elfogadásra került az időpont, így nem is értettem a problémát, mely orvoslódott, de nem tett jót a kétségeim elűzéséhez.
    Mikor rendeztem a rendezni valót és eltettem a tárcámat a szobainason elhelyezett kabátomba Barby hátulról átölelt.
    Megérkezésem után egyből tudtomra adta, hogy örül nekem, de ilyen rajongást ritkán kap az ember, hogy bújnak hozzá és bókolnak neki. Hízott a májam rendesen és még csak most kezdődött a randi. 😃
    Megkérdeztem, hogy van-e forgatókönyve, de nincs neki, itt minden úgy van, ahogy a vendég szeretné. Hasra vágtam magam a tatamin, a türcsit a kezébe nyomtam és vártam a masszázst.
    Barby olajat használ és nem is keveset. A bokámnál kezdte és úgy haladt egyre feljebb miközben beszéltünk valamiről. Nagyon kellemesen csinálta, megfelelő erősséggel, jól esett. A derekam oldalirányból is kapott masszírozást, aztán levette a melltartóját és mellém térdelve a kezeimet kezdte gyúrni, miközben én simogattam, amit ilyenkor elértem, de ez max a popsija oldala volt.
    Aztán olajat csurgatott a kezébe és beolajozta a felső testét és elkezdődött egy doromboló kiscicához hasonló rajtam való csúszkálás, simulás, vonaglás. Néha meg csak úgy bújt hozzám, arcát rátette az enyémre miközben én fejemet oldalra fordítva moziztam a tükörben. Mellkasával egészen a combomtól a nyakamig sikamlott, nem egyszer csókot lehelt a nyakamra. Kezdett forró lenni a hangulat, főleg a csúszkálás közben kiadott hangok és csábos nézése kezdte egyre kényelmetlenebbé tenni a hason fekvést. Aztán egy idő után jelezte, hogy szemből is kezdene velem valamit. Ekkor már azért sejtettem, hogy milyen kis vehemens nimfával akadtam össze, de a franciás kényeztetése meglepetésként ért. Görgess! 😉
  • Levezetés:

    Én pillanatok alatt hanyatt feküdtem, természetesen az izgalmi állapotom már szabad szemmel is jól látható méreteket öltött, így beolajozta felső testét és szemből is kaptam egy kis csúszkát, de olyan kéjes mozdulatokkal, hogy még a holtaknak is felállt volna. Kapott a műszer egy kis fertőtlenítő sprayt is a higiénia jegyében.
    Aztán csúszka közben végignyalta a szerszámot, majd bekapta, szemkontakt, cuppogás, dorombolás, minden volt, vonaglott jobbra-balra rajtam még felidézni is nehéz milyen pózokban cuppogott a farkamon, de a legtöbbet a baloldalamon töltötte, mert így tudta teljesen eltűntetni a szájában a velem egykorút. Ezzel azért meglepett és kérnem sem kellett, csinálta magától. Őrületes volt. Aztán szemből helyezkedett el a lábaim között, egyik kezével támaszkodott és úgy szopta a farkam egészen addig, mígnem jeleztem, hogy elér a vég és a szájába szívta az örökítőanyagot. Majd az utódok papírtörlőben végezték és Barby kiment a mosdóba egy percre.
    Miután visszajött volt egy kis cirógatás, majd ismét szájába vett és elkezdett elég intenzíven mélytorkozva szopni. Mellettem feküdt, így a popsija pont a fejem mellett volt és a puncit simogattam a tangán keresztül, mikőzben nyalta-falta a rudamat, volt némi nyálköpködés is, arcához, melléhez csapkodta.
    Egy idő után felajánlottam, hogy telepedjünk át a szófához. Egy pillanatig sem volt ellenvetése. Ha azt szeretném, akkor menjünk! 😁
    Elhelyezkedtem a szófán nagy terpeszben, Barby lekuporodott a lábaim közé és őrült tempóban szopott. Volt mélytorkozás, lenttartás, mikor már egy ideje csinálta és elfáradt, akkor 2 kézzel verte, majd besegítettem neki, én vezéreltem a rudat, addig ő szopogatta a golyóimat. Folyamatosan kéjes nézéssel figyelte a reakcióimat és feltett szándéka volt engem jól leszopni. Ezt nem kellett mondania sem, mert észrevettem. 😁
    Volt hogy ütemesen bólogatott miközben az egyik kezével a golyóimat, a gátat masszírozta, de a legérdekesebb és nagyon jó érzés az volt, ami teljes újdonság volt számomra, hogy vehemens szopás közben a 2 talpamat kezdte el masszírozni és egy bizonyos pontot nyomni. Hát az eszméletlen érzés volt. Mondtam is neki. Én meg a melleit simogattam, mert mást nem értem el. Mikor már lassan 3/4 órája ügyködött rajtam előttem guggolva, térdelve, állva felülről bólogatva, gondoltam felállok és segítek neki.
    Felálltam, elkezdtem verni a farkam, erre ő a végén cuppogott, majd a szájába, állára ürítettem a tárat. Nyitott szájával megmutatta az eredményt, állán csüngtek a gyerekek, majd papírtörlővel elrendezte a sorsukat.
    Őrületes volt és ez a befejezés a végén eszméletlen. Ismét kaptam némi dícséretet, pedig ahogy neki is mondtam, ez mind az ő érdeme, én csak a lankadatlan kitartást hoztam. Ezen jót röhögtünk. 🤣
    Ezután kaptam egy újabb türcsit az újabb zuhéhoz.
    Aztán egy ölelés és búcsú a viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Mondanám, hogy előre kérte, de már a zuhé után. A másfél óra a jelenleg szokásos pesti átlag. A csók és az NFVSZ feláras. A megérte kritériumhoz még 2-3 csillagot hozzáírnék. 😉
  • Összkép:

    Az eddigi egyetlen beszi kíváncsivá tett. Azt mondjuk nem értettem, hogy egy ilyen copy-paste szövegű beszi hogyan jelenhet meg, de bíztam benne, hogy a levezetés rész is kellően izgalmas lett volna, ha nem íródik át, vagy megíródik rendesen.
    Úgyhogy izgalmakkal és némi kétséggel telve indultam el a randi napján, és óriási meglepetés és pozitív csalódás ért.
    A rangom nem engedi meg, hogy irigységből ne írjak, ez általában az időhiány miatt van. Így fordulhat elő, hogy rosszabb esetben neki sem kezdek, jobb esetben neki kezdek ugyan a pötyögésnek, de nem fejezem be és jelen pillanatban 8 elkezdett beszim is van, amiből már nem lesz semmi, de ezt az élményt mindenképp meg akartam osztani a nagyérdeművel. És nem csak a dicsekvés miatt, hanem az előző MT hiányosságait pótolandó.
    Minden nap eltudnám viselni ezt a másfél órát Barbyval. Akár az orvos is felírhatná depresszió, vagy rosszkedv, rossz közérzet ellen. Ezen a borongós, mocskos esős napon nem is kellett más, és mikor kijöttem a házból ki is sütött a nap. 😃
    De már szövögetem ördögi tervemet a következő randira. Vannak ötleteim. Ha összejön, megírom. 😎
    Bár a kapott élményt nem lehet szavakba önteni. Biztos, hogy nem sikerült minden részletet megfelelően megírnom, de ilyen intenzív randi után csoda, hogy ennyire emléxem. 😊
Happy Massage