• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Kedves Daniil! :)
    Köszönöm az értékelést, örülök, hogy kellemesen érezted magad a társaságomban. :)
    A "profi" nak mondott kényeztetés kifejezetten jól esett és az is, hogy odaadónak jellemeztél, különösen azért mert én tényleg szeretek adni a kedves vendégeimnek, energiát, erotikára, feltöltődést... 🙂🔥Örülök, hogy ez átjött neked, azt is, hogy engem választottál, és hogy megírtad rólam ezt a kedves, dícsérő értékelést. 🙏
    Szívesen látlak legközelebb is.
    Sok puszi Neked. 💋

  • Egyeztetés:

    Ahogy hívtam elsőre felvette, kedves hang, mindent készséggel elmondott a telefonban. Telefonhívástól számított nem egész 3 órán belül kértem időpontot, utolsóként zártam a napot, címet egyből le is egyeztettük.
  • Megközelítés:

    A ház előtt szerintem mindig hely. Fizetős, csendes, 3. kerületi környék. BKV fronton szerintem sétálós, de nem tűnt vészesnek és úgy hiszem 1 busz és 1 villamos áll meg az utca végén.
  • Helyszín:

    Régi, 2 emeletes tégla ház. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, egy kis fürdő külön van kialakítva amúgy pedig egy amerikai konyhás nagyszobás lakás, tiszta és van választék tusfürdőből. Törülközők is rendben voltak. A tett helyszíne tényleg nagyon igényes, egyedüli rendelésre kialakítva. Az ágy és a pad is kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, nekem tetszett. Aki kis bájos, habos-habos lányra vágyik szerintem ne őt válassza. Szexi fehérneműben fogadott. Félhomályban voltunk végig. Kifejezetten arányos és a mellek pedig szépek, tenyérbe valók!
  • Erotikus masszázs:

    Az elején tisztáztunk mindent, aztán el fürdeni, a fürdőből kilépve megittam a vizemet, aztán felfeküdtem a padra. Folyamatosan beszélgettünk, jó fej, elég pörgős csaj. Kezdődött is a masszázs, érezni hogy tanulta, kis törülközővel is le voltam takarva, amivel adott területen áttörölt/dörzsölt amikor végzett. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Nagyjából 40 percnél jártunk, amikor elkezdődött az erotikus be-be nyúlkálás a herékhez és gáthoz, nem sokkal ezután mondta, hogy fordulhatok. Szerencsémre felajánlotta a kényelmes ágyat, amire azonnal igent mondtam, így meztelenül áthelyeztük magunkat az új nyitányra.
  • Levezetés:

    Innen már nagyon izgató volt a látvány...főleg miután álló farkamat is elkezdte kényeztetni szájjal és kézzel, közben incselkedett velem, szemkontakt végig, nagyon jól ápolgatta ágaskodó férfiasságomat a mellbimbói simogatása és az ajkai kényeztették...egyszerre nyálcsorgatós, mélyre hatoló és egyszerre lágyabb, én inkább a kéz nélkülit kedvelem ezért így is kértem. Játékos nyelv, amivel odalent is hosszabb időt tölt, ami igen jól eső érzés. A golyók sem maradtak ki a jóból természetesen, hol hevesen, hol kicsit lassabban, de profi módon tette ami már látszódott az elején. Közben simogattam ahol csak értem, punci, mellek...hm...elég látványos a produkció és ezzel is tetéztük a jót. Éreztem lassan végem, ekkor szóltam lassítsunk. Kicsit vissza is vett, aztán újra szépen lassan kezdte a mókát és innen már nem volt visszaút. A szájában lett végem, hagyott kellő időt a lenyugvásra. Nagyon odaadó és tudja mi kell nekünk.
  • Elszámolás:

    Extrák közül a szájba élvezést kértem. Jó érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott, a távozáskor az asztalra téve mentem ki a lakásból két puszi után.
  • Összkép:

    Ajánlás teljes mellszélességgel, kiváló élmény, visszatérős!
Happy Massage