• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és fel is vette egyből. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről (az említett rózsaszálak természetesen megegyeztek a bővebb infó adataival). Fél órára neveztem be és egy bő óra múlva már mehettem is.
  • Megközelítés:

    13. kerületben a Béke tértől nem messze van a lakás. Parkolás nem vészes, és több BKV lehetőség is adott. Ismerős a környék, de egyébként is megkaptam a pontos koordinátákat.
  • Helyszín:

    Újépítési társasház. Rend, tisztaság a lakás minden pontján. Az ágy kellően nagy és kényelmes, de ami sokkal fontosabb, hogy egy szép nagy tükörben lehet közben nézelődni. A háttérben lágy, francia zene szólt, ami szerintem pont illett is Ramóna stílusához, mert olyan kis bohém, csacsogós lány.
  • Lány külseje:

    Combfixben fogadott és talán egy köntös lehetett rajta, de bevallom őszintén annyira bejött az egész kisugárzása, hogy ilyen részletek nem maradtak meg. Talán bugyi és melltartó se volt alatta, de ami biztos, hogy hamar lekerült. Gyönyörű, sötét haját összefogva viselte, de az akció miatt ez így praktikusabb is volt. Alkata egyébként teljesen megfelel a képeken látottaknak, filigrán, feszes testú lány, tenyérebeillő cicikkel. A bőre talán kicsit világosabb volt... Arca is nagyon bejövős, nem kell tartani a kitakarástól.
  • Action:

    Fürdésem után még ő is kiszaladt egy percre, de aztán egyből a nyakamba ugrott és csókolózni kezdtünk, miközben simogattuk egymást. Először ő kedveskedett nekem. Különleges franciája van, az már biztos, csak úgy falja a golyókat és az ajkait is aktívan használja. Nem full mélytorok (nem is írja mondjuk), de néhányszor azért majdnem eltűntetett. Mondta, hogy neki úgysem fog menni fél órában, de muszáj volt megkóstolni a szép punciját. Finoman nyalogattam, ami bejött neki, legközelebb tuti többet időzök majd idelent. Aztán gumi fel és jöhetett kutyusban, missziben, lovagolva, közben csókcsaták, maximális odafigyelés és szenvedélyesség. A végén kértem, hogy szájjal végezzen ki, de élvezni sehova nem lehetett (rá), erre csak hosszabb programnál van lehetőség. Ez volt az együttlét talán egyetlen negatív(nak mondható) élménye, de valahol meg is tudom érteni, meg már az időm is lejárt lassan. Mivel a golyókkal ügyesen bánik, így azokat nyalta, amíg én egy nagyot élveztem.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban szerepel a lényeg, pont annyit is hagytam ott. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Kedves partner, aki kellően kezdeményező, de irányítható is. Barátnő feeling közeli élmény volt, de elsőre és fél órában ettől nem is várok többet.
Happy Massage