• Nina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, néhány próbálkozás után sikerült elérni, de sajnos aznapra már nem volt időpontja, így egy másnapi taliban egyeztünk meg. Vele beszéltem személyesen, nincs telefonos lány.
  • Megközelítés:

    A hely a Körtérhez közel található, kb. 100 méterre találtam parkolóhelyet, de ha nem lett volna, úgy terveztem, hogy a közeli bevásárlóközpontban fogok megállni, az öt percre van. Most volt hely, úgyhogy négy perc sétát megspóroltam. A cím pontos, bár én még nem jártam olyan lánynál aki nem tudott pontos címet megadni. BKK-val sem okozhat gondot odamenni, ami a Körtérre visz az oda is jó.
  • Helyszín:

    A lakás egy felújított régi polgári lakás, ennek megfelelő belmagassággal, mindenütt patyolattisztaság. A fürdőben zuhanykabin, tusfürdőhegyek, szájvíz meg ami szokott még lenni egy fürdőben. Jó minőségű törölközőt kaptam előtte-utána. A masszázs szoba hatalmas, van masszázspad, franciaágy (mellette óriási tükör), kanapé, szobainas stb.
  • Lány külseje:

    Egy ideje nem voltam nála, de most megláttam az új képét rövid hajjal és azonnal tudtam, hogy meg kell néznem élőben. Valami nagyon szexi fekete csipkés fehérneműben fogadott, de alig tudtam alaposabban megnézni, mert a feje elvarázsolt. Hihetetlenül dögös rövid haj, azok a mosolygó szemek, a csábos ajkak, egyszerűen tökéletes. Akármennyit is fizetett a fodrászának, megérte. Fogyott egy kicsit mióta láttam, de a gömbölyűség mindenhol megmaradt ahol kell. És azok a hatalmas, gyönyörű cicik... Csak néztem lenyűgözve. Egy kedves, csodálatos igazi nő!
  • Erotikus masszázs:

    Két órára mentem, így a masszázs középre került, két kényeztetés közé. Nem szétszedős, gyengédebb masszázst kértem és pontosan azt is kaptam. Kérésemre többet foglalkozott a nyak körüli részekkel, megtalálta a csomókat, letapadásokat és sikeresen el is tüntette őket. Amikor a fenék környékével foglalkozott kaptam puszikat, besimításokat és a vége felé célratörő benyúlásokat is. Így sikeresen készen álltam a második kényeztetésre....
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve nem bírtam magammal, kiszabadítottam az óriási ciciket és simogatni, csókolgatni kezdtem őket. Aztán a kezemmel elkezdtem felfedezni az egész testét, az összes gömbölyded idomot. Hamarosan a franciaágyon találtuk magunkat és eléggé egymásba gabalyodtunk, sajnos csak a masszázs kategória keretei között. De azért kézzel és szájjal igyekeztem örömöt szerezni neki, ami a hanghatásokból ítélve sikerült is. Ezután hanyatt lettem fektetve és Monalisa elkezdte a szájával bejárni a farkam környékét. Jutott a puszikból, nyalintásokból a golyókra, gátra, majd szép lassan a farkam oldalára is. Amikor felért a csúcsáig, gyengéden az ajkai közé vette, majd kezdetét vette egy igazi kellemes, nem sietős francia. Többször majdnem a csúcsra értem, de ő mindig észrevette és visszavett. Aztán egyszer csak már nem volt visszaút és én élve az előre megbeszélt extrával a szájába robbantam. Nagyon kedvesen egész finom bólogatásra váltott és így hagyott lenyugodni a szájában. Csak mikor már teljesen lenyugodtam, akkor került sor a tisztogatásra.
    Ezután kilihegtem magam és következett a masszázs.
    A masszázs végén a fordulás után Monalisa beolajozta magát és jött a csúszka, amit már előttem sokan megénekeltek. Csodálatos volt, a farkam hol a mellei között volt, hol a combjánál, néha pedig nem tudom hol. Nehezen tartottam magam vissza, de kibírtam addig amíg áttért a lingam masszázsra, amit hihetetlen ügyességgel abszolvált. Most is elszórakozott velem, többször elvitt a csúcs közelébe, majd visszahozott és mindeközben nagyon kedvesen mosolygott. Végül nem bírtam tovább és hatalmasat élveztem a kezei között. Ekkor még kedvesebben mosolygott és nagyon finoman simogatta tovább a farkamat amíg csak le nem nyugodtam. A hátralévő kis időben csak beszélgettünk, ami szintén nagyon jó volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt nagyon korrekt volt. Egy extrát vettem igénybe, NFVSZ-t, amit kár lett volna kihagyni. Teljesen megfelelő méretű a csokor, amit megtoldottam kicsit.
  • Összkép:

    Fantasztikus volt látni Monalisat az új külsővel, a régi kedvességgel és tudással! Gyakran fogok visszatérni. Köszönöm Monalisa !
Happy Massage