• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en történt, a tervezett randi előtt pár nappal. Az időpontot elfogadta, üzenetben még tisztáztunk pár dolgot, majd a randi napjának reggelén sms-ben ment a megerősítés, ahogy kérte. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, nem volt nehéz megtalálni a címet. A parkolás fizetős, de volt több szabad hely is, így könnyen ment. GPS pontosan odavisz.
  • Helyszín:

    A megbeszélt időpontban hívtam, pár csörgés után felvette (itt már kezdtem érezni, hogy jó lesz ez, nagyon kedves a hangja....), megkaptam a kódot a belépéshez. A liftből kilépve a megfelelő irányba - amit szintén elmondott a telefonba - nyílt az ajtó, nem lehetett eltéveszteni.
    A tetthely egy nagyon otthonos kis lakás, mindenhol tisztaság és rend. Az előszobából egy amerikai konyhás nappaliba léptünk, ahol egy kanapé szolgálja a helyszínt a rosszalkodáshoz. A fürdő is teljesen rendben, több tusfürdő is van a kínálatban, lehet választani.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, a kiírt korából még le is tagadhatna bátran pár évet. Az arca (is) nagyon csinos, szép szemekkel és nagyon szépen ívelt szájjal. Egy nagyon szexi, csipkés bugyi-melltartó kombóban, és azon egy köntös félében fogadott. Karcsú dereka, nőies csípője, kisebb cickók és festett szőke haja van. Kedves, mosolygós, igazán szép lány. Ami nekem nagyon tetszett, hogy természetes, nem csak a viselkedésében, hanem a megjelenésében is.
  • Action:

    A belépés után két puszi, kabát cipő le, és behívott a nappaliba. Kínált vízzel, váltottunk pár mondatot, majd irány a fürdő. Tusolás közben bejött, és ott is beszélgettünk, hangolódva egymásra, ez tetszett tőle.

    A fürdőből kilépve a nappaliban kezdtük a szeánszt, állva fedeztük fel egymást. Puszikkal (csók nincs a kínálatban), arcra, nyakra, cicikre. Ő is viszonozta, és a már ébredező farkamat simogatta. Lekerült a melltartó, bugyin keresztül simiztem a punciját, majd térdre ereszkedett, és nekifogott a franciának. Nagyon érzékien csinálja, inkább gyengéden, mint erősen, de ez most jobb is volt, nem szerettem volna idejekorán elmenni. Nyalogatta, tövétől a hegyéig, kicsit a zacsit is - abból mondjuk kibírtam volna többet is, de onnan hamar visszatért a szerszám végére, és eltüntette a szájában. Fantasztikus érzés, ahogy torokra veszi, lehet irányítani is, fogni a fejét és a haját közben. Persze nem durván, de az nem is az én műfajom.

    Leheveredtünk a kanapéra, ott is folytatta a szájával, miután elhelyezkedtem egy párnával a fejem alatt. A haját összefogtam, hogy lássam is a ténykedését. Kis idő múlva gumit húztunk, majd kértem, hogy lovagoljon meg. Felváltva adtuk a ritmust, hol ő, hol én alulról. Élveztük mindketten, cuppogott a nedves puncija. Legalábbis én úgy láttam, ő is élvezi. Majd váltottunk, hanyatt fektettem, és elmerültem combjai közt. A nyelvem a körbejárta a punciját, majd a csiklóra összpontosított. Közben egy, majd két ujjammal is izgattam. Ismét váltottunk, most hátulról tettem magamévá, élvezte a határozott mozdulatokat. Újabb váltás, most missziben folytattuk. Voltak a lábai mindenhol, majd magára húzott, és egy nagyobb vágta után célba ért: 1-0 oda. Mivel az időm már kezdett a végéhez közeledni, kértem egy újabb franciát, így lett végem, a torkában.Egyenlítettem. :-)
    Kifújtunk magunkat, majd irány a fürdő, annyi időm még maradt az egy órából. Még kicsit beszélgettünk, majd öltözés és távozás remegő lábakkal. Tartalmas egy óra volt, kellett pár perc az autóban, míg összeszedtem a gondolataimat, és el tudtam indulni.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála, így egy kis édességgel együtt előre adtam oda. A virágszálak mértéke nem titok az adatlapján, így nem lehet félreértés. Extrái nincsenek, amit vállal, az az alapban van.
  • Összkép:

    Én nagyon jól éreztem magam, egy igazán érzéki, természetes de egyben dögös teremtés Vivien. Remélem, nemsokára újra találkozunk.
Happy Massage