• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Helló Drágám!❤️


    Bár igaz egy kicsit megkésve, de szeretném neked megköszönni a felejthetetlen randinkat és ezt a beszit is 🙂

    Örülök neki, hogy mindig ilyen jól érzed magad nálam/velem. Én is nagyon szuperül éreztem magam 😉
    Nagyon köszönöm neked az ajándékot is, örültem neki. Ebből is látszik, hogy egy figyelmes úriember vagy és egy igen kedves vendég 😙


    Remélem hamarosan újra látlak 😉🙂😛


    Addig is millió CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    Wandus❤️

  • Egyeztetés:

    Még a múlt héten jeleztem telefonon Wandának, hogy a héten meglátogatnám. Amikor már biztos voltam kértem VTR-t, amit rövid idő alatt pozitívan visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem az ismert helyhez egy közeli téren parkoltam le az autót onnan pár perc séta. A parkolás fizetős a környéken. Akik BKV-t részesítik előnyben nekik is van több alternatíva a megközelítéshez buszok és villamosok formájában. Könnyű megtalálni a házat ahol bájos Wanda rendel. A cím is pontos, amit VTR-en is kaptam. A GPS is oda navigált csak parkolni nem lehet a ház előtt.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta, de erre nincs is lehetőség. Minden patika higiéniailag is minden rendben van. A fürdőben a szokásos tusfürdő tömkelege és szájvíz is van. Tiszta nagy méretű nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű franciaágy és egy szobainas található az ajtó mögött. Tökéletes búvóhely az ilyen együttlétekre.
  • Lány külseje:

    Külsejéről mit mondhatnék, van mit fogni rajta ezt a képein is látszik. Nem egy nádszál kisasszony, de pont ez a vonzó benne és ezt szeretem én is. Mivel nem volt semmi különleges kérésem a fogadtatást illetően így teljesen meztelenül volt elbújva az ajtó mögött mikor beléptem a lakásba. Azok az ikrek nagyon tutik és vonzóak nem is tudtam megállni, hogy ne adjak nekik puszit az viszontlátás örömére.
  • Action:

    Kicsit hamarabb érkeztem, de kivártam az időt. Most nem akartam siettetni. Amikor eljött az idő hívtam és mehettem is várakozás nélkül. Lakáshoz érve nyílt is Wanda kéjbarlang ajtaja, amelyen belépve előttem állt anyaszült meztelenül. Igazi incselkedős csókot kaptam üdvözlésképpen. Majd pedig az ikreinek is adtam csókot. Cipő le beljebb mentünk a nappaliba, ami egyben a konyha is. Megkérdezte, hogy kérek e valamit inni én a tea mellett voksoltam, amit míg vetkőztem el is készített. Nagyon finom gyümölcs tea volt. Köszönöm.

    Levetkőztem, törölközőt megkapva a fürdőszoba felé vettem az irányt. Megkérdeztem nincs e kedve velem tartani egy közös tusolásra. Mondta, hogy a viharba ne lenne kedvem, nem tudok ennek a kérésnek ellenállni. Így kéz a kézben mentünk tusolni. Közös tusolás közben csókokat adtunk egymásnak majd egy kis tusfürdővel behabosítottuk kölcsönösen egymást, de amikor bajtársamat csutakolta, jó hatással volt rá és kezdett kiegyenesedni. Mikor már megfelelő volt a keményedés akkor leöblítette majd elkapta és elő franciával köszönt be neki, amit roppantul élvezte(m).

    Amikor már úgy érezte, hogy elő lett készítve minden téren bajtársam így gyors törölközés és szájvíz használat után mentünk a tetthely felé, ami már elő volt szintén készítve. Izgalmas csók csatával folytattuk az ágyra térdelve.

    Eldőltem, mint egy zsák Wanda pedig rám feküdt és ismét csókolózás vette kezdetét majd kaptam puszikat az ikreimnek. Majd hamar rátért a bajtársam kényeztetésére. Brutális franciát adott mélytorokkal kombinálva, amit többször is megismételt. Én pedig a popsiját és a punciját kezdtem kezemmel simogatni pont úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek.

    Úgy éreztem, hogy ha így folytatja akkor idő előtt kifog végezni. Így kértem a helycserés támadást. Most már Wanda feküdt a hátára és én kezdtem testén barangolni. A nyakára adtam puszit, ami, mint kiderült csiklandós. Így áttértem az ikrei kényeztetésére jól reagált mind kettő a nyelvészkedésem hatására. Az ikrek kényeztetése után még délebbre vándoroltam a hasához érve megkérdeztem, hogy kér e babapuszit a hasára mondta, hogy szeretné. A babapuszit megkapva ismét összerezdült mondta, hogy csíkos volt egy kicsit.

    Tovább barangoltam a punci felé, ahol először a környéket puszilgattam, majd bele a közepébe nyelvemmel adtam neki. A nyelvcsapásaimnak meg lett az eredménye sikerült örömöt okoznom neki, de ez is volt a cél hisz adni és kapni dolog. Összerezdült megfeszült a teste úgy reagált a nyelvészkedésem hatására. Pihentetés képen ismét ő vette kezelésbe bajtársamat hátamra feküdtem.

    Megint elővette francia tudását ismét mélytorokkal kombinált franciával kedveskedett. Viszont, hogy én se unatkozzak kértem a kölcsönösséget, amit nem kellett kétszer mondanom. Kicsit lejjebb csusszantam az ágyon Wanda pedig már felettem is volt elvoltunk egy darabig, de most már éreztem, hogy nemsokára itta vég, de nem szerettem volna szájába végezni, így kértem a öltözetet, amit pillanatok alatt rá varázsolt bajtársamra.

    Megbeszéltük, hogy kutyusba tegyünk pontot a randi végére. Így is történt, de először kértem, ha már így vagyunk akkor szemből lovagoljon meg. Így legalább tudtam a nagy ikreivel is foglalkozni. Mi írtam, hogy kutyus lesz a végén szóltam lehetne fordulni óvatosan leszállt a nyeregből már pucsított is. Én pedig beirányítottam a bajtársamat a bejáratott és kellőképpen megizzasztott puncijába. Itt nyomta rám magát, hogy minél mélyebbre tudjon hatolni bajtársam. Mozogtam is azért közben rendesen mikor éreztem, hogy jön a vég gyorsítottam a tempón, majd jött, aminek jönnie kellett. Nagyot sikerült élveznem a hangokból éreztem, hogy neki is jó volt.

    Gondosan tisztába tette előbújt bajtársamat. Majd kiültünk a nappaliba és elfogyasztottuk a teánkat, ami nagyon finom volt. Köszönöm szépen. Csókollak
  • Elszámolás:

    Most egy másik kedvencével leptem meg, aminek szemlátomást nagyon örült, mert mondta, hogy legalább most nem kell vegyen. Az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a konyha pultra pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Ismét egy felejthetetlen órát sikerült varázsolnia nekem. Remekül sikeredett minden téren ez az óra, amit társaságában tölthettem. Szóval mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Bennem újfent mély nyomokat hagyott az egyszer biztos. Csókollak
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-10-07 14:35:08
Happy Massage