• Amazon69

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés során kellemes megnyerő volt a hangja, ezért reméltem hogy együttlétünk is kellemes lesz. (és az is lett!)
  • Megközelítés:

    Autóval nem volt semmi gond , Dózsa és Hungária közötti utca .
  • Helyszín:

    Régi bérház , lakás teljesen rendben , célnak megfelelő .
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal szexibb mint a képeken !
  • Action:

    Az ajtó mögül a fent leírt csodás Nő toppant elém és kedves puszikkal fogadott. Beljebb invitált és frissítővel és hellyel kínált, én pedig átadtam szerény ajándékaimat, amit nagy örömmel fogadott. Kellemes társalgással, ismerkedéssel kezdtük randinkat, majd a jól felszerelt tusolóban mostam le az út porát, ill. egy nagy nedvszívó törölközővel itattam fel a frissítő vízsugarakat. Ismerkedésünk a továbbiakban a meztelenül rám váró lánnyal az ágyon folytatódott, ahol is kis csókok a szájára, nyakának mindkét oldalára, érzékien, lágyan, miközben cirógatott ahol ért. Hamar megmutatta dús kebleinek érzékeny rám váró halmait, aminek bimbóit nyelvemmel izgatva, a ciciket váltogatva, simogatva, gyurmázgatva haladtak az események hasának cirógatásával, csókolgatásával, megérkezvén illatos puncijához amelyen a leszállópályaként irányító fazon végén megtapasztalhattam puncijának rejtett zugait.
    Kellemesen ismerkedtem, kényeztettem puncusát, és amikor már éreztem hogy tevékenységem kedvező fogadtatásra talált, besegített az örömszerzésbe és így egyre fokozódó remegések közepette teljesült be csodás orgazmusa. Simogatásokkal tettem teljessé vágya beteljesülését, majd simogatásainak hatására vágyaimnak látható jelét egy szájjal felsegített gumival szerelte fel, majd kényeztette jobbról balról, hosszában keresztben, golyóim simogatásának, szorongatásának közepette isteni élményben részesítve. Nemsokára jeleztem hogy szeretném ha nyergemben lovagolna, ami nem volt ellenére, sőt olyan szorongatós, tekergetős alulról rásegítős egyesülésben telesedtünk ki ami közös örömünket egyszerre hozta el. Egymásra borulva élveztük a pillanat gyönyörét percekig mire lenyugodtunk. Letörölgetett majd ajánlott egy masszázst, melyet örömmel elfogadtam és kellemesen ellazítva, beszélgetve töltöttük a hátralévő időt. Időm végére érve tusolás és puszik kíséretében távoztam egy kellemes délelőtt emlékével.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az asztalra, utána nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Bájos, kedves és jó a humora is, mindenben kereste a kedvemet, imádni való. Mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretik a bensőséges barátnős együttléteket és szeretik egy csinos kedves Nő társaságát is élvezni.
Happy Massage