• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felkerülése óta izgalomba hozta a fantáziám Cintia, imádom a magas, nagyon fiatal lányokat. Telefont ragadtam és időpontot kértem és kaptam. Az egyik extrát említette telefonban(NFVSZ), a másikra(ujjazás) rákérdeztem az SMS-ben, amiben az időpontomat erősítettem meg, de választ nem kaptam. Mint később kiderült, a telefont és a hirdetést nem ő kezeli.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a metrótól pár perc séta(korábban voltam már a környéken) Most autóval érkeztem. Parkoló nem volt a ház előtt, így egy kicsit távolabb sikerült leparkolni, ami esőben nem volt a legkellemesebb. A megadott épület inkább mintha a szomszédos utcában lenne, a sarkon, de könnyen megtaláltam.
  • Helyszín:

    A lakásban többen rendelnek ez már az elején kiderült, az akció közben is voltak hallható hangok kívülről. Kevésbé éreztem azt a diszkérciót, mint máshol. A fürdőbe menet/távozáskor is volt hogy egy pillantás erejéig "találkoztam" mással. Hangosan egyeztették a fürdőbe menési szándékot. Mindez nem nagyon volt zavaró számomra, inkább picit szokatlan. A lakás és a fürdő úgy általánosságban szép, újszerű, de kevésbé volt rendezett, mint amit megszoktam.
  • Lány külseje:

    Cintia a képeknek megfelelő(sőt talán még jobb testű) feszes, tinis testalkatú kis hölgy. Az arckitakarástól nem kell félni, kedves arca van. A mellei világbajnokok, a popsija is elég feszes. Puncija borotvált, sima tökéletes. A stílusa kicsit távolságtartó volt az elején, de ha felóldódik, kifejezetten jó fej, laza, vidám.
  • Erotikus masszázs:

    Hagyományos masszázs helyett csúszka masszázst kértem, amit kérésemre meztelenül, krémmel a tökéletes, feszes melleivel végzett, nagyon izgató volt. Az erotika, szenvedély kicsit hiányzott belőle, amit az egész randi alatt éreztem, de teljesen kárpótolt laza, vidám beállítódása. Közben markolásztam a melleit, popsiját és beszélgettünk. Amikor már nagyon vágytam a folytatásra, megkérdeztem, hogy van-e kedve egy ksi kényeztetéshez, amire igennel válaszolt.
  • Levezetés:

    Hanyatt feküdt, majd a melleit markolászva élvezte a ténykedésem. Meg is jegyezte, hogy jól csinálom. Nagyon finom puncija van, élvezet volt nyalni. Hanghatások nem igazán voltak. Később bevetettem az ujjam is, de az most nem esett jól neki, ezért egy kis idő után cserét kértem. Kislányos tapasztalatlansággal, kicsit monoton módón, de nagyon ügyesen, finoman használta a száját, kézi segítség nélkül. A mélytorok sajnos nem ment neki, de amikor kicsit mélyebbre vette, az fenomenális érzés volt, jobb volt mint egy erőltetett vagy kamu-mélytorok. Először hanyatt feküdtem, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett, közben melleit markolásztam. Engedte, hogy kicsit rámozogjak, dugjam a száját, persze csak finoman. A befejezéshez kértem, hogy nyissa ki a száját, nyújtsa ki a nyelvét és nézzen a szemembe, amit tökéletesen teljesített. Hatalmasat éveztem a nyelvére, szájába. Még az arcára is ment. Majd kérésemre a melleire, testére folyatta a nedűt. Öröm volt nézni a beterített testét/arcát/száját, elképesztően szexi volt, a memóriámbaa égett. Hosszú percekig csak ültem és néztem amint eltakarítja a kis hölgy a romokat. Utána nagyon sokat nevettünk, hülyültünk, amíg a fürdőre vártunk, jó hangulatban telt ez a rész is.
  • Elszámolás:

    Átlagos virágcsokorra kell számítani, amire a két extrával együtt már nem elég egy deák-igazolvány. Nekem összességében megérte, bár az egyik extrát nem sikerült az elképzelésem szerint beteljesíteni.
  • Összkép:

    Összességében mosollyal az arcomon távoztam, nem voltak zavaróak számomra a hiányosságok, körülmények. Legalábbis Cintia feledtetett mindent. Tapasztalatlan, de jól irányítható tinilány, vigyázzatok rá!
Happy Massage