• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon írtam rá tegnap érdeklődés képen. Jött a válasz kb. egy óra múlva, hogy pontosan annyi minden mint barátnőjénél akinél voltam nem rég. Így ennek tudatában stoppoltam egy időpontot VTR-en, amit ma reggel fogadott el és igazolt vissza.
  • Megközelítés:

    Gyalogosan közelítettem meg a helyszínt, mert a kb. 5 percre lakom így nem láttam értelmét autóba ülni. Aki autóval menne neki elképzelhető, hogy nehézkes a parkolás, de azért megoldható. BKV járataitól kis sétát bekalkulálva meg lehet közelíteni a címet. GPS-t nem teszteltem, mint írtam gyalog mentem.
  • Helyszín:

    A helyszín a híres Corvin negyedben apartman jellegű házban található. A bejutás mint mindig most is diszkréten sikerült. Mivel már jártam ebben a lakásban már többször most is a nagyobbik szoba volt a búvóhely. Szép tiszta nagy pihe puha törölközőt is kaptam. A fürdőben minden rendelkezésre áll tusfürdőktől a szájvízig műanyag eldobható pohárral. A szobában nagy méretű franciaágyon volt a látogatásom érdemi része. A ruháimat pedig az ajtóval szemben egy székre tudtam tenni. Tökéletes búvóhely az ilyen együttlétekre. A lakásban többen is dolgoznak, de odafigyelnek a diszkrécióra én is most csak Esztivel találkoztam. Semmi nem változott a legutolsó látogatásomhoz képest a lakáson belül higiénia is rendben volt mint minden alkalommal.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő fiatal vékony szép hosszú hajú szoli barna kellemes tapintású bőre van Esztinek. Egy picike tanga bugyiban fogadott így érkezésemkor a lakásban elém tárultak a formás tenyérbe illő ikrei. Mosolygós élet vidám beszélgetős fiatal lány. Mikor mentünk a messzebbik szobában előttem ment én pedig megcsodálhattam formás popsiját is.
  • Action:

    Pontosan érkeztem az ismert címhez a bejutást ismerve simán ment minden. A lakáshoz érve már nyílt is ajtó. Ajtó mögött pedig ott állt ez a szoli barna szépség. Cipő le majd szobába be. Ahol egy székre tudtam letenni a ruháimat és egyebeket.

    Gyorsan lepakoltam a cuccaimat a székre irány a fürdőszoba meg is jegyezte kicsit cinikusan, hogy már ismerem a járást. Azzal magamra is hagyott. Tisztába tevés után és szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába.

    Kevés csókkal kezdtük egymás testét felfedezni még állva, de szólt, hogy nem igazán szokott csókolózni. Így lájtosabbra vettem magamat ezen a téren azért egy kicsi csók volt, de nem volt az igazi még így se, de ez megbocsájtható.

    Na mindegy úgy voltam vele több is veszett Mohácsnál az ágyra telepedtünk, ahol magamra húztam, hogy érezzem teste közelségét. Apró puszikat adtunk egymásnak. Majd megkérdezte, hogy szeretném-e, ha franciával kezdenék engedélyt megadtam rá így kezelésbe vette velem egykorú bajtársamat.

    Kellemes jó franciával kedveskedett, aminek hatására elérte a célját vigyázz állásba vágta magát bajtársam. Jeleztem felé, hogy hasaljon rám így ismét apró inkább szájra puszikat adott. Fordultunk egyet most már ő feküdt a hátára kezelésem alávontam tenyérnyi ikreit. Meg is kérdezte tetszenek-e az ikrek.

    Mondtam neki, hogy naná, hogy tetszenek. Megkérdeztem ismeri e babapuszit mondta, hogy nem, na akkor itt az ideje, hogy megmutassam. Megtörtént a babapuszi adása egy kicsit csikis mondta mosolyogva meglepődve, de most már tudta, hogy mi lenne a babapuszi.

    Tovább mentem puncija irányába finom nyalni való puncija van nem éppen babapunci, de kellemes volt vele foglalatoskodni. Itt ért egy kis meglepetés amikor ujjaimmal szerettem volna beköszönni puncijának, hogy csak beöltöztetve lehet ezt a műveletet végezni.

    Kérdeztem kaphatok-e öltözetet már nyúlt is a ruháért, amit aztán magamnak húztam az ujjamra így már szabad volt a beköszönés a punciba. Erről nem igazán írt senki, hogy csak öltözetbe lehet ujjazni, ezért írtam le részletesen.

    Ujjazgatásom, nyelvészkedésem után kértem a 69-es pózt vegyük fel ebben partner volt így helyet cseréltünk én a hátamra feküdtem ő pedig felém jött most már így nyaltuk faltuk egymást. Egyszer csak megkérdezte, hogy öltöztessük e be bajtársamat.

    Mondtam, hogy alig várom gyors beöltöztetés után megbeszéltük mi legyen a terv. A terv az volt, hogy kutyusba fejezzük be. Előtte egy kis lovacskázással kezdjük, ha tudunk fordulni kutyusba lesz a finálé. A lovacskázás olyan jól sikerült, hogy sikerült kivégeznie.

    Mivel nem éreztem magamban most egy második menetet így egy jót beszélgettünk a fennmaradt időben, ami annyira jól sikeredett, hogy tusolás nélkül öltöztem fel, mert kifutottunk volna az időből. Én pedig nem szeretek visszaélni a senkinek a bizalmával se. Így jobbnak láttam, ha elindulok haza.
  • Elszámolás:

    A neki vitt kedvenc édességét átadtam érkezésemkor az virágszálait pedig távozásom előtt tettem az ajándéka alá téve a kis szekrényre korrekt elszámolás pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Egy aranyos fiatal lányt ismertem meg személyében nem bántam meg, hogy ráesett a választásom, mellesleg korrekt hirdető.
Happy Massage