• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már jártam nála így mikor a rendszer jelezte hogy visszatért váltottunk néhány üzenetet majd VTR-en bejelentkeztem. Érkezéskor hívtam. Beengedett.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen van mint hirdetéséből is kiderül. Neves csarnoktól kicsiny séta. BKVt választottam de autónak is volt parkoló a mellékutcában habár fizetős ha jol tudom. Pontos címet kaptam igy nem volt nehéz odatalálni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi ház alsóbb emeletén található, lépcsőn mentem volna de nem találtam viszont 2 lift is van ami felvitt. A lifthez igen közel a lakás ahol az ajtó szinte érezte hogy megyek s kinyílt, mögötte csodás vendéglátóm. Kicsi lakás, nemrég lehetett felújítva mert minden nagyon rendezett és tiszta. A szoba a korábban megszokott célnak megfelelő. Masszázságy, tatami a földön és egy egész széles tükör. Hangulatvilágítás és egy füstölő biztosítja a kellő ellazulást.
    Tiszta törölközőt kaptam és megmutatta a fürdőt. Tusfürdőből több mint elég választási lehetőség van, szájvíz és dezodor is megtalálható. A lakás többi részéhez hasonlóan a fürdő is felújított, tiszta rendezett és nem zsúfolt, külön van a wc-től. Nekem egy zuhanyfüggöny hiányzott mert nem szeretek Balatont csinálni a fürdőből de ugye ez elhanyagolható, természetesen a kilépő megtalálható.
  • Lány külseje:

    Fekete igazán szexi kis ruhában fogadott. Kb 2 év szünet után kezdte újra vagy folytatja a masszázst és már korábban volt hozzá több alkalommal is szerencsém. Úgy gondolom hogy szinte semmit sem változott. Mosolygós igazán kedves lány, alkata karcsú és pont ott domborodik ahol kell. A képeknek teljesen megfelel -ő lenne de..........van néhány tetoválása ami (nyilván megvan miért) ki van takarva vagy retusálva. Egy szó mint száz nagyon vonzó teremtés.
  • Erotikus masszázs:

    zuhanyzás után a masszázspadon kezdtünk. ő ruhában (ha annak lehet nevezni) én nem. Vádliknál kezdte eléggé erőteljesen s úgy gondolom kellő szakszerűséggel (nem vagyok az erős masszázs híve, jobb szeretem ha csak simogatnak, de most kifejezetten jól eset) mert eléggé kivoltak a tagjaim s rájuk fért. Majd módszeresen folytatta a masszázst a combokon keresztül a csípőn át a hátamon, rendesen átdolgozva az izmot vagy annak helyét :). Ezt követően elém helyezkedett s a nyakamat is kezelésbe vette. Na erre vártam mert itt elém került s kezemmel óvatosan simogathattam a csípőjét és a combját. Apró öröm de nekem jól esett hogy simogathattam bársonyos bőrét. Meg is fordult a fejemben hogy cseréljünk és legalább végigsimíthatom csodás vonalait. Majd a karjaimat is megdolgozta és megkérdezte letöröljön e? Természetesen a válasz igen. Nem tudom miért de nagyon jólesik mikor lágyan meleg nedves törölközővel áttöröl.
    Majd elhangzik a bűvös "egészségedre". Annó megijedtem ettől emlékszem, mert hogy nem csak ezért jöttem, de most már tudom ez azt jelent fel kell állni, nekitámaszkodni a masszázságynak, előretartani a kezet, amibe jön az olaj és megsimogathatom az ikreket. Hú na ez ami nagyon veszélyes...... Természetesen itt már vendéglátóm is ugyanazt az öltözéket viseli melyet születésekor.
  • Levezetés:

    Mikor nekikezdek az ikrek olajozásának nagyon nehéz megállni hogy az olajos kezem máshova is tévedjen, vagy éppen nem túl messze lévő ajkait megcsókoljam, miközben ő a velem egykorút olajozza, simogatja. Már csak az hiányozna hogy közelebb hajoljon és a fülembe sóhajtson.....sztem végem is lenne. Lehet elfogult vagyok vele szemben. Itt persze nincs vége mert le-le guggolva testével , melleivel fokozza a már így is egekben lévő vágyamat, majd megfordulva hozzám tolja fenekét és tovább fokozza a helyzetet. Itt van a pillanat mikor az ember fia a tatamira vágyik és átadja magát az árnak. A tatamin vendéglátóm a lábaim között helyezkedett el és hárman az ikrekkel felváltva kényeztetnek. A helyzetet fokozza a nagy tükör a tatami mellett melyben látszik hogy ez az édes kis cica fel-fel tolja a fenekét az emberben rossz gondolatokat keltve hogy bárcsak ott lehetnék. Hiányzik onnan is egy tükör:) Itt átadtam magam a triumvirátus odaadó kényeztetésének és mikor eljött az idő bűntudat nélkül engedtem a végnek.
  • Elszámolás:

    Ami az adatlapon illetve a bővebb infóban van azt vállalja, extráról nem tudok. Szokásomhoz híven előre rendeztem, az összeg végig az aztalon maradt
  • Összkép:

    Mint írtam korábban is találkoztunk már és a szolgáltatás nagyon jó, kedves és csodaszép nő megszépítette a napomat s várom a következő találkozás lehetőségét. Az időt maximálisan kihasználtuk, nem sürget, nem futószalag.
    Csak ajánlani tudom.
Happy Massage