• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem!
    Nagyon szépen köszönöm hogy írtál,( nem is mondtad hogy fogsz te huncut:) és azt is hogy egy igazi úriembert ismertem meg, finom voltál , kedves, jó fej , imádom az ilyen hapsikat mintha már ezer éve ismernénk egymást. Természetesen várlak máskor is remélem akkor be tudom mutatni isteni franciám:)
    Köszönöm hogy így is el jöttél annak ellenére hogy nem tudtam francia kényeztetést nyújtani számodra! Ha minden jól megy hétfőtől már ismét önmagam lehetek és mindent meg tudok tenni hogy finom kényeztetésben legyen részetek.
    Csókollak N

  • Egyeztetés:

    Már egy jó ideje szemezgetek Nancyyvel és most ha már szabadságon voltam gondoltam meglátogaton. VTR-en küldtem neki egy időpont felajánlást amit pár órával késöbb el is fogadott. Aznap reggel küldtem egy megerősítő smst. Probléma nem volt mehettem a helyszínre.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem GPS pontosan odavisz. Tömegközlekedéssel és pár perc sétával is el lehet érni a helyszínt. Parkoló van a ház előtt de fizetős. "szigorú" hölgy ellenőrzi a kocsikat és büntet is keményen.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, rendezett. A fürdő, hatalmas nagy zuhanzóval és rengeteg tusfürdővel van felszerelve. Azon kívül 4 fajta szajvíz, dezodor. Egy drogériában nincs ekkora választék. A szoba szépen, igényesen van berendezve.
  • Lány külseje:

    Képeken sem néz ki rosszul Nancyy de élőben sokkal jobb. A fotók sokszor nem adják vissza az ember igazi lényét. Formás van mit fogni rajta. Szép kerek fenék, mellesleg a mellei sem elhanyagolandóak. Nekem tökéletesen megfelelt. Aranyos, kedves hozzáállása van.
  • Action:

    A megbeszélt idő előtt már ott voltam félve a forgalomtól, mert az már egy kiszámíthatatlan dolog.

    Időpont előtt pár perccel felhívtam. Telefonba mondta a kódot a bejutáshoz és az útirányt. Kulcscsörgés zár nyitások hangja majd az ajtó szépen lassan elkezdett kitárulkozni. Nancyy az ajtó mögött elbujva egy fekete bodyban fogadott. Első alkalommal voltam nála. Hát olyan kislányos zavarba jöttem a látványtól. Nagyon szép hölgyről beszélünk. Cipő levétele után elindultunk a szoba felé. Befelé menet kérdezte mit kérek énni a "kis" választékból. Végül kaptam kólát persze amit elfelejtettem meginni és csak távozás előtt ittam meg.

    Szobába érve hangulatvilágítás fogadott, táskámat leraktam az asztal elé. Pár szót váltottunk Nancyy a kezébe vett egy törölközőt és közölte akkor vetkőzzek. Rendben, hát egy ilyen szép hölgy kérésének nem lehet ellenállni. Ruháimat elhelyeztem a kanapén megkaptam a törölközőt majd kikisért a SPA részlegbe. Nagy zuhany "kabin", rengetek fusfürdő választékkal. Gyors tusolás majd irány vissza a szobába.

    Masszázzsal kezdtünk. Elindulva az ágy felé Nancyy szólt, hogy a törölközőre nem lesz szükségünk. Én bolond el is felejtettem. Hasra feküdtem az ágyon majd Nancyy szakszerű kezeire bíztam magam. Kellemes maszírozásban volt részem tetőtöl talpig. Közbe beszélgettünk, ismerkedtünk. Majd megkérdezte: nem cserélünk? Mondom szívesen. Hasra feküdt elsőnek majd olajjal elkezdtem a nyakát, hátát finoman masszírozni. A beszélggetés folyt tovább. A hát masszírozás után a feneke következett. Kihagyhatattlan eleme a masszírozásnak. Ahogy a fenekét masszíroztam finoman a kezem először lágyan becsúszott a zárt combok közé. Majd a többszöri becsúszást követően az egyik láb kijebb került és nagyobb út nyílt a paradicsom felé. A masszírozás a fenékről áttért a combok belső oldalára és a mézes kehelyre. A beszélgetés szaggatottá vált majd megszünt. Helyette halk sóhajok vették át a helyét. Ezután kértem, hogy forduljon a hátára. Olajos üveg a kézben és jöhetett a mellek masszírozása. Lágy finom, körkörös mozdulatokkal először a mellek külső részét jártam körbe majd haladtam befelé a bimbók felé. A mell és a bimbók simogatása a halk hanghatásokat kicsit feljebb emelte. Amikor már a mellek kellően csúsztak lejjebb indultam a hasa majd a mézes kehely felé. Szemből is finom masszírozások követték a combok belső oldalát de már nyitottabb lábakkal. Mikor a lábák már eléggé nyitva voltak bemásztam közéjük és nyelvvel kezdtem el a kehely felderítését. A nyelvmunka nem vitte el a csúcsig (legalább is én úgy halottam) de eléggé nedvessé tette a pályát az akció megkezdéséhez. Így hát gumit húztunk és a lovak közé csaptunk. Mikor elkezdett lovagolni látszott rajta, hogy élvezi. Vagy annyira sikerült felizgatni :) Ki tudja... Lovaglás közben közelebb hajolt így volt szerencsém az ikreket is újra gondozásba venni. A hossza lovagló túra után megsétálattuk a kutyust is. A szép kerek feneke nagyon gyönyörű volt. Meg is lehetett benne kapaszkodni de ahogy neki csapodik a testednek az felbecsülehetetlen. (minden másra ott a MasterCard). Hol ő mozgott kutyusban, hol én. De amikor ő mozgott az iszonyatosan jó érzés. A kutyus után váltottunk misszibe, lábait felhúzta és úgy folytattuk. Miszi közben az ikreket is sikerült egy két mozgás között nyelvvel elkapni, melynek halhhatóan örült. A vége elött mind a ketten kifáradtunk. A fáradtság kipihenésére és az akció befejezésére az olajos cicinél maradtunk. A mellei között lévő megfelelő olaj mennyiség után a szerszámomat közé helyeztem. Először ő mozgott fel és le a szerszámon, majd kicsitt összeébb fogtam a cickókat és egy rövid vágta után így is lett végem.

    Amíg én letakarítottam magam addig Nancyy elment letudolni (megszabadult a sok olajtól). Fürdés után még beszélgettünk egy kicsit utána én is elmentem tusolni majd felöltözés és elköszönös.

    Amit nem láttok az írásban és biztos sokan hiányolják a francia óra. Sajnálatos módon volt egy kis orvosi beavatkozás Nancyy szájába és ezért azt most nem vállalta be. De erről még az érkezésem előtt tájékoztatott és én úgy mentem oda, hogy tudtam az nem lesz. Korrekt volt nagyon akár le is mondhattam volna a randit. De én így is jól éreztem magam. Abban viszont megegyeztünk, hogy ezt be fogjuk pótolni.
  • Elszámolás:

    Először jártam nála. Az elején nem kérte el az ajándékot. Majd a végén megkérdeztem hová helyezhetem le. Amíg kiment a fürdőbe a megbeszélt helyre leraktam nem volt kérdés utána a mennyiségről. Ami a bővebb infóban szerepel annyit helyeztem el a két óráért.
  • Összkép:

    Nancyyben egy nagyon kedves aranyos hölgyet ismertem meg. Lehetett vele mindenről beszélni. Korrekt és odafigyel a partnerére. Azt hiszem visszatérő vendége leszek :)
Happy Massage