• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    9. 40 kor hívtam hogy van e esetleg mára szabad ideje, és megint szerencsém volt mert épp akkor ráért és és 4percre voltam tőle.
  • Megközelítés:

    Még emlékeztem a múltkorról mi merre hány méter.,szóval nem volt gond odatalálni. Bkk is van szerintem egy kis sétára.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház a lakás is teljesen rendben van. Robi porszívó vigyáz a tisztaságra. Fürdő tiszta és van minden amit szeretne az ember.
  • Lány külseje:

    A haja megint más volt mint a képeken, de ez semmiféle problémát nem okozott, így is extra dögös volt. Lenge köntös, félig vagy talán teljesen nyitva. Huhh.
  • Action:

    Kis beszélgetéssel kezdtünk, megjegyeztem hogy más a haja, nem is kicsit de hogy így is jól áll neki és persze nekem is. Leraktam a csokrot majd irány a zuhany. Mikor végeztem nyitom az ajtót és látom hogy megint snincs rajta semmi. Örültem neki mert már nagyon vártam hogy magamhoz ölelhessem. Kis simogatás és csókolózást követően lecsüccsent az ágy szélére és szépen elkapta a farkamat és igen jó tempóban franfiázni kezdett. Itt még elértem a csodás melleit de egy perc múlva letérdelt elém és váltott kicsit barátnős kicsit pornós hogyismondjam csak,szopásra mert az már volt minden csak nem francia. Egy percen belül fel kellett segítenem mert ott vége lett volna mindennek ha hagyom tovább folyni a dolgokat. Irány az ágy, csókcsata és simogatás, aztán szépen elém kuporodott és ottfolytatta ahol abbahagyta az előbb. Szerettem volna kicsit visszaadni abból amit kaptam ezért megkértem hogy forduljunk 69 be. Brutál ahogy ráfordul az arcomra. Finom puncija van és Nehéz abbahagyni a kényeztetését. Még mindíg alatta lennék ha le nem pattan rólam és fel nem gumiz majd rám nem ül. Csak lestem. Persze nem nagyon tiltakoztam. Szépen becausszantam a lucskosra nyalt puncuba, és elsőre el is tűntem benne tövig. Előttem a kőkemény mellek és az a csókolni való száj. Magamra húztam amikor csak tehettem, őrült jó csókja van. Gyorsan csere, én vagyok felül és csak dolgozom rajta ahogy bírok. Közben a nyakamba kapom a lábait és így teszem magamévá. Viszonylag sokáig maradtun így de egy kicsit elpilledtem ezért szó nélkül lerántotta a gumit és a szájába vett, aminek aminek meg is lett az eredménye, rákérdeztem hogy a vsz mehet e? Nem emlékeztem rá hogy mi volt az adatlapján. Mondta hogy nincs rá lehetőség sajnos. Így kértem egy újabb gumit és pár percen belül el is használtuk.

    Letisztogattam magam, zuhany majd öltözés.
    Mire kiértem a zuhanyból ő már egyeztetett valakivel és utána nem is nagyon nézett fel a telefonjából. Kicsit furán vette ki magát. Elköszöntem majdirány a lépcsőház.
  • Elszámolás:

    Most megfelelő csokorral készültem. Viszont 40perc volt zuhanytól zuhanyig. Nem ajánlott fel se masszázst sem mást. Már a kis köntösében volt mikor kiszaladt nekem a végén egy pohár vízért.
  • Összkép:

    Kicsit vegyes érzéseim vannak most ezzel a találkozóval kapcsolatban. Az együtlét nagyon jó volt, utána viszont. Kicsit hideg lett a hangulat.
Happy Massage