• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendégként..telefonon mindig könnyen elérhető, mindig lehet Vele beszélni kivéve amikor éppen elfoglalt és nem tud beszélni...egyeztetésben rugalmas, szinte állandó készenlétben van!:-)
  • Megközelítés:

    Villamossal a 4-6-os Mechwart liget, de busszal is elérhető, valamint autóval is kiváló. parkolni is mindig lehet. Metróval a Széll Kálmánról, de a Batthyány.ról sem egy távolság gyalog, de innen van busz is.
  • Helyszín:

    Perfekt új építésű ház egy kis másfél szobás, vagy egy szobás lakása, mert valójában az egyik, vagy a másik az nappali, konyha egyben...de akit pontosan érdekel, az nézze meg az OTÉK-ban...:-))
    A fürdő patyolat, a törölköző nagy és jól szívja a vizet. Szájvíz kispohárral...Ja és fel lehet akasztani a zuhanyrózsát a kárban és van üvegfal is a fröcskölés ellen. A szoba nagy, egy nagy ággyal a közepében, végében. Egy nagy TV szolgáltat zenei aláfestést a szeánszhoz...
  • Lány külseje:

    Lara egy belevaló dögös MILF! Az Isten is szexre teremtette. Mellei nagyok és szépek... Arca mindig vidám, mosolygós, szép. haja hosszú, ápolt, szőke. Kellemes érzés simogatni szop(at)ás közben... Keményen edz, már túl a napközbeni lepedőakrobatikán is és bizony egyre jobb a popsija és a lábai tűsarkúban és az egybe részes miniruhában, harisnyában fenomenálisak. Puncija ápolt, azaz sima és mindig magától tocsogós! Egy szó mint száz, egy testileg is rátermett NŐ Lara a szextündérségre!
  • Action:

    Mindig szopással indít. Soha nem kell noszogatni...
    Vagy állok az ágy szélénél, vagy ülök az ágy szélén, de Lara így is, úgyis térdel és szopik, mint egy kis angyal... Nem volt ez most sem másképpen...lusta voltam és én ültem, miközben Lara rácuppant a farkamra és már szopta is, miközben én a ciciket markolásztam és a haját simogattam, na és élveztem a szopását! Jól kiélvezkedtem ebben a pózban, majd megszántam és felfeküdtem az ágyra, hogy kényelmesebben tudjon tovább szopni...;-) Hibátlanul csorgó bő nyállal, doromboló kiscicaként kőkeményre szopta a farkamat, majd pihenésképpen megkértem, hogy masztizzon egy kicsit. Nem semmi, ahogy kényeztette saját magát is...
    Miután kicsit lenyugodtam(???)...feltérdeltem és Larát magam elé térdeltetve szopattam újra. Itt már én is tudtam dugni a száját, meg időnként a tarkójánál fogva, de csak finoman ráhúzni a fejét a kőkemény farkamra. Néha a popsijára paskoltam egy-egy apróbbat...mert élvezi...
    Majd nem bírtam már magammal a bőrömben és dugni szerettem volna, így gumit kértem, amit profin felszopott és azonnal pucsított is, mert tudja, hogy én is hátulról is szeretem nagyon...hibátlanul, akadálytalanul csusszant a kőkemény farkam a pinájába és már nyögött is Lara alattam...én meg adagoltam neki az érzést, hol lassabban, hol keményebben. Közben folyamatosan nyögött, sikongatott és mocskos dolgokra biztatott amit én maradéktalanul teljesítettem is szorgosan.
    Egy hosszabb, kemény menet végén megadtam magam és hörögve élveztem Lara pinájában, miközben hangosan sikoltozott, hogy "Basszál még!", vagy "Keményen kúrd szét a pinámat!"...stb. Ami tőlem telhető volt, azt úriember módjára mindent maradéktalanul megtettem a kérések teljesítése érdekében!
    Készségesen megvárta, hogy lenyugodjak benne és csak után váltunk szét. letörölgetett szárazzal, nedvessel és megmasszírozott levezetésképpen...;-)
  • Elszámolás:

    A végén, mint mindig. Korrekt elszámolás mindig!
  • Összkép:

    Lara egy biztos pont. Ő bármikor kapható egy kis hancúrra! Nem szomorú, nem fáradt soha! Mindig vidám és elnyűhetetlen! Kiváló mentalitású, intelligens és a szexben nem ismer határt és mindig önzetlenül adja magát és kényeztet mint sokszor egy stabil partner sem! Tőle mindig vidáman és kielégülve jön el az ember!
Happy Massage