• Anilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon zajlott, zökkenőmentesen. Kicsit zajos helyről hívtam fel, ezért elsőnek nem pontosan a címre mentem de végül egy visszahívást követően készségesen elmondta, hogy mit is kell keresnem.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, egy közeli mélygarázsban tettem le ahol a parkolás relatíve drága, de más lehetőség nem igazán van ezen a környéken. Tömegközlekedéssel ide talán szerencsésebb érkezni.
  • Helyszín:

    Régi, klasszikus belső udvarral rendelkező polgári lakásról van szó. Kicsit nehézkesen találtam meg a lakást, elsőre nem esett le hogy át kellene sétálni a lakás túlsó felébe de pár perc homlokráncolást követően javítottam a hibámat és oda találtam a lakáshoz.
  • Lány külseje:

    Mivel vannak képek az arcáról is, ezért nagy meglepetés aligha ér bárkit is. Reálisak a képek is, pontosan úgy néz ki élőben is ahogy az itt látottak alapján elképzeled. Ez azért nem mindig egyértelmű.
  • Action:

    Érkezést követően rögtön megkínált vízzel, majd a fürdőbe vettem az irányt. Miután végeztem, elmondtam a terveimet, hogy natúr franciát szeretnék kérni arcra élvezéssel a végén. Természetesen nem volt kifogása ellene - sőt.

    Elég sokan megénekelték már a hihetetlen francia tudását előttem, ennek a hírét pedig én is csak megerősíteni tudom. Teljesen készen voltam már az elején is, komoly koncentrációt igényelt az első pár perc, hogy ne végezzen ki. Pedig nem a sok helyen használt 'legyünk túl rajta és végezzük ki' stílusban franciázott, hanem sokkal finomabban és brutálisan változatosan. Nála alap a mélytorok és a kényszerfrancia, de azért az utóbbira "engedélyt" kértem. Alapvetően a finomabb, lágyabb francia híve vagyok de Anilla esetében nem lehet nem kényszerfranciázni, annyira adja magát minden. Gyakorlatilag "igényli" hogy csináld, mondja is hogy nyugodtan és hogy ő ezt élvezi is. Sajnos kétszer is ki kellett szaladnia a mosdóba a mélytorkozás közben amin bevallom meglepődtem, mert átlagos mérettel rendelkezem és bár azt teljesen eltüntette, azért ahogy olvastam a többieknél nála ez a nagyobb méreteknél is sima liba. Emiatt egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, de biztosított arról hogy nem történt semmi probléma és nem is tehetek róla - konkrétan ő kért elnézést. Ezt követően magától is ott folytatta, ahol abba lett hagyva. Térdelve kezdte, ezt követően az ágyon kifeküdtem és úgy folytatta, majd zárásként az ágy elé térdeltettem és elé állva folytattuk.

    Itt már éreztem, hogy közel a vég és nem is akartam tovább húzni mert kezdtünk mindketten kicsit verejtékesek lenni. Emlékezett, hogy arcra kértem, szóval amikor látta hogy végem van akkor automatikusan saját arca felé irányította a kilövést. Volt adag bőven a hosszabb előzményeknek köszönhetően, de még ezt követően is játszadozott vele kicsit a szájával. Teljesen készen voltam, eredetileg 1 órára érkeztem, de éreztem hogy ebből nem lesz semmi a maradék időben már. Rábeszélt a folytatásra, itt azonban már hiába vetett be mindent esélytelennek éreztem a beteljesülést, így pedig már nem akartam tovább gyűrni, mondtam neki hogy elég lesz ennyi. Rajta nem múlott, az egyszer biztos. Beszélgettünk még kicsit, kértem még vizet, majd elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Egy órára érkeztem.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, teljesen leszívott a szó pozitív értelmében. Biztos pazar a szexben is, de nála annyira kiemelkedően jó a francia, hogy véteknek érezném ha nem azzal foglalkozunk végig. Úgy gondolom mindenkihez az erősségük miatt érdemes menni, ez pedig nála egyértelműen az orális képessége, vagyis inkább adottsága. Nem hiszem, hogy ez a fajta skill tanulható. Kedves és korrekt lányról van szó, nem véletlen ilyen népszerű.
Happy Massage