• Viki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül egyeztettem vele délután, egy esti időpontot. Egyszerű volt az egyeztetés, gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Az a helyzet, hogy ő jött hozzám. Szerintem kocsival jött, vagy nem. Ha azzal jött, akkor vagy ő vezetett vagy nem. Ha ő vezetett, ideért. Ha nem ő vezetett, akkor ideértek vele.
  • Helyszín:

    Mint fent Írtam, ő jött hozzám. A lakáshelyzetemről ezek alapján őt kellene megkérdezni.
  • Lány külseje:

    Nagyon jól néz ki a képeken és a valóságban sincs ez másként. Arccal hirdet, így nincs zsákbacica. A mellei nem túl nagyok, kellemes méretűek és alakúak. A bőre még szinte hamvas. Nem volt túl beszédes, de a kérdésekre kedvesen válaszolt. Sajnos a végére sem nagyon engedett fel.
  • Action:

    Mivel én is és ő is készültünk a randira, a fürdéssel nem ment az idő. Az ágyra telepedtünk és elkezdtük kicsomagolni egymást. Valahogyan rajtam kevesebb ruha volt, így én lettem a győztes. :) Róla is seperc alatt lekerült az utolsó textil darab is, így már meztelenül feküdt az ágyamon. Én mellé feküdtem és elkezdődött... csókoltam a nyakát, a mellét, a hasát. Ő meg bukott is az farkamra mégpedig úgy, ahogy kell. Nagyon jól csinálta, amolyan igazi szívós, bő nyálas volt és ráadásul még élvezte is! Kb 15 percig engedtem hogy franciázzon. Közben majdnem elmentem, de sikerült kitartanom. Kértem, cseréljünk szerepet, szeretném én is kényeztetni. Nem ellenkezett, én pedig lefektettem és elkezdtem nyalni de úgy, ahogyan akkor nyalunk, amikor a nőt mindenáron a csúcsra akarunk juttatni. Nem voltam "kínéletes". Nyaltam, szívtam, finoman ujjaztam, lefetyeltem. Egyszóval mindent megtettem a cél érdekében. Úgy vettem észre, ő nagyon élvezte a törekvésemet, és át is adta magát az élvezeteknek. Hamarosan el is értem a célomat, mert Viki hatalmasat élvezett. Mondta is, hogy ez ól eset neki. Pár percet kért csak, míg rendbe
    rakja a pulzusát, majd ismét ő vette át a kezdeményezést. Elsőként a szájával felkorbácsolta bennem a férfierőt, majd amikor már keményen és biztosan állt a cerka, felgumizta és beleült. Innentől összefolynak az emlékek. Arra emlékszem, hogy voltunk missziben és kutyusban is, de a vég a kiskifli-nagykifliben ért el. Majd két percbe tellett, míg í végén sikerült lenyugodnia a testemnek. Utána beszélgettünk, elmentünk együtt tisztálkodni, majd ittunk egy kis frissítőt és a kapuig kísértem.
  • Elszámolás:

    Az elején átadtam neki a borítékot, amit ő az asztalra tett és csak távozáskor tette el, megköszönve azt.
  • Összkép:

    Összességében teljesen elégedett vagyok. Egyetlen negatívumot sem tudok mondani, de nem is akarok. Nagyon kellemes időt töltöttem el Vikivel és remélem, lesz folytatása a találkozónak.
Happy Massage