• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Drága Mosolygósom! :)
    Szívemnek legkedvesebb beszámolóját írtad meg amit nagyon köszönök és persze azt a sok jót amit kaptam tőled az évek során, azt gondolom, hogy nálunk a szolgáltató-vendég kapcsolatnál sokkal bizalmasabb és szorosabb a kapcsolat,ami minden találkozásunkat jellemzi és ezáltal mindig jó érzéssel tölt el ha várhatlak és időt tölthetek a társaságodban.:)
    Benned egy igazi ÚRIEMBERT és egy olyan pozitív személyiségét, olyan jó embert ismertem meg akit nem lehet nem Imádni..😇🙏🔥
    Köszönöm, hogy ismerehetlek, köszönöm a sok jót és a sok kellemes órát amit kaptam Tőled és rendkívül boldog vagyok, hogy az értékelés alapján én is tudtam neked adni élményeket, feltöltődés, energiát én is a legjobb érzéssel gondolok minden találkozásunkra.🙂Hála neked, ölelés és millió puszi az újra találkozásunkig...amiből nagyon remélem, hogy még sok lesz. 🙏💋💋💋💋💋💋

  • Egyeztetés:

    Rendszeresen szoktunk találkozni és úgy érzem a mögöttünk lévő számtalan randit tekintve már Tius egyik törzsvendége lettem és óriási boldogsággal tölt el, hogy az is lehetek :)
    Sokat beszélünk telefonon, sokat levelezünk, így a soron következő randinkat, vagy élő szóban, vagy pedig írásban egyeztetjük, a kisasszonyt mindkét lehetőséggel könnyen elérhető.
    Ha azonban rögtön mégsem sikerül elérni, mert Tius elfoglalt, feladni nem szabad, nem sokkal később biztosan létre jön a kapcsolat.
    Az időpont egyeztetését követően VTR-ben kapjuk meg a címet, amelyre már behunyt szemmel is odatalálnék :)
  • Megközelítés:

    Tius elérhetősége a III. kerületben a Flórián térnél, pontosabban a bevásárló központ mögött található. Központi helyen van, a megközelítés mind autóval, mind tömegközlekedéssel pofon egyszerű. A BKK járművei pár perces sétányi távolságra állnak meg a címtől, ahol Parkolóhely bőségesen van, még a ház előtt is szinte biztos, hogy lesz hely a parkolásra.
  • Helyszín:

    Nem olyan magas, max. pár emeletes, régebbi építésű társasházban van a randi helyszíne.
    Nagyon sokszor voltam már ott, de a mai napig sem tudnám megmondani az emeletek számát, de igazából ez nem is lényeges, ha egy olyan bájos hölgy vendége lehet az ember, mint Tius kisasszony ;)
    A házikó ugyan régebbi kivitel, de maga a lakás bizony tipp-topp kategóriás. Nagyon Pazar lakásról beszélek, igényesen elegánsan és praktikusan berendezve. A bejárati ajtón túljutva egy kisebb előtérbe érkezünk, itt lehet hagyni a cipőket és itt található a mosdó illetve egy külön szeparált zuhanyzó minden szükséges kellékkel felszerelve.
    Aztán innen tovább jutva érkezünk a lakás belsejébe, ami egy egylégterű amerikai konyhás szuper nappali. Elől egy sarok kanapé beljebb pedig egy masszázspad is fellelhető. A nappali nincs tele bútorokkal, a bejárattól jobbra van egy nagyon praktikus étkezőasztal székekkel és szemben a falon egy nagy tükörrel, valamint a privát háló előtt egy LED TV kis szekrénnyel és igazából más nincs, de szerintem másra nagyon nincs is szükség, ellenkező esetben az már csak rontana a lakás kellemes hangulatán.
  • Lány külseje:

    Akinek Tius az adatlapján lévő fotói alapján szimpatikus és személyesen felkeresi és megpillantja őt, biztosan azonnal elfelejti a fotókon látottakat, ugyanis az élő találkozás alkalmával bizony még a fotóin túl is elképesztően gyönyörű és szépséges látványban lesz részünk.
    Tius egy fantasztikusan szép, szexis, igazán figyelemfelkeltő Hölgy. Mindig jókedvű, nagyon bájos, mosolygós arcú, igazi Tündér leányzó és a kivételes szépsége mellett igazán vonzó és szexis formákkal, adottságokkal is rendelkezik.
    Nem egy nádszál alkat, hanem formás nőies idomokkal megáldott csajszi, közepes méretű, dús kerek keblekkel, annak szép álló bimbóival…ahh egyszerűen gyönyörű ;) …és… de komolyan, szinte kibuggyannak azok a keblek a melltartóból, nagyon imádom ;)
    Kecses csípője, kerek szép formás kemény popsija van és mindez olyan szépen ívelt hosszúkás, izmos combokkal párosul, hogy szinte a lélegzet is elakad, amikor Tiust megpillantja az ember.
    Selymes, illatos szolibarna bőre van, ami 99,9%-ban tetoválástól mentes.
    Mindig nagyon szépen sminkelve, szexis ruciban, vagy fehérneműben fogad. Nagyon dekoratív, kellemes megjelenésű, igényes, igazi nagybetűs NŐ, aki után szerintem nincsen olyan férfi, aki ne fordulna meg, ha Tius megjelenik az utcán.
    Szépségem nagyon köszönöm, hogy ismerhetlek ;)
  • Erotikus masszázs:

    Tiust mindig hosszabb, több órás randik alkalmával szoktam meglátogatni, így bőven akad(na) időnk mindenre, de bevallom előfordul, hogy annyira elkápráztat, csak sodródunk a csodálatos élményekkel tovább és bizony néha egy-egy dolog a randink alatt kimarad.
    De ezt én természetesen sohasem sajnálom, mert tudom, hogy a következő találkozónk alkalmával azt duplán bepótoljuk ;)
    Szóval ez a mostani randink sem egy rövidke másfél óra volt, hanem több órán át élvezhettem a bájos partnernőm társaságát.

    Mint mindig most is izgatottan léptem a kapubejáróhoz, majd a már jól ismert kóddal kerültem is beljebb.
    Egy roppant csinos és szexi egyrészes sárga színű testre simuló ruciban fogadott, ami a comboknál nagyon rövid miniszoknyában végződött. A fekete fehérneműk bizonyos mozdulatoknál nagyon szexisen kikandikáltak a rucija alól…már az ajtóban így meg is kaptam ezzel az első szépség sokkomat. Aztán szorosan összebújtunk, Tius átkarolta a nyakamat, én gyengéden átöleltem a derekát és nagyon finom cuppanós puszikkal köszöntöttük egymást.
    Örültünk mindketten az újbóli viszontlátásnak, kedvesen hízelegtünk egymásnak közben kezeim Tius derekáról lejjebb csúszva szorosan a popsijára kerültek.
    Nehéz volt tovább lépni ilyen fogadtatást követően, de muszáj volt, mégsem akarta egyikünk sem, hogy a bejárati ajtóban töltsük el a hátralévő időnket :), gyorsan megváltam a cipőmtől és kart karöltve beléptünk a nappaliba. Vittem magammal finomságot, Tius készített nekem teát, leültünk az asztalhoz iszogattunk, beszélgettünk, nagyokat nevettünk, egyszerűen pompás volt, …nagyon élveztem, Tiussal szinte repül az idő, aztán már indult a zenei aláfestés is… ölelkeztünk, simogattuk egymást, rendkívül jó érzés volt vele lenni.
    Közben megbeszéltük, hogy kölcsönös masszázst is beiktatunk a randinkba, mert Tiusnak voltak kisebb derék és hát fájdalmai, amit gondoltam megpróbálok enyhíteni a „masszázs” tudásommal :)

    Mialatt én a tisztálkodási köröket végeztem, Tius a szép ruciját Éva kosztümre váltotta és nagy mosollyal az arcán a massz.padnál várt rám. A zuhanyzóból kilépve mikor megpillantottam őt, gyorsan odaléptem hozzá és gyengéden hátulról átkaroltam.
    Szép hosszú haját ekkor már pici kontyba feltűzte, a kecses nyaka teljesen szabaddá vált, rögtön belecsókoltam egy hatalmasat és a két kezemet pedig a cicijeire csúsztatva teljesen magamhoz húztam. Tius rámarkolt a kézfejemre és azokat még erősebben a cicijeire nyomta, közben a popsiját finoman a farkamhoz dörgölte. Erre azonnal beindult lent a vérkeringésem, a szavam elakadt és a beszéd már teljesen másodlagossá vált.
    Tius lassan megfordult és így immáron szemből ölelkeztünk össze.
    Végig csókolgattam a nyakát, az arcát, majd lejjebb csúszva a csodás kebleinek bimbóit vettem egyenként a számba és kezdtem lelkesen szopogatni őket. Tius közben cirógatta a fejemet és az egyik kezével lassan a meredező szerszámomra markolt. A cicik alapos megszeretgetése után végig csókolgattam testének finom illatos bőrét egészen a cuki fülcimpájáig , de kezei közben végig a farkamat masszírozták.
    Majd lassan fordultunk a pad irányába, annak háttal nekitámaszkodtam Tius pedig rögtön elém guggolt és hihetetlen érzékien elkezdte a meredező farkamat szopogatni. Az előzmények és a bájos partnernőm hatására ekkor már bizony nagyon izgatott voltam, Tius elképesztően finoman kényeztetett a forró ajkaival, cuppogósan és lendületesen szopizott. Nem szerettem volna azonban még ott ideje korán bevégezni, javasoltam, hogy megmasszíroznám.
    Hassal felfeküdt a massz.padra, lágyan végig puszilgattam testének minden pontját, majd azt a kevéske masszázstudásomat bevetve olajjal finoman átmasszíroztam. Igyekeztem Tius érzékeny derekára fókuszálni, de valahogy a kezeim egyre gyakrabban kalandoztak el a popsija és a combtövek környékére :)
    Mikor a kezemmel többször visszatértem a combjai közé, Tius is már sokkal izgatottabban fogadta az érintéseimet, nagyobb teret adva az olajos kezemnek combjait megnyitotta, megemelte a csípőjét és egy érzéki intim masszázsba fordult a ténykedésem.
    Gyengéden kényeztettem Tius egyre forróbb és izgatottabb punciját, mialatt kezecskéje, ahogy szorosan álltam a pad mellett az egyre duzzadó szerszámomat kezdte masszírozni.
    Mennyei élményű kölcsönös kényeztetés vette ekkor a kezdetét, amiről a beszim következő fejezetében olvashattok…
    …Tius masszázsa az ilyen finom és izgalmas fejlemények hatására számomra ezúttal elmaradt, de akik kíváncsiak arra, hogy a Tündérke milyen jól masszíroz, azoknak mindenképpen írnék erről a tehetségéről is.

    A sok korábban már átélt élményeim ismeretében bátran állíthatom, hogy Tius az egyik legügyesebb és technikailag az egyik legjobban képzett masszőz, akit ismerek. Ha igény van rá, tud nagyon erősen is, akár olyan igazi ropogtatósan is masszírozni, de aki a gyengédebb verziót igényli, mint pl. én :) az is megtalálja nála a számítását. A masszázs során kiemelkedő figyelmet kap a hát a vállak, nyak, karok, kézfej a tenyér az ujjak és természetesen az alsó végtagok kezelése is. A karjának minden részével, az ujjakkal, tenyérrel, könyökkel és alkarral is masszíroz felváltva alkalmazza a szakszerű fogásokat, amelyeket thai elemekkel is kiegészít a minél hatékonyabb cél elérése érdekében. Masszázsa tökéletes, teljesen megnyugtat, felfrissít és ha kell természetesen felélénkít.
    A masszázs végén izgalmas átvezetést is kapunk az erotika területére, körmei cirógatásával, finom benyúlásokkal és az intim területek érintésével, kényeztetésével.
  • Levezetés:

    … Tius számára nyújtott masszázsom egy ámulatba ejtő, csodálatosan szép kölcsönös kényeztetésbe fordult. Gyengéden becsúsztattam olajos kezemet a szexis combjai közé és a forró punciját érintve elemelte csípőjét a padról és hangos sóhajokkal élvezte a kezem játékát. A kis és nagyajkakat gyengéden masszíroztam minden irányt kihasználva, majd az ujjbegyem élénk rezgő mozgásával az egyre duzzadó csiklójára kezdtem koncentrálni. Tius hangja ekkor még jobban megjött és nagy sóhajok mellett a légzése is szaporábbá vált. A szerszámom mindez alatt az ügyesen masszírozó kezecskéje által szinte a robbanás határára került.
    Vigyáznom kellett, hogy nehogy ott a pad mellett állva legyen végem, ezért inkább pozíciót váltottam és finoman a csípője alá nyúlva az arcomat a nyitott combjai közé nyomtam. Kicsit kitekert volt számomra így ez a póz, ahogy hátulról nyaltam Tius finom ízletes punciját, de közben a farkammal a kezében így is rendkívül élveztem a helyzetet.
    Tius kérésére röviddel ezután azonban váltottunk.
    Egymással szemben álltunk Tius nekidőlt a padnak, szenvedélyesen izgattuk egymást a cicik is újból a számba kerültek, aztán én ereszkedtem le guggoló pózba. Tius a bal lábát kicsit megemelte a kezemmel ekkor a combja alá nyúlva azt megtartottam és a számat a puncijára helyeztem. Nyalogattam egyre nedvesedő nuniját, majd felcsücsült a padra és mindkét lábát teljesen felhúzva élvezte tovább a kényeztetésemet. Két combját átkaroltam kezeimmel és a nyelvemmel próbáltam szebbnél szebb örömöket szerezni számára. Megduzzadt csiklóját gyengéden masszíroztam a nyelvemmel, Tius hangosan sóhajtozott, majd lassacskán a combjai egyre erősödő remegéséből éreztem, hogy nemsokára nagyon boldog lesz….és nagy örömömre így is lett. Tius számára a kényeztetésem egy csodálatosan szép orgazmussal zárult. Fantasztikus élmény volt ez nekem is nagyon boldog voltam, de a kényeztetésem alatt azonban mindvégig féltem attól, nehogy leessen a Drágaságom a padról…de ez hál istennek nem történt meg.

    Ezután Tius rövidke pihenője következett, az ölelő combjai között megpihentem én is :), majd nem sokkal ezután a pad fejrészéhez húzott és azon oldalra dőlve egy páratlanul izgalmas, heves és szenvedéllyel teli francia lett a jutalmam.
    Lendületesen szopizta a farkamat, a szárát oda-vissza végignyaldosva a golyóim is tökéletes törődést kaptak. Fantasztikus volt, azonban a francia közben a combjai közé nyúlva próbáltam én is finoman a punciját masszírozva viszonozni a kellemes élményeket.
    Mindketten hangosakat sóhajtoztunk, nagyon élveztük egymást, de ekkor már a pad nem volt igazán kényelmes, ezért gyorsan áthelyeztük magunkat az ágyra.
    Tius lecsücsült és én az ágy mellett álltam, amikor újra a forró ajkaival nekem esett. A fenekembe kapaszkodva húzott szorosan magába és lassabb-gyorsabb ütemekkel isteni élményeket nyújtva kényeztetett hosszasan az ajkaival.
    Finom franciáját többször a farkam és a makkom nyalogatásával szakította meg, ekkor a kezecskéi gyengéden masszírozták tovább a golyóimat. Bámulatos technikája van, a nedvességről is bőven gondoskodik, hogy a legjobb élményt tudja nyújtani.
    A gyakori szemkontakt is csak megduplázza az élményt, mialatt nyalogatja, szopogatja a szerszámot és ahogy közben mélyen szembe néz…hááááát… az egy igazán földön túli, mesés élmény ;)
    Kérésemre többször bekerültem a csodás cickók közé is, amit újfent nagyon élveztem, olyannyira, hogy Tius kebleit jó alaposan megöntözve egy mindent elsöprő orgazmussal élveztem el.

    Még a lábaim is remegtek, olyan hatalmasat élveztem, majd az ágyra rogyva kellett magam ezek után kipihenni.
    Aztán egy gyors tisztálkodást követően még nagyon hosszasan az ágyon összebújva élveztük egymást.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás köztünk sohasem volt téma és hogy ne rontsuk ezzel a randi hangulatát, az mindig a találkozónk végén a búcsúzáskor történik.
    Tius részletes tájékoztatást ad a tiszteletdíjának mértékéről mind írásban, mind szóban egyaránt, de mindenképpen az élő szóban való megkeresést javasolnám az egyeztetésre, mert Tius szereti hallani leendő vendégei hangját.
  • Összkép:

    Számtalan randi van már mögöttünk és minden túlzás nélkül állíthatom, mindig van valami új és izgalmas, amivel meg tudjuk lepni egymást..ezért is különleges a mi kapcsolatunk.
    A találkozóink minden alkalommal kivétel nélkül csodásak és élmény dúsak. Esetleg ha bármi nehézségem adódna a privát életben, vagy picit éppen kevésbé jó hangulatom van, Tius azt azonnal orvosolja az ő határtalan kedvességével, szeretetével. Azt a sok szépet és jót, amit tőle kapok minden egyes randink alkalmával, szinte szavakba sem lehet önteni. Nagyon cuki, Imádom őt, de azt hiszem ez az érzés kölcsönös köztünk ;)

    Elvárásokkal azonban nem szabad Tiushoz érkezni, minden randi más és más és tulajdonképpen ott a találkozó alatt alakul ki pontosan a hogyan tovább, de ha a kölcsönös szimpátia és a tisztelet megvan, akkor szuper élményekkel teli randiban lehet részünk.

    Édes Tiusom nagyon köszönöm Neked, hogy újra elbűvöltél, igyekezni fogok én is, hogy számodra még sok-sok csodálatos élményt szerezzek. MILLIÓ CSÓK MINDENEDRE ;)))
Happy Massage