• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvet kaptam egy kis pity-putyra és telefonon történt egyszerűen, simán. A megbeszéltek szerint pontos időben meg is jelentem Linda szexbarlangjában.
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmas helyén található a rendelő intézet. Villamos, busz a közelben. Gk-val a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy modern lakás, ami szépen be van rendezve. A fürdő is minden olyat tartalmaz ami szükséges a fáradt vándornak. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Bályos, helyes arcú leányzó Linda. Jó az alakja, az ikrek szépek, kézreállóak. Izmos puncija és feszes popója van, szóval kívánatos teremtés.
  • Action:

    Zuhi után az ágyon várt. Csókkal, puszival, simogatással kezdtünk, miközben minden textiltől megszabadítottam. Élvezkedtem a testén, majd kezébe és szájába vette a kezdeményezést. Nf-jével rendesen felkeményített. Azért egy kiadós nyalást és ujjazást véghez vittem, csak úgy hobbiból, amelyet jó néven vett. Felkerült a gumi, így egy kis felszopás, majd sikosítos kézi munka és beküldtem a bájdorongot a helyére. Kutyusban kezdtünk. Váltogattam a ritmust és az erősséget. Kellemesen éreztem magam amikor a Linda által kiadott hangokat hallottam és éreztem, hogy neki is tetszik cselekedetem. Váltottunk misszibe és így ért el a mindent elsöprő orgazmus. Minden cseppjét beleürítettem a védelembe.

    Lezuhiztam és így pihegtünk, dumcsiztunk egy sort.

    Aztán nekilátott a második körnek. Kitartó munkával kézzel, szájjal hozta harckészültségbe az ezredest. A jó munka meghozta gyümölcsét és ismét álltam mint a cövek. Gumi fel, botocska be. Missziben időztünk el hosszan. Végig gyönyörködtem arcában és a cicik ringatózásában. A végkifejletnél gumi le és egy jó bő sikósítós, krémes kézi levezetést kértem. Rendesen telibe lőttem az ágyat. Jött az anyag gazdagon. Rendesen kielégültem, majd zuhi, öltözés és indulás a gyönyörű, őszi utcára, természetesen mosolygós arccal.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt történt a pesti átlagnál két szállal kevesebb csokor átadása. ÍExtrát nem vettem igénybe, mert nekem elég volt amit Linda alapban szolgáltat.
  • Összkép:

    Kellemes egy órát töltöttem el Lindánál, aki mindent megtett azért, hogy kétszer is jól érezzem magam, amit meg is tettem. Mindenki számára ajánlom LInda szolgáltatását.
Happy Massage