• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem elég hamar ,egyeztetnünk egy aznap esti időpontot, elmondta a részleteket és egy órás randit beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem ,mivel hétvége + este volt nem kellett fizetni de egyébként fizetős viszont van hely bőven így nem kellett sokáig keresgélnem, Gps-el mentem de elég könnyen megtalálható a cím . Tömegközlekedéssel a metrót tudom ajánlani Gyöngyösi utca megállótól max 5-10 perc gyalog .
  • Helyszín:

    Igényes új építésű lakóparkban található az épület, a lakás is ennek megfelelő, ezt ki is elemeztük a vendéglátómmal a randi végén. :D
    A fürdő szoba jól felszerelt , kikészítve tiszta törülköző ,sokféle tusfürdő és szájvíz is.
    A tetthely egy kényelmes nagy franciaágy ,itt is rend és tisztaság .
  • Lány külseje:

    Külsőre nagyon csinos, arca és a szép barna szemei nekem nagyon bejöttek ezenkívül bomba alakja van .Szép kerek cickók és formás hátsó ,alkatra sportos és nőies.
    Nagyon kedves, okos és jó beszélgetőpartner nem játssza meg magát , kicsit feszült voltam az elején de ahogy beszélgettünk egyből feloldódtam .
    Sok tetkója van, mindegyik ízléses profi munka de van amelyiken szakadtam a nevetéstől. :D
  • Action:

    Egy pár perccel korábban értem a megadott címre , így miután hívtam üzenetben kért egy kis türelmet majd visszahívott és segített a bejutásban.
    Mikor megláttam egy kicsit lefagytam mert sokkal szebb mint a képeken , leültünk és megkínált innivalóval majd beszélgettünk egy keveset ismerkedésképpen mivel először voltam nála.
    Utána gyors zuhany és már az ágyon várt ,hát valami elképesztő látvány a hölgy . :D
    Először az ágyon fekve csókokkal kezdtük ,nagyon odaadóan érzékien csókol ,közben átölelt maximális barátnő feeling. Ezután egy kölcsönös francia következett itt már éreztem ,hogy elég nedves volt a hangokból ítélve élvezte a dolgot. Utána ő is kezelésbe vett és kaptam egy masszív franciát, közben próbálja tartani a szemkontaktust is így majdnem el mentem de még visszafogtam magam. Amikor látta ,hogy nem bírom már sokáig javasolta hogy húzzunk gumit.
    Eleinte szépen lassan kezdett lovagolni ,majd egyre mélyebben és gyorsabban közben átölelt és csókolt folyamatosan.így csináltuk egy ideig , a végén így is mentem el, a hangokból ítélve viszont szerintem ő is nagyot élvezett közben.Hagyott lenyugodni utána mellém feküdt és így dumáltunk egy keveset.
    Kértem még egy második menetet is ,ezt már missziben kezdtük ,hogy "én is dolgozzak egy kicsit" :D .Itt szinte végig a szemembe nézett és smároltunk utána kértem hogy próbáljuk ki hátulról is és így lett végem.
    Ezután még megmasszírozott és beszélgettünk kicsit majd letusoltam felöltöztem és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Az átlagnál magasabb viszont a szolgáltatás is jóval magasabb az átlagnál, extrákat nem vettem igénybe ,az alapban minden benne volt ami nekem kellett . Számomra nagyon megérte és biztos ,hogy még visszamegyek valamikor.
  • Összkép:

    Abszolút nem nézte az időt nem siettet és úgy vettem észre szeret irányítani is, de közben mindent megtett amiket kértem. Az eddigi legjobb élményem az oldalon .
Happy Massage