• Anett

  • Beküldte:
  • Anett reagálása

    Szia Kedves, nagyon jó volt visszaolvasni az írásodat, bennem is izgalmas és jó emléket hagytál. ♥ Várom a következő élményünket, egy hosszabb randi keretében is. :)

  • Egyeztetés:

    Aznap reggel hívtam, pár csöngetés után felvette és kedvesen informált a randi részleteiről. Egy óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet a helyszín közelében. Autóval jöttem de közel van a Váci út így BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Panelház emeletén kis lakás. Tiszta, felújított, a célnak tökéletesen megfelelő. Kádas fürdő, minden szükséges kellékkel felszerelve. A szoba kellemes egy dupla ággyal, egy székkel a ruháknak, más nem igen fért el benne. A tükröket hiányoltam, de élőben a látvány kárpótolt.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, Dolly nagyon jól néz ki! Lejött a ház elé amikor hívtam (talán a kapucsengő nem működött), de csodálhattam formás alakját ahogy a lépcsőn mentem fel utána. Nagyon csinos ruhában volt, kiadta nőies alakját. Arckitakarástól nem kell tartani, 30-as évei végén lehet de bomba jól néz ki! Sportos testalkat, mindenütt feszes idomokkal, fantasztikus szilikon cicikkel, izgató popsival. Sokan megirigyelhetnék adottságait!
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos csak fél órára jöttem, de a felvezető hátmasszázs meggyőzött, hogy a masszázsa is nagyon jó lehet. Kb. 10 perces masszázzsal indítottunk, a hátamat és a fenekemet gyúrta át, erős de nagyon kellemes fogásokkal. Ezután szólt hogy akár meg is fordulhatok...
    A levezetés után még a maradék időben a talpamat is átmasszírozta, végig odafigyelt a visszajelzéseimre.
  • Levezetés:

    Fordulás után bekrémezett, de nemsokára megkért, hogy álljak fel az ágy mellé, krémet tett a kezembe, hogy kenjem be azokat a csodálatos melleit. Hát nem ellenkeztem! Kenegettem, markolásztam, majd háttal fordult nekem, megfogta a farkamat és míg én a melleit gyömöszöltem, a nyakát csókolgattam, ő a farkamat simogatta. Pár perc múlva leült az ágyra, én előtte állva maradtam, és úgy kényeztetett szájjal. Nem sok idő kellett, és egy nagyot robbantam az ajkai között. Remegő, elgyengült lábon álltam, míg az ajkai között hagyott lenyugodni. Míg én az ágyra borultam az utódok a Szilviába kerültek. A maradék időben kaptam még egy talpmasszázst, majd irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    A virágcsokrot előre kérte, de mivel most voltam először, ez így volt természetes. A virágcsokor a telefonon megbeszéltek szerint lett átadva. Minden teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Értelmes, barátságos, kommunikatív bombázóval töltöttem ezt a rövid időt. Az esős szomorkás napomat Dolly benapozta!
    Dolly köszönöm neked! Még biztos találkozunk!
Happy Massage