• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A reggeli órákban kerestem, hátha szerencsém lesz. És legnagyobb meglepetésemre el os értem és volt is szabad ideje szinte azonnal. Így bd 20 perc múlva már ott is voltam a ház előtt.
  • Megközelítés:

    Én most is autóval mentem, szerintem jár a közelben több féle tömeg eszköz de mind egy kis sétára van a címtől szerintem.
  • Helyszín:

    A lakás tipp topp, tiszaság mindenhol,bár ha másképp lett volna azt sem biztos hogy észreveszem mivel hogy vendéglátóm minden figyelmemet teljesen lekötötte az első pillanattól.
  • Lány külseje:

    Valamilyen köntös szerűségben fogadott ami szét volt nyitva kb 10 15 centire ami engedte láttatni a melleit. Megállt az ütő bennem. Szép arc, csodaszép csókolni való száj. Sokkal jobban néz ki mint a képeken!!
  • Action:

    Szeretem a pillanatot amikor az ajtó mögül előbújik a vendéglátóm. Ebben az esetben viszont majnem megállt a szívem. Ahogy nyílik az ajtó én beljebb léptem és ahogy jobbra pillantok meglátom Sonitát abban az épphogy nem teljesen kinyitott köntös szerűségben. Leesett az állam. Szuper extra bomba test, gyönyörű telt ajkak, szép arc és mellé olyan csábító szemek hogy azonnal rá tudtam volna ugrani. Gyorsan megbeszéltük a részleteket és elmentem zuhanyozni. Olyan gyorsan tusoltam,( persze megfelelő alapossággal) ahogy csak tudtam. Aztán kis öblögetés, törölközés és szinte futottam a szobáig. Illetve csak futottam volna mert hogy a szoba ajtó pont szemben volt a fürdőével. És ott várt rám teljesen meztelenül az ágyon. Bomba nő! Mi den porcikája fantasztikus. Az ágy mellett álltam, ő felállt az ágyról és simogatno és csókolgatni kezdtem a nyakát vállát melleit, a száját csókoltam ha csak tehettem, de egyszer csak Sonita lejjebb és lejjebb vette az irányt és egy pillanat alatt a szájában is voltam. Nagyon kellemes franciába kezdett közben sűrűn felnéz hogy minden rendben van e? És velem minden a legnagyobb rendbem volt. Fel invitáltam az ágyra ahol még egy kicsit kényeztetett.,de nemsoká megkértem hogy csüccsenjen a számra, és fojtassuk 69 ben. Beletemettem az arcom a puncijába nagyon finom kis puncija van, aki szereti ezt a műfajt annak ínyenc fogás.
    De bármennyire is tetszett ez a felállás, én kb 5 perc múlva gumit kértem!, és azt hogy lovacskázzunk egy kicsit. Az igazat megvallva sajnos egyáltalán nem találok megfelelő szavakat erre a pozícióra. A vizuál és az fizikai tapasztalások úgy felerősítették egymást, higy nem is bírtam sokáig e lettőt és nekem annyi is lett végleg.

    Fél órára mentem de az olyan ontenzív volt hogy másfélnek tűnt.
  • Elszámolás:

    Nem extráztam. Fél órára mentem de a csokor kicsit nagyobb volt, de nem tudott visszaadni így 3/4 órát beszéltünk meg, végül nem lett fél óra viszont sokkal többnel éreztem.
  • Összkép:

    A haja nem olyan volt mint a képeken, hanem nagy göndör fürtös és barna. Eszetlen jól nézett ki. Ha tehetem meglátogatom az biztos.
Happy Massage