• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen elfogott a vágy egy kis gyengédségre, ez mindig így van nálam. Nem voltam olyan kalandos passzban, hogy új masszőzt próbáljak ki, Shilánál többször voltam már és ott nagyon jó lenni. Mindig kiírja a szabad időpontjait, ezért lecsaptam a munkába menet 7:00 órára. Üzenetet küldtem és rövid idő elteltével visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    Sokan leírták már, hogy a Fehérvári-Kondorosi sarkon lévő modern társasház a tetthely, busz és villamos tuti jár, de én autózom és a szomszédos lakótelepen mindig kapok helyet ingyen. A házszámot könnyű megtalálni, de több lépcsőház van, erre kell csak odafigyelni. A lépcsőházban nem szoktam találkozni senkivel, lift van, de lépcsőn is kényelmesen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Shila lakása az egyik kedvencem, egyedül bérel egy garzont és benne is lakik a hét második felében, ezért különösen otthonos. Az előszobából rögtön a konyhába lépünk, innen egy légtér a nappali és a háló. Kedvencem a nappaliban lévő bőrfotel, ide szoktam érkezéskor lehuppanni. A hálóban egy jó nagy franciaágy vár, a mellette lévő ruhásszekrény ajtajai full tükörrel borítottak. A fürdő is kedvenc, patyolat tiszta, száraz kilépő a tusoló előtt, ahol pont elférünk ketten.
  • Lány külseje:

    Shila kora megfelel a hirdetésnek, de ez csak a tapasztalatán látszik, a teste 20 évvel fiatalabb, gyönyörű karcsú, helyes kis érzékeny cicik, rózsaszín punci. Haja szőkésbarna, szeme szürkéskék, tekintete kacér, huncut, hangja búgó végzetasszonyos. Mindig jókat nevetünk, ha valamit elbénázunk. Belépésemkor fekete átlátszó csipkés hálóinget és tűsarkú cipót viselt, így az üdvözlő öleléshez és csókhoz csak kicsit kell lejjebb hajolnom. Shila áradó szeretetével már üdvözléskor olyan barátnő feelinget alakít ki, hogy az emberfia majd összeroppantja a törékeny testét. Cipó lerúg, ölelés közben lehámozzuk egymásról a felsőt és cicikontaktban is smárolunk egy kicsit. Együtt megyünk fürdeni, nagyszerű élmény, de majd a kényeztetésben..
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a randi végén került sor, valahogy az első alkalom után mindig így történt. Nem sok időnk maradt, Shila átgyúrta a hátamat. Változatos technikával dolgozik, állva, térdelve nehezkedik rám, használja a könyökét is. Mozdulatai szakszerűek, mindig csodálom a tükörben, ahogy komolyan dolgozik.
  • Levezetés:

    A közös tusolás isteni, a tusfürdővel síkosított függőleges csúszkamasszázs fenomenális. Jól átmosom a fantasztikus testet, hátulról nagyon élvezem a cici és punci simogatást, farkam a fenekéhez simul miközben a karcsú nyakát csókolom. Ő is végigcsutakol elölről és hátulról is, majd leereszkedik megszemlélni a minőséget és egy pillanat alatt eltüntet az ajkai között. Finom szája körülölel, szépen lassan, érzékien bólogat és mélyen beveszi az ezredest. Már most is el tudnék élvezni, de magamhoz húzom, letörölgetjük egymást és áttelepszünk az ágyra. Látja, hogy most nem a masszázs lesz az első, barátnősen rámfekszik, folytatjuk a csókcsatát, közben simogatom a hátát és a fenekét, egyre mélyebben benyúlva a farpofák közé. Ülő helyzetbe tornászom magam és az ölemben ülő Shila finom cicijeit udvarlom körbe a nyelvemmel. Shila ismét lent támad, oldalt térdel és finoman szopni kezd, magamhoz húzom a fenekét és lábát átvetve a fejemen 69-ben folytatjuk a kölcsönös kényeztetést. Egy centire nyomja a számhoz a bomba punciját, megkóstolom a kelyhet, a kis csiklótól a hüvelyig nyalom, ez utóbbit hallhatóan élvezi, előbukkan a finom nedve, szinte dugom a nyelvemmel, de ő is ütemesen mozgatja a popsiját. Egyre hangosabban adja jelét az örömének, a végén remegés fut át a gyönyörű testén. Biztos jól esett neki, én mindent megtettem, az orgazmusról ő tud csak nyilatkozni. Popsi kényeztetés következik, hasra vágom magam és ő a gáttól az ánuszig végigcsókol, gyakorlatilag megdug a nyelvével. Eljön a végjáték ideje, kérek egy prosztata masszázst, mert Shila abban is profi. Hátamra fordulok, kicsit előmelegíti a cerkát a kilövéshez, majd bőségesen bekrémezi az ujját és rendkívül gyengéden hatol be az ánuszomba. Farkam az ajkai között, finoman dug az ujjával, így ér el a vég, de ez nem egy sima ejakuláció, hanem egy fél percig tartó önkívületi állapotban tartó remegéses orgazmus. Elmondhatatlan.
  • Elszámolás:

    Shila megadja az árakat, amelyek nagyon korrektek ezért a minőségért. A végén szoktam rendezni, teljes a bizalom.
  • Összkép:

    Shilával lenni jutalom, nagyon élvezem a társaságát, jókat beszélgetünk az élet apró-cseprő dolgairól, figyelmesen meghallgatja és diplomatikusan véleményezi a történeteim. Intelligens lány és jó a humora. Masszázsa tökéletes, kényeztetése leírhatatlan.
Happy Massage