• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt sikerült felhívnom és aznap délutánra egyeztettünk időpontot. Szerintem nem vele beszéltem a telefonban, mert élőben nem volt annyira búgó és nagyon kedves a hangja, mint a telefonban. Viszont minden részletet sikerült átbeszélnünk.
  • Megközelítés:

    Egy új építésű falanszter egyik épületéhez kellett menni, szerencsére a GPS tudja az utat, a magánút fizetős a ház előtt. Szerintem BKV-van nem annyira egyszerű az odajutás, (de ezt csak gondolom), annak ellenére, hogy nem messze jár busz és villamos is, de a megállókat nem térképeztem fel érintettség hiányában.
  • Helyszín:

    Rövid útmutató után simán bejutottam a lépcsőházba és lifttel jutottam fel majdnem a tetejére. Modern lakótelep, sok lakással. Az egyik ilyen volt a tetthely is. Pár éve épült a ház, még “új szaga van”, a lakás belseje is olyan, mint a ház többi része. Újszerű. A hálószoba kicsi, de a célnak teljesen jól megfelel. Egy nagy francia ágyon történik a masszázs. A fürdő is ok, tusfürdő választék is rendben volt.
  • Lány külseje:

    Itt ért egy kis meglepetés, mert bár az adatok pontosak a magasságot és a súlyt illetően, de a képek alapján azért másra számítottam. Jó pár évesek lehetnek a fotók vagy a készítőjük utómunkálatai szültek igen kedvező, de a jelenlegi valóságtól különböző végeredményt. Reni amúgy egy helyes arcú fiatal lány (abban nincs eltérés a képektől) , szemüvegben tipikus diáklány kinézete van. Aki a nagy feneket kedveli annak biztosan nem fog csalódást okozni Renié. Tetoválásai nincsenek, fiatal bőre rugalmas és illatos.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük a részleteket: az amúgy is átlag feletti alaphoz majdnem minden extraként felárnak számít a csóktól kezdve a NFVSz-ig. A kölcsönösség az alapban van. Fürdés után visszatérve megszabadult a felsőtől és kezdetét vette a masszázs. Illetve a hölgy ténykedését masszázsnak azért nem nevezném. Inkább volt krémmel kenegetés, mint bármi más. Nem volt bőbeszédű (ami nem baj), viszont a kérdésekre válaszolgatott. Egy idő után átadtam magam a pihenésnek. Benyúlások nem voltak, viszont egy idő után a melleivel simogatta a hátamat , ami izgató volt. Pár perc ilyen jellegű ténykedés után szólt, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    A cicis csúszka szemből már kellőképpen merevvé tett. A nagy kemény fenekét is nagyon szívesen markolásztam és gyúrtam, miközben Ő meg le-fel szánkázott rajtam. Meg akartam ízlelni a kelyhét, így megkértem, hogy cseréljünk helyet, heveredjen el az ágyon, én meg délnek vettem az irányt. Finom és ápolt puncija van. Dolgoztam rajta egy keveset a magam örömére, de nem sok eredménnyel, nem
    nagyon volt reakciója Reni részéről, így aztán megint helycsere következett és arra kértem, hogy most már Ő kényeztessen engem.
    Jól és lelkesen csinálta, szinte nem is kezezett. A golyókkal ugyan nem foglalkozott, de a makkal ügyesen játszott és lehetőségéhez mérten próbált nagyobb darabot is eltüntetni belőlem. Én meg élveztem, amit csinált. Néha moziztam is az ágy melletti tükörben és próbáltam minél inkább elnyújtani ezt a szakaszt. Sikerült is valamennyire, miközben Reni lendülete nem csökkent. Mikor elért a vég nem hagyta abba, hagyott lenyugodni és csak utána engedett ki az ajkai közül.
    Fürdés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Azt kell mondanom, hogy korrekt az elszámolás abban a tekintetben , hogy a telefonban elhangzottak és a helyszínen közöltek fedték a valóságot. A tiszteletdíjat előre kérte. Sok minden extra, ami máshol nem az. Az meg egyéni döntés eredménye, hogy valaki ilyen feltételekkel szeretné-e meglátogatni Renit vagy sem.
  • Összkép:

    Vegyes érzésekkel távoztam Renitől, mert a masszázs inkább csak krémkenegetés volt, viszont a franciás kényeztetése meg átlag feletti. Mindezért a máshol alapnak számító extrákkal jóval pesti átlag felett fizettem. Mindent összegezve és utólag értékelve nekem így már annyira nem érte meg, bár az összbenyomásom az eltöltött időről JÓ.
Happy Massage