• Alíz

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap ebéd után, első próbálkozásra felvette és már le is tudtuk fixálni a randit egy kora délutáni órára.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a déli pályaudvartól nem messze, egy kis utcában parkoltam és innen sétáltam 1-2 percet, mert a lakás egy viszonylag forgalmasabb úton van és nem voltam biztos benne, hogy közvetlenül előtte is fogok helyet találni. Aki esetleg BKV-val érkezne annak is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű társasház, de szerencsére van lift, amit célszerű is haszálni ha az ember nem akar jónéhány emeletet lépcsőzni. Érkezésemkor felcsöngettem, de valamiért nem működött a kapucstelefon, amit miután mindketten realizáltunk Alíz készségesen lejött, hogy beengedjen.
  • Lány külseje:

    Abszolút a képeknek megfelelő és az arc kitakarástól sem kell félni. Korban talán egy picit több lehet, de nem sokkal. Sportos, feszes izmos teszt, korrekt cickók tényleg csak jókat tudok róla mondani. Mivel érkezésemkor le kellett jönnie meg is jegyezte, hogy ehhez bizony fel kellett öltözni, így nem a szokásos fehérnemüs fogadtatásban volt részem, de annyi baj legyen, hiszen előbb utóbb úgyis minden lekerült róla.
  • Action:

    Még a telefonban megkérdezem tőle, hogy lenne-e kedve egy jó kis pezsgőhöz, amire nagy örömömre igennel válaszolt, így érkezésem után egyből ki is nyitottuk a pezsit és beszélgetni kezdtünk. Kedves, jófej, beszédes a sportban közös témát is találtunk, de néhány perc után megkérdeztem, hogy merre találom a fürdőt, hiszen end of the day nem beszélgetni jöttem:) Gyors zuhi után mire visszaértem a szobába rajta már csak egy falatnyi bugyi és melltartó volt, amitől csókváltás közepette gyorsan meg is szabadítottam. Alíz ezután letérdelt elém és bevette a szájába a velem egykorút. Először finoman, utána kicsit intenzívebben és ami nagyon tetszett a golyókat is kezelésbe vette magától. Ekkor még a kanapé mellett álltam viszont néhány perc után kértem hogy had üljek le, úgy azért csak kényelmesebb. Ennél jobb öteletem nem is lehetett volna, mert így még jobban hozzáfért a zacsihoz és a hátsóbb részekhez amiket imádok és percekig csak kényeztettem magam. Miután elkezdtem érezni hogy ha így folytatja lassan elér a vég gyorsan megkérdeztem, hogy bemelegíthetem-e én is, amire igennel válaszolt és már hátra is vágra magát előttem. Én sem voltam rest, elkezdtem tevékenykedésemet, amit finom hanghatások kísértek. Mivel önző hangulatban voltam, nem dolgoztam rajta sokáig hanem hamar gumit kértem. Missziben kezdtünk, de valahogy annyira feszült voltam, hogy pár perc után így is lett végem, így sajnos más pózokra nem maradt energia, pedig hátulról nagyon szívesen megküldtem volna azt a formás izmos popsit, talán majd legközelebb... Hagyott lenyugodni és mivel már az elején jelezte, hogy masszíroz is, ráadásul tanulta így nem volt kérdés, hogy kipróbálom. Ekkor jött csak az igazi meglepi, mert valami elképesztő jó masszázst kaptam, de tényleg, teljes test fentről le, lentről fel, pont a kellő erősséggel. Teljesen lelazultam tőle, tényleg régen masszíroztak már meg ennyire jól. Közben jót beszélgettünk, kellemes partner volt ebben is. Masszás közben jeleztem, annyira jó, hogy inkább még folytassa és nem kezdek bele egy másik körbe, így ez volt a program amíg le nem telt az időm, majd gyors zuhi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Alap egy órára mentem, nem kértem extrákat. Az ár a pesti átlag kétszere körül van, amit egy picit soknak éreztem ár érték arányban, de összességében elégedetten távoztam, leginkább a masszás miatt. Az elején valahogy mindketten elfelejtettük a piszkos anyagiakat, így a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Ahogy fentebb is írtam összességében elégedetten távoztam, jó szívvel tudom ajánlani ha valaki a kifejezetten sportos lányokat szereti.
Happy Massage