• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, szerencsére könnyen ment, sőt egy kellemes rövid beszélgetés is belefért, mivel olyan hangja van Ninának, hogy alig bírtam letenni a telefont. Huh, nagyon vártam már a randit vele.
  • Megközelítés:

    Parkolás egyszerűen megoldható, de nem is érdekelt volna, bárhol megálltam volna miatta :) (GPS odavisz amúgy)
  • Helyszín:

    A lakás felszereltsége, eleganciája teljesen megfelelt, annyira hangulatos volt, hogy már csak a miliő is segített a ráhangolódásban.
    A higiénia adott és elvárt, szóval minden rendelkezésre áll, hogy egy finom, illatmámorban töltött szeretkezés megvalósuljon.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, s bár az arca ki van takarva, annyira érzéki Nina arca, hogy az ember lélegzete eláll. A többi testrészéről nem is beszélve. Imádtam a formás kerek popsiját, természetes kebleit, csípőjét, ajkait, a gyönyörű íves punciját, rajzolni nem lehetne szebbet... szóval, egyszerűen minden a kedvencem volt. Ő maga az igazi kedvence az ínyenceknek, ebben biztos vagyok.
  • Action:

    1 órát voltunk együtt, sőt picit túl is léptük az adott keretet, de nem volt gond. Rendkívül közlékeny és kedves, segít feloldani a feszültséget (bennem volt pici, hiszen nagy elvárásokkal érkeztem hozzá) és ügyesen ráhangol a közös szeánszra. Teszi ezt úgy, hogy a végén már azt hiszed, valóban Ő a te szeretőd. S igazából az is. :) Annyira jó volt a beszélgetés is vele, a kisugárzása, az a túlfűtött erotika, ami árad belőle, hogy nem volt kérdés uraim... Itt aki igazi úriember vele, az megtalálja azt, amiért jön.

    A fürdőben tusolás közben bejött hozzám, mert kértem, hogy picit beszélgessünk, amíg megtisztálkodom. Hát, nem gondolom magam Adonisz-nak, de ahogy végigmért és az izgató hangja és szavai, simogatták a lelkemet. Végül segített és megbizonyosodott, hogy minden testrészem megfelelően tiszta-e... ezt a mutatványt felettébb díjaztam :)
    Kiszállva a tus alól, törölközőt kaptam, majd ott helyben átkaroltam és lassan, lépésről-lépésre apró csókokat lopva jutottunk be az ágyig. Addigra a kis ruháitól is megfosztottam és határozottan, mégis gyengéden megmarkolásztam mindenét, amit csak elértem. Az a selymes és illatos bőre, még mindig érzem a markomban a puhaságát, feszességét...
    Mindent kértem, amit csak lehetett és meg is kaptam mindent, ennyire nem dolgoztak meg az utóbbi időben és azt hiszem rám sem volt panasz a végeredmény tükrében :) Az első menetben az ajkaké volt a főszerep, első körben kölcsönösen szerettük egymást oldalt fekve, majd hagytam magam kényeztetni. Egy idő utána dominálni akartam és a lehetőségek adottak voltak, így rettentő óvatosan, a NŐ-re figyelve, de megérezhettem milyen is az, amikor igazán magamévá tehetem azokat a csodás ajkakat... még most is libabőrős leszek, ha rá gondolok. Így is lett végem.
    Az összebújás, üdítő és cirógatás egy kellemes kis beszélgetéssel társult, majd csodálatos szeretőm addig dolgozott rajtam, cirógatva, míg újra egymásnak nem estünk. A szájába vett ismét, de hamar kértem a védelmet, mert magamévá akartam tenni ezt a gyönyörű nőt.
    A pózokból mindent kipróbáltunk, mindent láthattam és a hangjai azok olyan pluszt adtak, h azt hittem szétrobban a farkam. A lovaglója, kutyusa, tökéletes, misszi abszolút nyerő volt nekem. Persze volt még pár speckó póz, hogy mélyebben érezhessem, azt is remekül teljesítette nagy örömömre. Végül oldalt fekve hátulról lett végem, remélem a szomszédok utánam nem jöttek fel reklamálni :D
    Pihegés utána újabb frissítő, majd én masszíroztam Őt meg, kiélvezve teste minden porcikáját, ami neki is nagyon jól esett. Közben beszélgettünk, remek partner abban is, nagyon egyszerű megtalálni vele a közös hullámhosszt.
    A végén jött a kedves, bár keserédes búcsú, de azért nem fogok szomorkodni, mert olyan leszek, mint Schwarzi a legendás filmjében...Visszatérek!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt! a számomra izgató extrákat mind kértem és kaptam is. Ha úgy viselkedsz ezzel a Nővel, ahogyan illik, megkapod amiért jössz hiánytalanul. Ezt tapasztalatból mondom. A gáláns viselkedés kifizetődik!
  • Összkép:

    Szeretőmet ajánlom minden olyan férfinek, aki tudja mit akar s mi kell egy nőnek ahhoz, hogy ezt megvalósíthassa vele. Csiszolt gyémánt, tessék vigyázni rá és ragyogni hagyni!
Happy Massage