• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Üdvözöllek Kedves!
    Sajnos nem tudlak hova tenni így hirtelen.nem emlékszem rád. Néha, amikor tusolok, a barátnőm felveszi a telefonom és segít nekem. Igen! Az első pár napban nem figyeltem úgy az időt és elcsúsztam az idővel valóban. De már belejöttem szerencsére. Régen a mondák szájról-szájra alakultak ,bővültek és hetek alatt kereskedtek ki! Ez esetben itt sikerült rendesen kikerekíteni ezt pár perc alatt! Sok kérdés merül fel bennem. Az egyik az ,hogy ki az és miért szeretné,hogy rosszul menjen ez nekem és eredménytelenül haladjak utamon? Várlak vissza szeretettel és még több odafigyeléssel! Szép napot kívánok neked

  • Egyeztetés:

    Dominika első hirdetését másik kategóriában találtam. Akkor is már beszéltünk, csak sajnos idő hiányában akkor nem jutottam el hozzá. Ezt nagyon bánom ! Elment szabira, figyeltem mikor hívható újra. Megjelenésekor már a masszázs kategóriában jelent meg. Mivel nagyon kíváncsi voltam rá, felhívtam. Ő vette fel, hangján is érződött, hogy a kor stimmel. Kedves volt, közlékeny, megbeszéltük a találka időpontját. Másfél órára mentem.
  • Megközelítés:

    A helyszínt könnyen meg lehet közelíteni, a BKV több járata is elmegy a ház előtt. Parkolni nem egyszerű a környéken. Ezen a helyen már jártam korábban, rögtön tudtam, hogy a bejárat nem a Fehérvári útról nyílik.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeletén van a lakás, amely tiszta, rendezett. A fürdő is tiszta, bár tusfürdő már alig volt. Gondolom ezt pótolják majd. A helyszín az egyik pici szoba volt, többen vannak, sajnos a hangok is átszűrődnek. A szobában egy matrac, szék, polcok vannak, minimális a berendezés.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött állva nyitott ajtót, kicsit bizonytalanul üdvözölt. Én rögtön két puszit nyomtam az gyönyörű arcára. A képeknek teljes mértékben megfelelt a magassága , alkata. Fehér ing, igen rövid kék nadrágocska volt rajta. Szép vékony lány, kreol bőre van, viszont a mosolygással igen csak fukarkodik. Tényleg az egésznek az elején van, árad belőle a bizonytalanság, mit hogyan is kellene tenni ?!
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után még felöltözve várt és masszázsra invitált. Csak az ingét vette le lassan. Viszont Én már régóta vártam, hogy a képeken megcsodált testét élőben is élvezhessem. Úgy hogy megbeszéltük , hogy felöltözve semmit nem kezdünk el, Ő lesz az akit kezdésként átmasszírozok. Felülről lefelé haladva kezdtem végig puszilgatni. Levettem a melltartóját, előbukkantak csodálatos mellei, melyek fiatalosan meredeztek. Nem hagytam ki egy cm-ét sem. Bimbói nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. Eljutottam a nadrágocskáig, levettem róla és az alatta lévő fekete bugyikát, miközben hasát csókolgattam. Finom, gyönyörű puncikája van, sokat időztem ezen a részén. Kerek popsi, vékony lábacskák. Aztán jött a masszázs része. Hasra feküdtem és kértem, hogy a hátam és a vállam masszírozza meg. Itt kiderült, hogy nincs ebben nagy gyakorlata. Inkább simogatásnak hat, nem nagyon mer hozzányúlni a testhez. Közben beszélgettünk, úgy éreztem sikerült valamennyire gátlásait oldanom.
  • Levezetés:

    Mint kiderült, több szolgáltatás hiába van a lapján , nem vállalja. Natúr francia, csók. Még azt sem, ami extraként szerepel, natúr szájba. Ez a csalódás része volt. Kézi munkája félénk volt, vezettem a kezét mit csináljon. Igyekezett, van mit tanuljon, hogy tényleg az elvártakat tudja nyújtani. Közben többször kényeztettem, végig csókolgattam minden porcikáját. Végén összeszedte magát és iránymutatásaimat követve kézzel eljuttatott a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlagnak megfelelő, előre kérte. Mivel nincs gyakorlata ezen a területen, olcsóbban kellene még dolgoznia.
  • Összkép:

    Ha azt nézem, hogy egy gyönyörű lánnyal voltál másfél órát, akkor rendben van. Szívesen hazavinném tanítani, egy finom virágszál. Technikai tudás oldaláról nézve, csalódás. Több valós szolgáltatást várok el ennyiért.
Happy Massage