• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágaságom! Nagyon örülök mindig, mikor látlak. A lelkünk összeér. ❤️ Köszönöm a beszámolót, millió csók!

  • Egyeztetés:

    Vivianával való ismeretségem régebbi keletű, előző helyén egyik vendéglátóm mutatta be, akkor mindketten rábólintottunk egy későbbi találkozásra. Néhány telefoni próbálkozásom közös időpont hiánya okán sikertelen volt, majd észleltem, hogy új helyre költözött és egyedül rendel. Telefonon továbbra is élveztem kedves hangját, de közös időpontot továbbra sem sikerült egyeztetni. Végül több hónapi (5) kisérletezés után végre szerencsém volt. Megtörtént a találkozás, ami egész tartama alatt teljes eufóriába sodort és tartott, kemény elhatározást váltva ki bennem, hogy újra és újra vissza akarok térni. De továbbra sem volt egyszerű közös időpontot találnunk. Szerencsére újabban előre kiirja a szabad időpontjait igy csak figyelnem kell, hogy mikor van szabad vagy váratlanul felszabadult nekem is jó időpont. igy egyszer sikerült elkapni egy felszabadult időpontot, azonnal felhivtam és sikerrel. Most legutóbb is igy jártam, megláttam egy lehetőséget - nekem is megfelelt - felhivtam. Már ismert, sokszor hallott, kedves hangján megerősitette, hogy OK. (előre jelezte,hogy amit kapok az örökbe az enyém , most nem kölcsönbe adja, mert átmenetileg zárt területtel is kell számolnom. Azonnal jelentkeztem VTR-en is, elfogadta.
  • Megközelítés:

    Most először BKV-val mentem, villamos,troli jár, 4-5 perc sétával elérhető a cim. Parkolóhely is található, még ingyenes. A ház régebbi épitésű, egy kisebb parkban álló könnyen megtalálható rendben levő épület.
  • Helyszín:

    Lépcsőn felérve már nyilt az ajtó, mögötte VIVIANA mindig elegáns ruhában, - nem a fogadás pillanatában lehet felfedezni külső értékeit. Mosolya viszont azonnal megragad! Mint fentebb irtam, ismerős a helyszin. Nagyon barátságos, szépen berendezett kis lakás, tatamival, kis kanapéval hangulatos berendezéssel. A fürdő tiszta, minden kellékkel ellátva, modern tusolókabin, minden működik.
  • Lány külseje:

    Vivi magas, karcsú, elbűvölő mosolyú lány. A legelső benyomás az az összhatás, az őt körüllengő hangulat ami a helytől és a céltól függetlenül jellemző rá. Kedves, elegáns, vonzó jelenség. Örömmel és nagyon finom kis csókkal fogad - akár nyilvános helyen is lehetnénk - majd megbeszéljük, kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta. Azért sietek túlesni a fürdésen, ami után már ruha nélkül vár, titokzatos mosolyával. Jelen esetben tenyérnyi zárt terület van középtájon amit kissé sajnálok mert terveim voltak vele, konkrétabban gyengém nőiessége rejteke, kelyhe.A formás húsos ajkak közül kikandikáló kisajkak szép formájú, izgalmasan redőzött csokrocskában láthatók,k amik újra és újra egy szépen formált tömör szegfű virágát idézik fel fantáziámban. (Hát ez most későbbre halasztva). Ideális méretű, szép formájú keblei a hivogató bimbókkal mágnesként vonzották kezeimet, de ugyanezt tette a karcsú derék, a kerek,nagyon izgalmas popsi, a hosszú combok. Még állva összesimulunk, átöleljük egymást, kezein a fentebbi területeken barangolnak. Vivi csókja finom,lágyan izgató - nem egy vad smárolás - de folyamatos és hosszan tartó.
  • Erotikus masszázs:

    Tatamira hiv és a masszázs a lágy érintések kavalkádja, nem a szokásos izomgyúrás. Ajkaival simogatja a testemet, nyakam, vállam, mellbimbóim élvezik ajkának, kezeinek játékát. Keblei folyamatosan köröznek nyakam és combjaim között, miközben lassú eufóriában simogatom vállát, hátát, popsiját, combjait. Csókot kérek és kapok, lágyan, hosszan, izgatóan. Vivi fölöttem van, hosszú kebelkényeztetésbe kezdek. Izlelgetem a bimbókat, az udvart , végignyalogatom őket az ágaskodó rubint szemektől egészen az oldaláig. Csodás érzés nyalogatni és szopogatni a természet e gyönyörű remekeit. Néha halkan szót váltunk. Nagyon jólesik suttogja, (hát még nekem!). Vivi az érintés művésze (ez már bemutatkozó irásából is feltűnt nekem).
  • Levezetés:

    Azután egy kicsit elhagy, lejjebb megy és kezeivel később ajkaival is birtokba vesz. Néha mélyen eltüntet, az érzést - ha lehet még - tovább fokozza a látvány az oldalsó tükörben. A tökéletes , karcsú női test fölöttem, a meleg, nedves kényeztetés, nyelvének finom játékai, kezeinek érzéki mozgása a golyóktól a mellkasomon át a nyakamig, egy semmihez sem hasonló nirvánába vezet. Mintha egy hatalmas folyam sodorna csendben, lassan valahova, csak ringat, lebegek. Nehogy most vége legyen! kérek egy kis változást - csók - hosszú lágy, forró, mély szembenézés, keblei a kezemben! ! Aztán visszamegy és újra kezdődik az édes kábulat. Már ő is érzi, hogy lassan a célegyenesbe fordulok. Pontosan tudja, hogy hol tartok. Egy pillanatra megáll - csak a nyelve él -aztán keze,ajka újra indul és már nincs megállás . . . Számat befogom, mert valami ősi üvöltés, hörgés tör ki belőlem miközben elönt a kéj. Vivi nem enged el, vigyáz rám, benn tart, nyelve néha gyengéden simogat. Sokáig tart az extázis, igazából csak ő tudja, meddig, de úgy térek vissza, hogy még mindig ő uralja az érzékeimet. Törölgetés után ujra összesimulunk és folyamato simogatások közben beszélgetünk, ami hozzátartozik az erotika utórezgéseihez. (talán egyszer egy ismétlés előjátékához is ). Szeretek beszélgetni Vivivel, nem csak testi örömet okoz, közvetlensége, kedvessége érdeklődése egyéb feltöltődést is ad. Az idő múlik,újabb fürdés majd öltözés. Ő is felvesz egy ujjatlan fekete ruhát, szép alakja most már csak ezen keresztül látható, ha az utcán előttem menne, sokáig követném
  • Elszámolás:

    A VTR-ben minden tisztázott, előre leteszem ami illik, valahogy nem illene a képbe ha erről beszélni kellene.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, kellemes, értelmes, céltudatos lány. Annyira vendég centrikus, annyira adni akar, hogy csak élvezni tudom - felfogni nem - amit kapok. Minden alkalommal úgy érzem, hogy ő is élvezi amit ad, hiszen másképp nem lehet (gondolom én). Szeretnék még sokszor találkozni vele.
Happy Massage