• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drágaságom!:)

    Újfent köszönöm Neked ezt az eufóriával körbelengett; forró élményekben
    bővelkedő találkát!:*
    Szerencsére a való élmények visszaigazolnak Minket; nem hiába
    keressük egymás társaságát-néhanap:P
    Nagy örömömre szolgál ha újfent megrészegíthetem kicsit
    a napodat/kedélyállapotodat:-*
    Ez a frenetikus randi nem jött volna közbenjárásoddal létre;
    így méltán kijár Részedre is a köszönet:)
    Nagyon örülök neki hogy ismét inspirálhattalak a serény
    klaviatúra használatára;amit ez úton
    is köszönök!:)
    Valéria

  • Egyeztetés:

    Szeretem előre megtervezni a napjaim. Valéria általában könnyen elérhető, gondoltam akkor hívom. Rápillanva az oldalára inkább írtam pár sort a pár nappal későbbi tervezett randi időpontjáról,s vártam válaszát.Siker koronázta türelmem, rábólintott a kért reggeli találkára. Szeretek ebben a napszakban kalandozni, hozzá különösen. Frissen, üdén ennivaló egy Hölgy :) Fura így leírni de olyan zamatos, mint a fáról szakított gyümölcs !
  • Megközelítés:

    Jól ismert csomópont közelében (Nagyvárad tér) egy csendes kis utcában található a lakás.A viszonylag új építésű tömb előtt majd mindig van szabad parkoló, ami fizetős. Én egy távolibb, árnyékos parkolóban várom ki az időm, jó ráhangolódni olyankor... A navigáció segítségével egyszerű odajutni. Cím pontos, megbeszélt időpontban a telefonban a kapukódot is megkapjuk tőle. Már csak pár emelet választ el tőle minden hozzá igyekvőt.
  • Helyszín:

    Egylégterű remek kis lakás, mondhatnám inkább nagy( láttam kisebbeket is), szépen berendezve.A fürdőszoba meglepően tágas, patent, tiszta, ellátva minden földi jóval. Legalább tucatnyi túsfűrdő a kád szélén, zuhanyfüggöny, száraz kilépők sora, szájvíz, kis eldobható poharak, valamint a puha illatos és nagy törölköző. A lakás többi része a hatalmas franciaágyat öleli körbe. Remek állagú,mindig tiszta lepedő, kis párnák, egyéb kellékek ami ugye jó ha kéznél van. Világos csendes, nála a zene nem szükséges, a hangja, cuppogása, hüppőgése a zene a fülemnek.
  • Lány külseje:

    Hát igen, ez mindig a vízválasztó ha először megyünk egy új helyre. Kedves vendéglátónk nincs híján semminek. Szép, mosolygós arccal vár az ajtó mögött, majd belépve meglátjuk őt teljes valójában. Természetesen még azért takarja ez- az, mindig más, de az erőssége, a kerek popsi az szabadon várja az elismerő pillantást, mit pillantást, a simogatást, rámarkolást, a puszit, ki hogy indul be tőle. Kedvessége a névjegye lehetne, illik viszonozni.. Esetében a fotókat látjuk vissza élőben, nem érhet csalódás senkit. Ami egy plusz, a kedvessége, ami szerénységével csodákra képes.
  • Action:

    Valika a férfi ember rejtett elképzeléseinek megvalósítója. Gondolok itt az említett szerénységére, mikor is hosszú percekig megelégszik a legnemesebb részünk kényeztetésével. A francia Nagymestere(asszonya), egyszerűen megunhatatlan, nemhiába sokunk kedvelt Hölgye.
    Mivel ez a rész róla és rólam szól, megpróbálom visszaadni szavakkal azt amit akkor ott éreztem. Nem könnyű.
    A szokásos tisztálkodás után gyorsan rátapadtam, most valami fekete csipkés ruha volt rajta, persze mindene kikandikált, selymes tapintású anyaga alatt a feneke kerekedett, remek érzés volt simogatni. Természetesen ő sem volt rest, előnyben is volt, engem nem takart semmi. Cseppet sem bántam, sőt alig vártam már a törődését ! Mondanom sem kell, hogy ebből egy olyan kölcsönös francia keletkezett, hogy már azt sem tudtam mi hol van. Egymásra tekeredtünk, vele elképzelhetetlen csak feküdni és passzívan élvezni a "foglalkozást". Oda - vissza, mindenki mindent számbavett, ő engemet én őt. Minden négyzetcentiméterem megszeretgette, elsősorban az altájon. Ott viszont semmi nem maradt szárazon.
    A változatosság kedvéért remekül csókol is, így picit időt nyertem, de azután ott folytattuk ahol abba hagytuk. Puncija finom nyalintásra már nyílik, élvezett megkóstolni, nagyon ízletes. Bármennyire is tetszett ténykedése, de amikor egyre mélyebbre engedett, akkor már gumiért esedeztem. Bár szeret lovagolni, most magam szerettem volna megülni...Szépen felkinálta magát,kapott is egy puszit a puncijára, majd bevezettem az odavalót. Nagy sóhaj, mindketten alig vártuk már, hogy összecsatlakozzunk. Maradtunk a klasszikus missziónárius pózban, ez illet most méltó befejezésnek. Hosszú élvezkedésre itt már nem volt idő, valahonnan mélyről indult a csapat, szerencsésen meg is érkeztek vágyott helyükre bár gumiban de benn a punciban.Hagyott lenyugodni, közben puszilgatuk egymást, ez már a rövid pihenő volt ami olykor elég meghitre sikerül...
    Valikával minden pásztoróra maga a tömény élvezet. Most sem volt másként, sajnos az óra hamar elrőppent, így rövid beszélgetés után egy gyors tús, öltözködés, búcsú puszi, majd irány a való világ....
  • Elszámolás:

    Szokásom a már ismert rózsaszállakat az elején rendezni, egy kis bonbonnal kiegészítve. Alapvetően klasszikus formában szeretem az együttlétet, így nem volt semmi extra. Remek volt vele az eltelt óra, mindig jó hozzá visszatérni. Egy biztos pont, jó érzés rá számítani. Köszönöm Kedves!
  • Összkép:

    Megbízható remek Nő, különleges afinitással, örülök hogy anno megismerhettem. Remélhetőleg sokáig lesz még körünkben :))
Happy Massage