• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon tortent az egyeztetes, ami teljesen siman ment. Minden lenyeges informaciot elmondott Edina, igy megegyeztunk, hogy delutan mennek majd hozza egy orara. A randi elott kellett meg kuldeni egy megerosito sms-t.
    Egyebkent aznap egy masik holgyet is felhivtam, de O elegge flegma volt a telefonban, igy mar annak is kulonosen orultem, hogy Edina korrekt es kedves modon kommunikalt.
  • Megközelítés:

    Egybol sikerult parkolot talalnom a haztol korulbelul 100m-re. Sot, amikor a lepcsohaz fele setaltam az utcan, akkor lattam meg, hogy ennel kozelebb is lett volna par szabad parkolo. Aki tomegkozlekedessel erkezne, annak is idealis lehet a villamos es buszmegallok kozelsege.
  • Helyszín:

    Minden igenyt kielegito lakasrol van szo, ami makulatlanul tiszta es igenyes. Friss torolkozo fogadott, tobb fele tusfordo, es termeszetesen szajviz is.
  • Lány külseje:

    Bevallom tobbszor is atlapoztam a kepeket, mert volt bennem egy kis ketseg, hogy ugymond "tul izmos", legalabbis ami az en izlesemet illeti. Viszont amikor eloszor eloben megpillantottam, akkor minden "felelem" elillant, hiszen egy annyira formas es izlesesen kisportolt teste van Edinanak, ami elkepesztoen szexi. Ehhez a fantasztikus testhez raadasul olyan mellek es fenek tartozik, amirol szinten odakat lehetne zengeni. Tovabba az arca is nagyon szep, igezo szemek, es erzekien telt ajkak parosulnak hozza.
    Edina egy nagyon szexi "ruhaban" fogadott, amit nem is tudom minek kellene nevezni, de a lenyeg, hogy a bugyi nem volt tartozeka :)
  • Action:

    Oszinten szolva nem igazan szeretek minden reszletet leirni, mivel ezaltal mar fogja tudni, hogy mire szamitson az ember, es kevesebb pozitiv meglepetesben lesz resze a vendegnek, de azert par dolgot kiemelnek. Az egesz aktus soran kezdemenyezo volt, es olyan vadito beszolasai voltak, amelyek hatasara meg inkabb lazba jon az ember. A natur francia szuper volt, de amit en meg inkabb elveztem, amikor kenyeztethettem a finom puncijat. Isteni erzes volt, es ugy tunt, hogy Edina is igazan elvezi. Bevallom nem volt alkalmam tul sok pozt kiprobalni vele, mivel a vizualis es hanghatasok kovetkezteben eleg hamar megadtam magam, viszont az egyuttlet minden perce mennyei volt. Egy pillanatig nem volt semmilyen kinos helyzet, Edina odaadasa tenyleg fantasztikus.
    Az action utan egy jot beszelgettunk, ahol rengeteg erdekes tema is szoba kerult. Tobbszor is meglepodtem mennyire intellektualis es jol tajekozodott kulonbozo dolgokban, kezdve a kerteszkedestol egeszen a pszichologiaig.
  • Elszámolás:

    Az egy oras alaparban minden benne volt, amire nekem szuksegem volt, illetve amit Edina vallal, igy extra szolgaltatast nem vettem igenybe.
  • Összkép:

    Teljesen pozitiv es elegedett erzessel tavoztam, sot meg ez elkoszones elott biztos voltam benne, hogy ennek a tortenetnek lesz folytatasa.
Happy Massage