• Adél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint megjelent a hirdetése a konkurens oldalon, azonnal erős késztetést éreztem: hívtam és igen könnyen megbeszéltünk egy esti másfél órás látogatást. Később, még épp mielőtt elindultam volna felé, SMS-ben kérdezte, hogy gond lenne-e abból, ha 15 perccel később érkezem. Beleegyeztem természetesen.
  • Megközelítés:

    Ez a városunk egyik ikonikus műintézménye már hosszú évek óta. Sokszor jártam ott, ezért természetesen könnyen odataláltam. De annak sem lesz ez gond, aki először megy. Este lévén könnyű volt parkolnom is. Aki tömegközlekedéssel megy, az sem panaszkodhat: két metróállomás is kb. 5 percnyi gyaloglással elérhető.
  • Helyszín:

    Tökéletes randihelyszín ez. Nem annyira "menő", mint a Marinapart, vagy a Boleró, de tényleg minden rendben van vele. Itt minden mnidig rendben van. Szerény, de nem lepukkant. Makulátlanul tiszta. Emellett diszkrét és megbízható. Szóval jó. Tényleg teljesen jelentéktelen az észrevételem: a nap végén jártam ott, és nem volt a fürdőszobában a kád előtt kilépő szőnyeg. De nem estem el, nem is csúsztam meg. Csak azért említem, hogy elkerüljem az elfogultság gyanúját, mert bizony a folytatás egy dicshimnusz lesz.
  • Lány külseje:

    Majdhogynem tini, elmondása szerint most a napokban múlt 20. A hirdetése szerint 170cm és 56 kiló. Szerintem inkább 60 kiló lehet, de gyönyörű 60 kilót képzeljetek el :-)

    Egy nagyon szép alakú lány. A szeme zöld, arca szép, markáns. Sajnos hatalmas műszempillái vannak és ezek kicsit elnyomják az egyéb benyomásokat, ami kár, mert azok az egyéb benyomások mind-mind pozitívak. Szép természetes mellek. A mellbimbók simogatás , vagy puszik hatására gyorsan megduzzadnak. Olyankor a lány egész teste cukin megremeg. Szép selymes bőr, amelyen tetkó szerencsére nincs sehol. Formás, jó alakú, erős popsi. Pillangós punci, frissen borotvált mindenfelé. Akár kézzel kényeztettem odalent, akár a nyelvemmel, vagy csak leheletfinom puszikat adtam a csiklója tájékára, mindig újra-és-újra beindult a nedvesedése, és igen jó illatú volt olyankor a punci.

    Számomra Adél kinézete csillagos ötös.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor csak üggyel-bajjal tudta kizárni a bejárati ajtót, és beengedni engem, ami mulatságos volt. Adél láthatóan zavarban volt a kezdetben. De még a randinak ebben a korai fázisában, lányos zavarában is igen ügyesen kommunikált.

    Bejutottam, cipő le, puszi-puszi, majd bevezetett a legtávolabbi masszázs-szobába. Többször jártam már ott. Szerette volna részletesen megbeszélni, hogy mit szeretnék, és mire számítsak, de én bátoritóan mondtam, hogy voltam már itt sokszor, és nagyjából tudom a "folyamatot", és különben is majd alakul a dolgunk valahogy precíz egyeztetések nélkül is. Átadtam neki valami szerény ajándékot, meg persze a rózsaszálakat is. Az ajándéknak nemcsak megörült, hanem teljesen meg volt lepődve, hogy ilyesmi történik. Ezt azzal ütöttem el, hogy biztosan nem régen kezdett, mert egyébként ez nem olyan ritka, hogy valami apróságot visz ajándékba a randira a vendég. Azt válaszolta, hogy igen, aznap kezdett és én vagyok a második vendége. Igencsak izgul is. Ekkor még nem jártam a mosdóban, és így félig levetkőzve félszegen megöleltem, és mondtam neki, hogy majd igyekszem, hogy neki is jól essen a következő másfél óra. Szerintem ezt még akkor nem hitte el nekem, de valamennyi megnyugvást tapasztalni lehetett.

    Kaptam egy törölközőt és megjártam a fürdőszobát. Visszatértem után másodpercekkel visszaért Adél is, aki addig a lakás paravánnal eltakart részében volt, gondolom a kolléganőjével. Ámbár az is lehet, hogy egyedül voltunk a lakásban. Ez nekem mindegy volt, így nem is kérdeztem rá, nehogy még jobban megijedjen.

    A szobaajtó becsukódott Adél mögött, és mi ketten a szoba közepén állva összeölelkeztünk. Ő valami fürdődressz-melltartó kombóban volt, én meg egy a derekam köré tekert törölközőben. A gyengéd ölelést ügyesen viszonozta és cicásan hozzám simult. Nemsokára egy óvatos csók is elcsattant, majd ez szépen fokozatosan átváltott igazi barátnős, odaadó nyelves csókolózásba. Eközben lekerült róla a melltartó, és amikor az első mellbimbója megjelent, és kapott egy finom csókot, a lány reszketni kezdett. Gondoltam: ha tényleg élvezni kezdte, akkor itt fejedelmi dolgom lesz, de ha ez csak színészkedés, akkor is az előadás igen jónak ígérkezik. Később lekerült a fürdődressz is, és odalent már ekkor lucskos volt. Egyre inkább úgy tűnt, hogy tényleg kellemes ez Adélnak.

    Ha már meztelen lett a szép vendéglátóm, hát leheveredtünk a tatamira és kapott tőlem egy masszázst. Olajat választott hozzá, ennek örültem. Eközben egy igen jót beszélgettünk. Nagyszerűen kérdezett, és az én kérdéseimre is őszintén válaszolgatott. Úgy tűnt nekem, hogy a kezdeti drukk is elszállt, meg kialakult köztünk valamiféle bizalom. Alig vártam már az erotikusabb részeket, így arra kértem, hogy forduljon meg. Átkerültünk hát innen a kényeztetésbe, és több masszázs szerencsére egyikünknek sem hiányzott.
  • Levezetés:

    Ekkor volt még hátra 75 percünk. Ez egy olyan oda-vissza kényeztetési sorozatot eredményezett, amilyenhez ritkán volt szerencsém. Pillanatok alatt egy buja szexbombává változott a lány. Ügyes volt mindenben: ahogy csókolózott velem, ahogy bújt hozzám, de az sem volt piskóta, amikor eltorzult szinte az arca, miközben extázisban volt, remegett minden porcikája, és hosszasan élvezett. Nem megjátszott volt. Pusztán csak szerencsém volt: én voltam az első napján a második (aznapra utolsó) vendége, és a szorongása és aggódása felengedett. Talán kezdte elhinni, hogy jó helyen van.

    Nagyon jó volt őt kényeztetni. Mindig benne van a kalapban, hogy a lányok a kedvünkért eljátsszák az orgazmusokat. Volt sokszor ilyenhez szerencsém. De ez nem nagyon lehetett megjátszott. A lány végig lucskos volt odalenn, időnként kicsiket spriccelt, a teste igen sokszor nemcsak remegett, hanem néha kontrollálatlanul rángatózott. Elég sokszor sikoltozott úgy, hogy talán a szomszéd lakásban is hallották ezt. Ha éppen szabadon voltak a kezei, akkor olyan extázisban markolászta a melleit, hogy azon gondolkodtam, hogyan lehet, hogy ez nem fáj neki. Az arca gyakran volt teljesen eltorzulva a gyönyörtől. Amikor sokadszorra ujjaztam meg, akkor egy pillanatra véletlenül kicsúszott az ujjam, majd amikor újra bedugtam volna gyorsan azt a puncijába, sajnos egy pici fájdalmat is okozhattam neki. Ilyen ügyetlenséget nagyon ritkán követtem el korábban, ezért ijedtemben abbahagytam volna ezt a pettinget, és elnézést akartam kérni. De Adél szólt, hogy nehogy abbahagyjam, mert élvezi. Nem sokkal később spriccelt is egyet. Az egész fenomenális volt számomra, és úgy túnt, hogy alkalmi partnerem számára is.

    Pályakezdő létére csodásan szopott: beleéléssel, lelkesen, dorombolva, mélyen bevéve a brét. Nagyon élveztem. Nem is tudnám, hogy ez volt-e a jobb, vagy a barátnős, odaadó, nyelves csókolózás.

    Adél egy buja szexbomba. Ilyen szexuális étvággyal és ilyen szexuális kultúrával csak nagyon kevesen rendelkeznek. Mintha egy vérprofi nyugati vendégmunkáslány látott volna engem vendégül, és nem egy fiatal, eleinte ijedt pályakezdő cicus. Vajon csak ráérzett volna, hogy milyen viselkedés jön be nekem igazán? Azt remélem, hogy nem így van, és tényleg élvezte.
  • Elszámolás:

    Amikor megbeszéltem a randit, akkor a csók extra volt, és NFVSZ pedig sajnos nem létezett, mint opció. Ehhez tartottam is magam. Aztán a randi után már otthon láttam, hogy változott a dolog, és jelenleg a NFVSZ egy extra opció. Most alakul csak ki az ügymenet, no. Eddig az illető intézmény leheletnyivel olcsóbb volt, mint a Marina. Most feljöttek hozzá árban. De nem bántam, mert ilyen élményt már nagyon régen nem kaptam első látogatáson. A virágszálakat az ajándék átadás során diszkréten letettem a polcra, és ott is maradt a távozásomig. Nem esett róla szó. Minden korrekt volt. Néhány perccel túlfutottam az időben. Nem tette szóvá. Utólag is elnézést kérek és köszönöm a toleranciát. Nyilván a nap utolsó vendégével ezt könnyebb megtenni, mint napközben.
  • Összkép:

    Le vagyok nyűgözve. Ilyen fokú összehangolódást, és ennyire intenzív erotikus élményeket én nagyon ritkán kapok és adok első látogatásokkor. Ez most egy csúcskategóriás élmény volt számomra. Merem remélni, hogy Adél számára is.

    Ez a lány egy buja szexbomba, miközben nincs elszállva magától, kedves, érdeklődő, intelligens. Magam ellen beszélek, mert ha ezt nyújtja majd a továbbiakban is, és másoknak is, akkor nem lehet majd időpontot szerezni hozzá, akkora lesz itt a tolongás. Adél egy igazgyöngy azok alapján, amiket én ma este tapasztaltam. Engem megvett kilóra, és azt hiszem, a szimpátia kölcsönös volt. Köszi Adél, ez fenomenális volt!
Happy Massage