• VANESSZA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos kisasszony vette fel, és mondta el mikor van még szabad időpont. Aznap délutánra sikerült is foglalni.
  • Megközelítés:

    Óbuda jól megközelíthető része. Villamos, busz, HÉV mind a közelben tesz le. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A lift nem visz fel odáig, ahol minket várnak a jobboldali ajtó mögött. Nagyon kellemesen berendezett szalon, és kivételesen csak ketten voltunk aznap késő délután.

    Szobában masszázspad és fotel. Fürdőben sokféle tusfürdő, kétféle szájvíz, és száraz kilépő a kád előtt.
    Az egyik kedvenc masszázsszalonom.
  • Lány külseje:

    A szerény szomszédlánynak, hatalmas mellekkel tudnám elképzelni, ha láttam volna utcai ruhában is, de úgy nem láttam.
    Barna szempárral, hosszú fekete hajjal és fehér színű fehérneműszettel fogadott, ami nagyon jól mutatott szolibarna bőrén. A képek szerintem retusáltak, de a mellei egyértelműen nem. Méretesek és eredetiek. Nagyon jó érzés a súlyukat érezni a kezeimben, vagy közöttük lenni.
    Nem nádszál kisasszony, ami az adottságok részből is kiderül, hanem inkább a kerekebb nőies formák jellemzik. Az adatok egyébként szerintem megállják a helyüket, az életkorban sem lehet túl nagy eltérés. Ha megpróbálom felidézni, hogy milyen is volt, akkor talán a hatos, és a hetes képek adják vissza leginkább azt, ahogy megmaradt bennem.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra mentem rendesen beállt derékkal. A masszázs rész kb. 1 óra vagy egy picit több lehetett, amit nem bántam, mert nagy szükségem volt rá. Erős kezei vannak, és többször visszament azokra a pontokra, ahová kértem.

    Amikor mondtam neki, hogy most majd jól rendbe teszi a derekam, nevetve válaszolta, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim, de őszintén szólva, ha még jobban képezné magát nagyon jó lenne. Van hozzá érzéke, és kellő erőt tud kifejteni. Szóval lelkiismeretesen megtette, amit megtudott. Lehetett vele beszélgetni is, habár nem kezdeményezte. A vége felé már inkább csendben voltam és csak élveztem, ahogy próbál segíteni rajtam.

    Összességében nagyon jól esett a masszázsa és még valamennyire hatékony is volt. Amikor kérdezte, hogy megfordulok-e, két nyálcsepp kicsordulása között mondtam, hogy nem. Persze csak vicceltem és a hatásszünetet kivárva megfordultam.

    Maga a masszázs nem volt erotikus attól eltekintve amikor a lábai közé vette a kezeimet és úgy masszírozta a karjaimat, vagy azt figyelembe véve, hogy fehérneműben volt végig.
  • Levezetés:

    Szóval megfordultam és vártam a koreográfiát. Elkezdte cirógatni a péniszemet majd bekrémezte, és úgy kezdett játszoni vele. A fehérnemű még mindig rajta volt, megkérdeztem hát hogy esetleg ledobná-e melltartót, amit szó szerint vett és miután megfordult és segítettem kikapcsolni, egyszerűen lehajította a szőnyegre. (A bugyi egyébként végig fenn maradt, mondjuk nem is kérdeztem hogy lekerülhet-e).

    Na ettől a ponttól kezdve olyan voltam mint egy hülye kiskamasz, aki először találkozik női mellekkel. Élveztem nagyon az extrém méreteket, és miután kijátszottam magam, és megkóstoltam a bimbókat is, egyszerűen a mellei közé vett. Itt kénytelen voltam felnevetni meglepetésemben. Voltam már ilyen helyzetben korábban, de ekkora "pácban" még nem. Szuper érzés volt ahogy a természetes, hatalmas cicik között csúszkáltam.
    Kértem hadd álljak fel. A masszázspad sarkának támaszkodtam, ők pedig így csúszkáltak rajtam fel-alá. Iszonyatosan élveztem, de még jobban akartam, így kidobáltam a fotelból a ruháimat és kértem, hogy térdeljen elém. Így folytatódott a mellbedobás.

    Kérdeztem egy idő után hogy van-e lehetőség franciára is, és volt. Ügyesen csinálta, kellő vehemenciával bólogatott a felső harmadban, közepesen erős vákummal, miközben egyik kezével a péniszem tövét markolta. Kérésemre a másik kezével a zacsival játszott. Mindeközben én a mellbimbókat simogattam és csavargattam finoman, hátha betudok fogni valami jó kis zeneadót, de csak a fejemben dübörgött a ritmus.
    Nagyon kellemes volt a francia is, de egy idő után visszakértem magam a cicik közé, mert ott még sosem sikerült elmennem, és nagyon úgy éreztem akkor és ott, hogy most vagy soha.

    Szóval vissza a cicik közé. Szép lassan kezdett mozogni rajtam, majd egyre gyorsított. Élveztem nagyon, de időnk végefelé jártunk, úgyhogy kezembe vettem az irányítást, és egyik kezemmel vertem magamnak, míg a másikkal az egyik mellét masszíroztam, miközben ő a zacsit izgatta kézzel.
    Nemsokára szóltam hogy hamarosan jövök, és a cicik közé akarok menni. Összeszorította őket, és amikor éreztem hogy jövök, kértem vissza őket, és közéjük hatolva élveztem el. Elég emlékezetes látvány volt. :)
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok. A legnagyobb csokorral érkeztem, és még vissza is kaphattam volna egy pár szálat, ha akartam volna.
  • Összkép:

    Kaptam egy kellően frissítő, és ugyanakkor elég erős és valamennyire még hatékony masszázst is. Kaptam egy szuper tapasztalást, és még a hátam is segített lemosni a program végén.

    Összességében nagyon kellemes élményben volt részem. Viszonylag kevés idő jutott a kényeztetésre, de az ki lett maxolva rendesen. Egy-két kép rendesen a retinámba égett.
Happy Massage