• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány éves, az oldalon eltöltött időm alatt néhány kivételtől eltekintve a masszőzlányok társaságát keresem. Dóri, mint kivétel nagyon is erősíti a ,,szabályt"! Napi rendszerességgel olvasom a beszámolókat, sokat segítenek, hogy az ember ne lőjön nagyon mellé. Így kerül a képbe Dóri. Elolvastam néhány utolsó beszijét és igencsak felkeltette érdeklődésemet. Megcsörgettem, kis idő múlva felvette és elkezdődött egy min. 30 perces ismerkedés. Itt jegyzem meg, hogy már az elején felajánlotta, hogy visszahív. Szóval egy kicsit barátkoztunk, az időpont egyeztetésre néhány napra rá került sor. Ekkor már Dóri azt is megkérdezte milyen itallal várjon. Mivel ilyet randiaim során még senki nem kérdezett, nem kicsit lepődtem meg.
  • Megközelítés:

    Dóri randihelye ideális környéken van minden szempontból. A tömegközlekedés kiváló, bármely irányból érkezünk. Én a metrót használtam, a megállótól 5 perc séta a ház. Gondolom gk.-val sem gond a parkírozás.
  • Helyszín:

    Sokemeletes panelház egyik bejárata. A telefonon kapott információ alapján ajánlatos a liftet igénybe venni. A megadott emeleten kilépve két balos után már Dóri nyitja az ajtót. Szépen felújított lakásba lépünk, az előszobából nyílnak a különböző helységek. Bejárattal szemben van a fürdő, kádas zuhany, függönnyel.
    Többféle tusfürdő, nagy száraz kilépő. Mosdónál szájvíz kis poharakkal. Tisztaság, higiénia, rend, tök otthonos. A konyha a következő, bár ott nem jártam, de Dóri többször is kiviharzott onnan itallal a kezében. Ezután egy jó nagy szoba van hatalmas ággyal, szépen elkészítve. Néhány praktikus bútor az ággyal szemben egy tv szolgáltatta a zenét. A szobából a kilátás lenyügöző, természetes fény, ha sokallod, függöny be. A szoba sarkában van még egy ajtó, nem kérdeztem hova vezet. Kellemes friss levegő, rend és tisztaság. Szóval tényleg, mintha a szeretődhöz ugrottál volna fel.
  • Lány külseje:

    Dóriról sok kép van fent itt is és a konkurens oldalon is, ahol még néhány videót is megosztott magáról. A valóságban ugyanaz a cukorfalat kis szőke csajszi vár, édes pofikával, igéző, kacér szemekkel. Itt már hajlamos vagy elhinni, hogy téged várt egész életében.
  • Action:

    Ajtón belépve, szinte a nyakamba ugrik, ketesztnevemen szólít, ölel, nagyon örül a találkozásunknak. Persze, hogy jól esik, s mindezt egy szál tangába teszi. Mellbimbóit már polómon keresztül érzem, magamhoz húzom, szájon és nyakon csókolom. Ledobom a cipőmet, a fürdőben kezet mosok. Dóri még ott áll, átölelem, de egyik kezem már combjai közé simul. Nagyon finoman kóstolgatjuk egymást, nyelves csók nincs, de azért valami hasonló bejátszik. Miután leteszem a ruháim, Dóri egy közös fürdésre invitál. Rendesen megtisztogatjuk egymást, a baciknak annyi. Kapok egy finom törölközőt, Dóri egy kicsit még csapatja magát a tus alatt. A szobában kicsit beljebb húzom a függönyt, addigra már Dóri is megérkezik. Kicsi nyali-fali, ízlelgetjük egymást.
    Két óra időtartamra jöttem, időnk mint a tenger. Vendéglátom itallal kinál, kicsit dumálunk. Megkérem Dórit, egy kicsit masszírozza meg a derekam és a hátam. Hasonfekszem, két lábam közé helyezkedik egy nagyon finom relax masszázst kapok. Kis kezei már be-be köszönnek lejjebb is. Soha nem hagynám ki, hogy alkalmi partnereimnek, ne ajánlanék fel egy kényeztetést. Dóri is örömmel fogadta az őtletet, kérésemre hanyatt fekszik. Kispárnát helyezek kerek popsija alá, arcától indulok lefelé a hegyes ciciknél elidözök. Isteni bimbó reakció kőkeménnyé válik. Leérek gyönyörű puncijához, szájjal kényeztetem, lábait felhúzza, szemeit becsukja. A következő kb. negyed óra róla szól. Egy idő után fejem öléhez szorítja, egy kicsit így maradunk. Felkúszom mellé, a már éledező farkamra Dóri gumit húz, szájába veszi. Furcsa, nem emlékszem mikor cumiztak utoljára így. Dóri mindent megtett, nagyon ügyesen használta nyelvét, valóban nem sokat rontott a vékony gumi az érzésnek. Amikor már Dóri kellő merevedést okozott, kértem úgyanúgy húzza fel a lábait, ahogy előzőleg. Megfogta bokáit combjai kinyíltak. Korábban már volt alkalmam újjammal beljebb is kalandozni, nem tudtam elképzelni, hogy szűk kis puncija hogyan reagál majd. Elég nedves volt, szép lassan toltam befelé, nem volt gond, befogadta nem szélsőséges falloszom, hüvelye körülölelt. Lábait a vállamra tettem, kezeimmel a feneke alá nyúltam, így diktáltam a tempót. Nem szerettem volna gumiba, ezért amikor éreztem a skacok mozgolódását kihúztam Andi hasára. Kértem, hogy csupaszon, kézzel fejezze be.
    Ez neki is bejött, szereti nézni, ahogy partnere ejakulál. Így hát mindkettőnk, de főleg az én örömömre Dóri hasára élveztem. Kezemmel elértem Szilviát, az ő segítségével tettük magunkat szalonképes állapotba. Dóri italt hozott, jól esett mindkettőnknek. Ezután még összebújtunk, szeretgettük egymást, nem Dórin múlt egy újabb aktion.
  • Elszámolás:

    Pontosan le van írva Dóri vállalása. Szerintem érdemesebb 2 óra időtartamot választani, nem sokkal több mint a másfél. Árban igen kedvező.
    Mivel előszőr találkoztunk, az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, vendégcentrikus hírdető Dóri, különleges élményt nyújt vállalásain belül.
    Csinos, ápolt Ő maga és a környezete is.
    Aki ,,megelégszik" Dóri étlapjával egy igazi barátnős randi részese lehet. Nekem bejött!
Happy Massage