• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először találkoztunk, így viberen keresztül egyeztettünk, lényegretörően mindent megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen van a tetthely, ahol több villamos is megáll. Parkolás hétköznap fizetős, de mivel vasárnap mentem, így a parkolóhelyek miatt nem kellett aggódni. A ház kicsit furfangos, ugyanis két bejárata is van, de a Tesco melletti kapun keresztül lehet feljutni a rendelőbe. Kapukódot a bejutáskor kapunk, az épületbe belépve pedig egy lifttel kell feljutni az emeletre, teljesen egyértelmű, hogyan lehet eljutni a lakáshoz.
  • Helyszín:

    Ahogy azt már előttem megírták, Lilien nyár közepe óta új helyen rendel, önállóan viszi vállalkozását. Mivel nem osztozkodik senkivel a helyen, ezért a diszkréció maximális, nem kell attól tartani, hogy Lilienen kívül bárki mással találkozunk. A tetthelyen egy matrac van, ezen kívül egy kis zöld szék, amire le lehet pakolni a dolgainkat, illetve különböző masszázsolajak és krémek bekészítve. A fürdő felszerelése és tisztasága hibátlan. Újépítésű lakásban találkozhatunk Liliennel, nem egy lepukkadt panelben, ez is emeli a hely színvonalát.
  • Lány külseje:

    Megérkezésemkor az ajtó mögé bújva egy visszafogott, kedves, nőies idomokkal megáldott lány üdvözölt. Lilien valóban nagyon fiatal, még gimibe jár, és nemsokára tölti be a 19. évét. Bőre selymes, hibátlan, popsia szép kerek, mellei pedig hatalmasak, egy élmény őket kényeztetni. Minden természetes rajta, ez az, ami engem a leginkább vonz benne.
  • Erotikus masszázs:

    A belépéskor már eldőlt, hogy nem a masszázsé lesz a főszerep, az eltöltött órában egymás kényeztetése volt a középpontban.
  • Levezetés:

    Egy gyors de alapos zuhany után a szobába belépve már meztelenül várt vendéglátóm. Igényemet előre jelezve a masszázs kikerült a repertoárból, és az egymásra hangolódás következett. Lilien kifejezetten olyan nő, aki nem szereti a durvulást, nagyon finoman kell vele bánni ahhoz, hogy ő is élvezze az együttlétet. Apró csókokkal és simogatásokkal kezdtük el egymás testének kényeztetését, majd szépen lassan leheveredtünk a matracra. Mivel már a legelején nagyon felhúzott, így nagyon vissza kellett fognom magamat, hogy ne legyek túl heves, legszívesebben azonnal letepertem volna, dehát úriemberek vagyunk ugye... Leheveredve feltérképeztem Lilien testét, végigcsókolgattam arcát, majd lefelé haladva a mellein sokat elidőzve eljutottam kelyhéhez, mely addigra már benedvesedett. Lassú nyelvjátékkal kezdtem el kényeztetni, majd finoman újjal is elkedztem simogatni legérzékenyebb pontját, amit kiadott hangjai alapján élvezett. Kényeztetése után ismét rajta helyezkedtem el, és hosszan elkezdtünk csókolózni, majd szépen lassan az én kényeztetésemre tereltem a történéseket. Először lassú, majd közepes- és gyors tempót diktálva kényeztetett orálisan, nem is kellett sok idő, hogy végül a szájába élvezzek el. A menet vége után zsepivel megtisztítottuk magunkat, majd fürdő, búcsú és távozás.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, egy címlettel rendezhető pesti átlag. Mindig a találkozónk előtt rendezem az elszámolást, nagyon jó ár-érték arány. Extrákról nem tudok, az NFVSZ az alapban van, az biztos.
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon korrekt és vonzó szolgáltatót ismertem meg Lilien személyében, nem véletlen, hogy már többedjére látogattam meg. Sokmindenre nyitott, ha kellő tisztelettel bánnak vele, de ez ugye alap. Nem hiszem, hogy sokáig tervez a szakmában lenni, így aki még nem látogatta meg, de szeretné, az gyűjtse össze bátorságát, mert ha egyszer meglátogatja, akkor biztos vagyok benne, hogy pozitív élményekkel fog távozni.
Happy Massage