• Amanda528

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves _vendég! Köszönöm szépen a beszámolót. Örülök hogy sikerült összehozni a kis találkozót. Számomra is felejthetetlen volt. Nagyon kedves vagy. Sajnálom hogy a víz probléma miatt kicsit késett a randink időpontja. Köszönöm szépen a randit. Várlak szeretettel legközelebb is. Puszi Amanda

 • Egyeztetés:

  Telefonon beszéltünk. Kicsit nehezen jött össze ez a randi, de erről nem tehetett egyikünk se. Egy VTR-t is le mondott a házban történt meleg víz probléma miatt. Egy újabb időpont egyeztetést követően elhárult az akadály, hogy összejöjjön a reggeli találkozás.Amit szintén egy VTR-rel erősítettem meg.
 • Megközelítés:

  Autóval közelítettem meg az ismert címet. Parkolásra is van lehetőség nekem a ház előtt sikerült, ami fizetős. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett ezt most is teszteltem. A ház bejárata nem kapott utcáról van hanem a keresztutcából lehet bejutni, de nincs eldugva könnyen megtalálható. BKV járatai nem messze járnak pár perc séta gondolom.
 • Helyszín:

  A helyszínen egy minden rendben van, amely higiéniailag is teljesen jó. Fürdőben is minden kellék megtalálható tusfürdőből is szájvízből is van választék. Tiszta nagy nedvszívó törölköző is elő volt készítve. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatásom érdemi része zajlott. Ki lehetne tenni a táblát ha lenne udvara "Tiszta udvar rendes ház" táblát. Tökéletes búvóhely az ilyen vagy ehhez hasonló együttlétekre.
 • Lány külseje:

  Képeknek megfelelő szép dekoratív kb. 30 éveiben járó, szoli barna kellemes tapintású bőre van. Ismét otthoni ruhában fogadott, de most se volt külön kérésem. Csábító megjelenése, igéző cica szemei és szép arca van. Már a nézésével is letudja venni a férfi embert a lábáról hát még alakjával. Tökéletes formás alakja szép ikrek formás popsival megáldva.
 • Action:

  Elég régen jártam nála így esedékes volt ezt a randit fedél alá hozni. Ezért beszélgetéssel kezdődött ez a reggeli szeánsz.

  Beszélgetés közben levetkőztem, majd irány a fürdőszoba frissítő és gyors zuhany és szájvíz használat után visszatértem a szobába ő már az ágyon várt csak egy kis bugyi volt rajta.

  Egymás mellé feküdtünk vagy is inkább én mellé. Hosszú csókolózásba bonyolódtunk Nagyon finom isteni a csókja imádni való. Nehezen lehet abbahagyni odateszi magát teljesen.

  Közben a bugyi alátévedt a kezem és puncit vettem kezelésbe ujjammal. Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz.

  Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük. Nagyon sokáig voltunk ebben a pózban, de nagyon finom volt és tetszett is velem egykorúnak is.

  Mivel szerettem volna én is jobban kezelésem alá vonni finom ikreit így fordultunk egyet most már ő volt alul én pedig faltam nyaltam ikreit. Azért egyszer egyszer csók is volt az igazi nyelves és izgató csók.

  Lejjebb bátorkodtam a hasát is végig pusziltam a cél a szűk puncija volt. Na itt is elidőztem egy kicsit finom volt nagyon a puncija.

  Nyelvészkedésem hatásra meg is izzadt rendesen és a hangokból is, amit hallottam ezt a következtetést vontam le. Az ujjaimat se hagytam ki a jóból ő is szabad utat kapott a szűk punciba.

  Talán el is élvezhetett, de ezt biztosan nem tudom csak a punci izéből gondolom. Ismét ő vette górcső alá a velem egykorút. Aki tisztelgett előtte éreztette jótékony hatását tetszik neki ez a törődés.

  Most jött el az idő a beöltöztetésnek, majd kérésének eleget téve most szemből kezdtük bele az aktusba. Kis síkosító a beöltöztetett velem egykorúra. Zsupsz bele a szűk punciba.

  Mozogtunk is rendesen mindketten Amanda pedig kéjes hangokat adva adta át magát az élvezetnek, ami természetesen kölcsönös volt. Halkan fülébe súgtam, hogy forduljunk kedvenc pózába a kutyusba és mivel nem vagyok a jó elrontója így engedtem csábításának.

  Már pucsított is én pedig beirányítottam a megizzasztott punciba a velem egykorút. Itt aztán volt adok kapok mindketten odatettük magunkat olyan csattogósra sikerült itt ért a vég végérvényesen mindkettőnket, mert mint mondta Amanda ő is eltudott élvezni és természetesen én is.

  Ezt nagyon jól esett hallani tőle. Az öltözet eltávolítását rám bízta a tisztába tevéssel együtt. Beszélgettünk egy keveset az idő is lejárt, amit megbeszéltünk így öltözés, majd búcsú puszikkal engedett utamra.
 • Elszámolás:

  A neki vitt kedvenc gyümölcsét, amit leegyeztettünk előre átadtam neki az ő teljesen megérdemelt pesti átlagnak megfelelő virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a gyümölcsök mellé.
 • Összkép:

  Ismét remekbe szabott egy órát tudtunk a hátunk mögött. Ezt tudtam eddig is bármikor mentem hozzá mindig egymásra tudtunk hangolódni. Amit köszönök szépen neki. Csókollak.
Happy Massage