• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt, amelyet szinte azonnal felvett. Hamar megbeszéltük mit szeretnék, és egy óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Bkv-tól kevés sétára helyezkedik el.
  • Helyszín:

    Újépítésű panel. Jó környék, iroda házak között van. Lakás gyönyörű szépen megkomponált, igazi szalon feeling. Masszázs egy franciaágyon történik, aminek vannak korlátai, ugyanis a falba ütközött a lábam, de megoldottuk.
  • Lány külseje:

    Az ajtó kinyílt, a félhomályt a led sorok világították be. Számomra a képek erősen retusáltak, ő van a képeken, de egy softabb kiadásban. Virágos lime színű köntösben fogadott. Alatta fehérnemű, Szőke haja összefogva, kék szemeit csak a fürdőben tudtam megpillantani. Arca kedveskés. Ahogy beinvitált a szobába láttam meg kerek fenekét, és formás vonalait.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőben kaptam egy mosdatást, ami nagyon jól esett, majd a szobába érve hanyatt feküdtem. Lili olajjal masszíroz, és a lábaimnál kezdte. Különösképp jól esett, ahogy csinálta, hol erősebben, hol gyengedebben, haladt egészen a nyakamig. Közben beszélgettünk mindenféléről. 3. napja volt épp. A végére egész jól ment a ráhangolódós benyulkálások is. Fordultam.
  • Levezetés:

    Megkért segítsek eltávolítani a melltartóját. Én akartam őt először kényeztetni.

    Az ágy mellé térdeltem. előttem Lili kutya pózban fejét az ágyra hajtva élvezkedett. Feltérképeztem a fenekét, kelyhét közben a tükörben szemeztünk. Popsiját nem nagyon engedte izgatni, hanyatt fektettem, és folytadtam tovább ténykedésemet. Lili vonaglani kezdett, közben mellét, punciát simogatta. Megjegyezte, hogy finoman csinálom.

    Most én következtem. Bekentem cicijét olajjal, es cicivel kezdte a hátamon a csúszkálást, néhol a lábát is bevonta a csúszásba. Ismét megfordultam, és mellével a combom belső felét izgatta, alapos átolajozás után. Maga ez a kettő felvezetés annyira jól sikerült, hogy a farkam hevesen elovaladekozni kezdett. A cicik csodás érintése közben jártam f a fellegekben, ahogy ez a szép teremtés kényeztet engem. A koreo nagyon eltert az eddigi masszázs okhoz képest, ezert a franciara is megelolegeztem a bizalmat. sajnos nem minden sikerulhet terv szerint. Ezen a téren van mêg hova fejlődni, inkább nevezném tátogásnak, mint szopásnak. Hagyta magát terelgetni, utána sikerült egészen kellemesre vinni. Golyók nyalogatasatol sem riadt vissza, es köpködést is kaptam, ami pornóssá tette. Nem éltem az NFSZV extrával így az utódokat a hasamra eresztettem.

    Irány a zuhany, és tipli.
  • Elszámolás:

    Kicsivel a legmagasabb címlet felett van az óra ára.
  • Összkép:

    Kíváncsi voltam ezen az áron mennyivel kapok extrább szolgáltatást. Volt amit nagyon élveztem, olyan is amit kevésbé. Olyan nyilván nem lesz, hogy minden tökéletes. Franciában gyakorlással menni fog a dolog. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy meglátogattam, jól éreztem magam társaságában.
Happy Massage