• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A rendkivül profi es kedves telefonos kisasszonnyal egyeztettem idöpontot. Pontosan tajekoztat minden reszletröl, aznapra kaptam is megfelelö idöpontot. Az idöpontok szervezese csillagos ötös.
  • Megközelítés:

    Pontos cimet kapsz, a hazak szamozasara es a lepcsöhazak jelere (A-D) erdemes figyelni. Az ut magan-ut, fizetös minden esetben! Cserebe mindig tudsz kulturaltan parkolni es nem kell keringened mint golyafos a levegöben. BKV jarat több megalloja a közelben, par perc seta.
  • Helyszín:

    A lakas teljesen uj, luxus kategoria. Igenyesen es funkcionalisan berendezve, tisztan es higenikusan tartva. A fürdö patyolat, szajviz es tusfürdök garmadaja. Külön plusz pont az illatmentes tusfürdö azoknak, akiknek erre szüksege lehet ;)
    A szobaban franciaagy, szobainas, hangulatfeny es üditö fogad. Egy csodalatos randi helyszine.
    Többen rendelnek itt, de a logisztika hibatlan es diszkret.
  • Lány külseje:

    Mindig aggodom, ha profi kepeket latok hiszen a fotosok es a retus programok nagyon profik mar. Lilivel kapcsolatban alaptalan volt az aggodalmam, elöben sokkal szebb, mint a kepeken. Bajos, kacer arc, gyönyörü, sportos test, feszes cicik es popsi. Izgato nezni, meg izgatobb hozzaerni! Gyönyörü szemei vannak, el lehet bennük veszni.
    Fehernemüben es kis köntösben fogadott, a kis köntös, olyan rövid volt, hogy a gyönyörü popsija kivillant alola...
  • Erotikus masszázs:

    Ez a mi esetünkben a program közepere került. A masszazsa a szeretet masszazs kategoria. Aki egy alapos atgyurasra vagyik keressen egy szörös orkot, de ne Lilit. Sajat bevallasa szerint tanulta, a kezei ügyesek, valtozatosan csinalja. Amit soha nem fogok elfelejteni, az az olajos cicis, farokmasszazsa volt, ami zsenialis.
  • Levezetés:

    A fürdöböl visszaterve finom csokokkal (extra) inditottunk. Ezek visszafogottak es inkabb szajrapuszik, de az összhatas vilagbajnok. "Kicsomagoltam" a falatnyi semmisegekböl, öleltem, csokoltam, ö,pedig huzott magahoz. Lefektettem az agyra es vegigcsokoltam a testet, elveszve a combjai között. A puncija edes es jol reagal. A vilag legszebb mellbimboit is csokolhattam. Egy elmeny egy ilyen gyönyörü lanyt kenyeztetni. Utana következett a masszazs, melyröl fentebb irtam.
    A fordulas es cicis farokmasszazs utan kezzel kezdett el jatszani a farkammal, majd apro puszikat kapott a mar majdenem szetrobbano farkam. A franciaja különleges, leirni alig lehet, ki kell probalni. Abszolut nem pornos hanem baratnös es a vege fele szenvedelyes. Az utodok a szajaba robbantak (extra) es hagyott lenyugodni mielött a szilviaert nyult volna. Isteni es tartalmas együttlet volt, az idöt kimaxoltuk.
  • Elszámolás:

    A szalon es budai atlag felett ket kekkel. Az extrak harom keket kostalnak es maximalisan megeri. Nincs rejtett költseg, az elejen rendezve.
  • Összkép:

    Lili egy gyönyörü angyal. Jol rezonal, ha kedves vagy es nökent bansz vele, egy gyönyörü es tartalmas orat tölthetsz el vele. Feltöltött es leszivott egyszerre :) Maximalisan ajanlom.
Happy Massage