• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn beszéltem vele telefonon. Ahogyan kéri, 2-3 nappal előbb kell bejelentkezni. Azt mondta, így tud tervezni. Ezzel semmi gond. Szóval hétfőn beszéltem vele, és ma estére beszéltük meg a találkát. Kérte, ma napközben még hívjam, vagy küldjek üzenetet, azaz erősítsem meg, hogy megyek. Ez ma dél környékén meg is történt. Visszaigazolás tőle is megvolt, miszerint szeretettel vár. Eléggé szétszórt hölgyet éreztem a vonal másik végén. Sokat beszélt és néha el-el vesztette a fonalat.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható a cím. GPS ismeri, BKK a közelben. A parkolás kissé nehézkes lehet bizonyos időkben, mint pl. az esti órákban, amikor otthon van mindenki. Nekem is kellett két tömbkört menni, mire találtam helyet. 3 percet kellett sétálnom a házig. :)
  • Leírás:

    Hiába a nagy előkészület, a több nappal előre bejelentkezés, a megerősítés, mégis van, hogy az égiek mást akarnak. És akkor az úgy is lesz. Esetemben egyszerűen annyi történt, hogy Mara minden előzetes hívás ellenére túlszervezte magát. kapu elől telefonáltam neki. Sokadik csöngésre fel is vette, majd zavartan közölte, hogy ő most nem tud fogadni, mert el kellett valahova mennie, és még nem ért vissza. De ha tudok várni kb fél órát, akkorra vissza fog érni. Ezt nem is értettem. Na jó értettem, csak nem hittem el. És nem akartam fél órát várni. Ezt jeleztem is neki, mire mondta, hogy sajnálja, talán majd máskor. Hát részemről biztosan nem ezek után. De talán valaki mással.
Happy Massage