• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozót Zsuzsival egyeztettem, mert épp vele voltam kapcsolatban (viber) és valahogy feljött a 3as randi ötlete. Javasoltam egy időpontot, amit továbbított Miránk. Rövid időn belül visszajelzett, hogy mindenkinek megfelel az időpont. Mirának írtam egy belső üzenet, hogy én lennék az a szerencsés fickó, akivel találkozni fog. Hamar jött a válasz, hogy tud róla és sok szeretettel vár. Ennek nagyon örültem és már csak várni kellett a nagy napot :)
  • Megközelítés:

    Zsuzsihoz is könnyű odatalálni, de Mirához se nehéz. Autóval mentem. A parkolás közepes, azért figyelni kell, hogy van szabad hely. Szerencsém volt, mert a házzal szembe találtam parkolót. Aki BKV-val megy annak se kell aggódni, mert villamos és buszmegálló van a közelben. Az időpont egyeztetés végén megkaptam a pontos és egyértelmű címet.
  • Helyszín:

    Mivel nem Zsuzsinál voltunk, így Mira lakását írom le.
    Mikor a helyszínre értem a lépcsőházat keresnem kellett. Egy picit el van rejtve, de hamar megtaláltam a helyes irányt. A lakás egy panel ház emeltén található meg. Aki sport az mehet gyalog is, de én inkább a liftet választottam. Mikor kiléptem a liftből Mira már ott várt, mert a folyosói ajtót nyitni kell. A lakás egy másfél szobás lakás, jó kialakítássál és ízlésesen felújítva. Az egész lakásban rend és tisztaság van. Fürdőben sarokkád van, amit annyira nem szeretek, mert zuhanyzás közben kilocsol az ember, de ezzel nem lehet mit tenni. A nappaliban egy kihúzható kanapé lehet a lepedőt összegyűrni. Bizonyos helyeken már kicsit kemény, de engem nem zavart.
  • Lány külseje:

    Zsuzska külseje nagyon tetszik. A képek és a valóság teljesen egyezik. Kora ellenére nagyon formás az alakja (popsiról és ciciról nem is beszélve). Komolyan a 20 években járó lányoknak nincs ilyen alakjuk
  • Action:

    A lakásba belépve bemutatkoztunk egymásnak. A nappaliban lévő kanapéra leültem, ekkor Mira üdítővel, kávéval kínált. Majd bejött és leült a mellettem lévő kanapéra. Ekkor Zsuzsi is kijött a mosdóból és csatlakozott hozzánk. Jött az ismerkedős beszélgetés, ami nagyon jó hangulatban telet. Sokat nevettünk. A kis kezdeti izgalmam egyből elszállt. A zuhanyzást én kezdtem, addig Mira megágyazott. Mikor kijöttem a fürdőből Mira ment be, ekkor megkérdezte, hogy mit vegyen fel. Azt válaszoltam, hogy valami szexi rucit, mi mást mondhattam volna. Amíg Mira zuhanyzott Zsuzsival beszélgettünk. Pár perc múlva jött Mira egy szexi egyberuhában (talán a képeken látható feketébe, de ebben nem vagyok biztos, mert a szemem majd kiesett a helyéről). Ekkor Zsuzsi ment be a fürdőbe, de mi sem tétlenkedtünk elkezdtük egymást simizni és puszilni Mirával. Majd elcsattant az első csók is. Kibújtattam a ruhából és simogattam tovább a mezítelen csodás testét. Nem teketóriáztam, az ágyra fektettem és így folytattuk tovább az ismerkedést. Majd délnek vettem az irányt és ami a csudás punciig útba esett mindent kényezettem. Egy kicsit játszottam a szép ikrekkel is, de a végső célról nem vettem le a szemem. Mikor a csodaszép puncihoz értem, nem vacakoltam és belenyaltam. A reakciókból azt vettem észre, hogy Mirának is tetszett :) Szaporább lett a légzése és az egész teste mozgott. Nagyon szeretem, ha nyalakodás közben simizik a fejem, szerencsére Mira ezt csinálta pluszban dicsért, hogy jól csinálom. A találkozó 3. tagja is előkerült a fürdőből egy nagyon szexi mini ruhácskában és térdig érő csizmában. Gyanítom, hogy Zsuzsi megjegyezte, hogy a csizma a gyengém. Szóvá tettem, hogy nagyon csini és arrébb húzódtunk, hogy ő is elférjen az ágyon. A farkam ekkor már eléggé ágaskodott. Zsuzsi szerencsére ezt kiszúrta és mikor lett neki hely az ágyon akkor elkezdte cirógatni, majd nagyon finoman bekapta. Az összkép nagyon tetszett, ugyanis ha az egyik irányba fordítottam a fejem egy szép puncit láttam, amit nyalogattam, de ha a másik irányba néztem egy szexisen felöltözött hölgy, meg a farkamon játszik. Mit ne mondjak ehhez azért könnyen hozzátudnék szokni, de úgy gondolom, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Jó pár perc után jeleztem, hogy cseréljünk, mert Zsuzsit is szeretném megkóstolni. Szerencsére az alkalmi partnereimnek nem kellett többször mondani, egyből jött a helycsere. Ez a felállás se volt rossz, egy vöröst nyaltam, egy szőke meg a farkamon játszott. Természetesen fülig ért a szám. Szerencsére Zsuzsinak is nyelves tevékenységem. Nekem Mira tevékenysége tetszett, mert mikor odapillantottam láttam, hogy neki is nagyon tetszik a dolog. Éreztem, hogy közel a vég. Gumiért kiáltottam és megkértem Mirát, hogy üljön rám. Lovaglás közben mellével játszottam, simogattam az egész testét, ott ahol értem, természetesen Zsuzsit is simogattam, mert közel jött és ő meg engem simizet és csókolta mellkasomat. A vég ebben a helyzetben ért.
    Tisztálkodás után pihegtünk és beszélgettünk, amíg regenerálódtunk egy kicsit.
    Második menetet Zsuzsival kezdtem. Kis hátsimogatás után csókot váltottunk. Majd Mirához fordultam. Vele is csókolóztam egy kicsit. Ő elindult az ágaskodó cerka felé, majd egy nagyon finom franciát kaptam. Közben Zsuzsi csatlakozott csók és test simogatással. Részemről jött egy pici mozizás, majd Zsuzsi fenekét, mellét és punciját simogattam. Már nem tudom pontosan, hogy hogyan, de Zsuzsi a kedvenc pózát vette fel, akkor ismét gumit kértem, amit Mira tett fel és hátulról közelítettem Zsuzsihoz. Kicsit csattogósra vettük a figurát, ekkor Zsuzsinak is megjött a hangja. Mira nem tétlenkedett, hol a kezével, hol a lábával ért vagy a hátamhoz vagy a fenekemhez. Ekkor elkezdett magával játszani és úgy helyezkedett, hogy mindent jól lássak. Milyen jól tette. Olykor feltérdelt és csókolóztunk is. Természetesen Zsuzsiról se feledkeztem meg, neki a fenekét, a hátát és olykor ráhasaltam és a mellét és punciját simiztem. Kis idő múlva gumi cserét kértem és Mirával a misszi pózt vettük fel. Én a lányokat testét barangoltam be a kezemmel, míg a lányok keze meg az én testemet. Mirával is kipróbáltam hátulról, közben Zsuzsival csókolóztam. Mirával visszatértünk a misszire, de sajnos éreztem, hogy másodjára nem fog összejönni a nagy bumm. Lányok kézzel tettek rá egy kísérletett, de sajnos nem jött be. Nem az ő hibájuk én voltam fáradt. Kicsit sok ingert kaptam az elmúlt egy órában.
    Kiszuszogtam magam. Majd mindenki felöltözött és együtt hagytuk el a helyszínt.
  • Elszámolás:

    A randi elején a két hölgy kedvenc édességével együtt tett le az asztalra. Zsuzsival egyeztetett összeg a helyszínen sem változott. Az új átlag kétszerese. Számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy összejött a randi. Hazafelé elég sokat mosolyogtam, aki látott biztos hülyének nézett, de kit zavar. Nem tudták, hogy mit éltem át :)
    Köszönöm Mira, hogy fogadtál és örülök, hogy megismerhettelek.
    Köszi a szervezést Zsuzsi
Happy Massage