• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje nem találkoztunk már, ez így alakult. Néha egy telefon, s egy két üzenetváltás, azért valamennyire tartotta a kapcsolatot. Egy időre el is tűnt az oldalról, de most visszatért. Hétfő délelőtt lévén kicsit lassan ébredeztem, de aztán megérlelődött bennem a gondolat. Láttam, hogy elérhető, s egyből hívtam telefonon. Hamarosan hallhattam kedves hangján csipkelődéseit, majd egyezkedések után megbeszéltük a találka időpontját. Gyors VTR után sietve összekaptam magam, igyekeznem kellett, hogy minél előbb a tetthelyre érjek.
  • Megközelítés:

    Cél, a Blahától nem mesze található, régi építmény a kőrúton. Ennek folytán tömegközlekedés bárhonnan, bármivel. Mivel én autóval közlekedek, s a parkolás a közelben esetleges, kicsit messzebb tettem le pihenni a járművet. A környék fizetős, így nem nagyon kell válogatni.
  • Helyszín:

    A belvárosi házak számomra ismerős, belső udvaros, gangos hangulata fogadja a látogatót. Zsuzska rejtekhelye nem túl magasan található, így a liftet nem ellenőriztem, kis testmozgás után már beléphettem az ajtón. Kis lakás, de a célnak megfelel. A fürdőben kád zuhannyal, s egy drogériányi felszerelés. A szobában egy kanapé, valószínű a ruháknak, de nekem más gondolataim támadtak a használattal kapcsolatosan. Most nem jutottunk idáig, de majd legközelebb! A földön pirossal letakart matrac, mellette a falon tükör, a vizuális ingerek fokozására. Valamilyen hangulatfény biztosította a tisztánlátásomat, de nem igazán foglalkoztam ezzel. A kéjlak minden részén rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Sok-sok képe szinte mindent megmutat, de azért én jobb szeretem a kézzel fogható, tapintható valóságot. Egy piros, bodynak alig nevezhető, háló szerű öltözékben fogadott. Ez szinte minden báját engedte látni és érinteni. Teste formás és kívánatos. Kemény keblei állandóan a kezem ügyébe kerültek, meg máshová is, de erről majd lentebb. Bimbói rögtön reagálnak az ingerlésre. Öle rejteke is szívesen veszi a törődést minden formában, megfelelő előkészítés után nincs szükség segédanyagokra. Szóval, így jó, ahogy van.
  • Action:

    A bebocsájtás után ölelés kis üdvözlő csókkal. A kis édesség átadása után kezem már szabaddá vált, s azonnal a háló alá csusszant a cicit markolni. Mivel elég rég nem találkoztunk, egy kis beszélgetésbe kezdtünk. A konyhai székre ültem, s Őt az ölembe ültettem. A dumcsizás alatt végig a cickókkal foglalkoztam, s kis csókok a nyakára, fülére, ajkaira. Nehezen szabadultam ebből a helyzetből, de megembereltem magam. Ruháimtól még a konyhában megszabadultam, majd a szobából kihozott törölközővel bevetettem magam a fürdőbe. Tusi, szájvíz és gyors törölközés után, már libbentünk is be a szobába.

    A törölköző elengedése után magamhoz öleltem partneremet, majd a piros hálót derekáig görgettem. Jó volt mellkasomon érezni a nekem feszülő ciciket, mi közben csókokat váltottunk. Egy idő után egyik kezem a combjai közé tévedt, s a vénuszdombját simogattam. Gyors elhatározás után a félig levetett ruhaneműt lesegítettem róla, majd a matracra helyezkedtem. Zsuzska követett, s egyből ráhajolt a feladatra. Nyelvét egy-kétszer végigjáratta a merevedő férfiasságomon, majd gondos ajkai közé engedte. Éreztem nyelve simogatását, mi közben ajkai szoros fogságban tartottak. Közepes tempóban és mélységgel kezdte a kiképzésemet. Időnként kiengedte és megnyalogatta az egyre izgatottabb rudat, majd vissza a helyére, s egyre tempósabban bólogatott. Később kicsit feljebb csúszott, s a kemény mellbimbójával ingerelte a kobakot, majd keblét erősen hozzám nyomva mozgolódott a szerszámon. Ez után vissza az előző pozícióba, s ajkai és nyelve munkálkodtak tovább. Közben egyik kezével a segéderőket simogatta, biztos érezni akarta munkássága hatását. Mikor éreztem, hogy másik kezét is bevonja a játékba, s egyre vehemensebben dolgozott rajtam, cserét kellett kérnem, nehogy hamar vége legyen a randinak.

    Mi után hanyatt feküdt, egy ideig néztem kívánatos testét, majd fejest ugrottam a feladatba. Csókocska és nyak puszilgatás után a cicik következtek. Mivel velük már eddig is foglalatoskodtam, így hamar öléhez értem. Nyelvemmel beköszöntem illendően, s jól esően éreztem a punci nedvesedését. Első sorban a csikló felderítése volt a cél, így nyelvemmel váltakozó sebességgel és keménységgel ügyködtem. Egy idő után éreztem, dudorodik a nyelvem alatt valami. Ekkor kicsit lejjebb haladva ellenőriztem a nedvesedés szintjét, már jelentős eredményt könyvelhettem el. Vissza csiklóhoz, s nyelvem pergett tovább, majd újra a csillogó ajkak között lefetyeltem. Ekkor már partnerem csípőjén és combjain kisebb remegések futottak át. Kebleit markolászta, majd egyre inkább fészkelődni kezdett. Aztán mikor nyelvem elmerült a nedves punciban, körbenyalva azt, Zsuzska mindkét lábát felkapva nyújtotta ki. Ezt a tornagyakorlatot többször is sikerült kihoznom belőle, úgy tűnt, sikerült örömet okoznom neki. Lágyabb nyalakodás után ismét csikló volt a cél. Fürge, finom nyelveléssel, majd keményebb dörzsöléssel és szopogatással vezettem le kedvesem pihegését.

    Ez után feltérdelve elégedetten néztem "áldozatom" testét, de ez nem sokáig adatott meg. Oldalfekvésben szembe került velem, s ajkaival és nyelvével ápolgatni kezdte az elfeküdt testrészemet. Közben a tükörben néztem a gömbölyödő popsiját, majd mikor egyik lábát felhúzta, a kivillanó puncit. Egy hirtelen ötlettől vezérelve hanyatt fektettem, s mellkasa fölé térdeltem. Mondta, hogy ez nem fog menni, de én megnyugtattam, s a cicik közé helyeztem a merev szerszámot. Ő kedvesen összenyomta kebleit, hogy fokozza élvezetemet. Időnként megpróbálta megnyalintani a kivillanó rúd végét, de ez nem nagyon sikerült. Mondtam is neki, sajna ilyen rövid! ;) Ezen jót derültünk, de utána azért szájába adtam játékszerét, egy kis szopogatásra. Utána visszatértünk a térdelő-oldalt fekvő helyzetbe, s tovább keményített a bevetés előtt.

    Előkerült a védelem, s további szájmunka után sikerült a felhelyezés. Kedvesem hanyatt, combja széttárva, így nem volt kérdés a kezdés. Misszibe csusszantam a forró és nedves nőiességébe. Ráhajoltam, tövig érezhettem, ahogy körülölel magában. Lassú és mély lökésekkel kezdtem tempózni. Öleltem és puszilgattam mindenét, amit elértem. Jól éreztem magam és partneremet, de ez a pozi nekem sajna sokáig nem megy. Azért még feltérdelve lábait felemeltem, s így is üzekedtünk egy keveset. Ez után már kissé lelohadtam, így újabb korrekció következett.

    Zsuzska ajkai, nyelve és kacsója együttes munkájával újra keményre varázsolt, így már jöhetett az új VV. Aztán pucsítás, s már kezdtük is mindkettőnk kedvencét, a kutyust. Itt aztán adtunk az érzésnek. Én toltam ahogy tudtam, partnerem is nyomta magát rám rendesen. A csípőjénél fogva húztam magamra, majd a popsiját markolva mozgattam kedvesemet. Neki is tetszett a dolog. Mikor lassítottam, Ő mozgott tovább. Tekergette a csípőjét, mi közben előre-hátra rugózott a szerszámon. A tükörben is nyomon követtem az eseményeket. Ez még fokozta az amúgy is kellemes érzéseimet. Rendesen meghajtottuk ezt a felállást, már kezdett a térdem rakoncátlankodni. Ekkor átvillant az agyamon, lehet, hogy a kanapénál állva folytathatnánk. Azonban annyira jó volt így minden, hogy elvetettem a dolgot. Ezt majd legközelebb esetleg, ha partnerem is benne van. Zsuzska lábai és az enyémek is kezdtek szétcsúszni, így lassan vízszintesbe kerültünk. Közben én kicsusszantam a punciból, de még kicsit ott feküdtem pihegő kedvesemen, ügyelve arra, ne nehezedjek rá. Mellé térdeltem, s elrebegtem kérésemet, ajkai között szeretném befejezni.

    Én újra térden, Ő oldalt fekve látott neki a feladatnak. Ajkai most erősebben szorítottak, (vagy én lettem vastagabb), egyre határozottabban és mélyebben kezelgetett. Egyik kezét is bevetette, a fellegekbe jártam. Hol a valóságban, hol a tükörben néztem áldásos tevékenységét. A tükörben láthattam újra, a felhúzott lába tövénél a punciját, s kezemmel elhúzva farpofáját, ez még inkább felcsigázott. Valahogy megállt az idő nálam. Aztán akkor tértem vissza, mikor kedvesem köhögni kezdett, valószínű egy nagy toroklövés miatt. A pillanatnyi megrázkódtatás után azért befejezte kivégzésem, talán még egy köhintés volt.

    Kis rom eltakarítás után megbeszéltük a baleset részleteit, majd kis pihi után újra meglátogattam a fürdőszobát. Lassan felöltöztem, majd cici és punci simi, s egy búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke publikus, az extrákról a bővebb infóból lehet tájékozódni. Búcsúzás előtt az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Úgy érzem, közel egy év után, ismét egy tartalmas találkozót tudhatunk magunk mögött. Amennyiben Zsuzska is úgy gondolja, talán nem kellene újra ennyi időt kihagyni. Hátha közben elviszik a kanapét!;)
Happy Massage