• Napsugár

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kerületben jártam, így telefonon rákérdeztem a kora délutáni lehetőségeknek. Határozott, kedves és értelmes női hang csilingel a telefonban, egy kis egyeztetés, és találtunk lehetőséget a látogatásra.
  • Megközelítés:

    Árpád híd pesti oldal, szellős, parkos panelépületei között található. Az egyirányú utcák talán megzavarhatják az ismeretleneket, de a GPS odatalál. Parkoló mindig közvetlen az épület előtt, tömegközlekedési lehetőség is bőven akad könnyed gyalogos távolságra. Diszkrét hely, ha előtte vagy utána elszívok egy cigit, a házak közötti parkban nyugodtan, feltűnésmentesen megtehetem.
  • Helyszín:

    Panelház magasabb emeleti lakásában fogad. A lift éppen nem működött, Napsugár utat mutat, miképp célszerű a másik lépcsőházból felmenni, én inkább felcaplattam a lépcsőn. Ezt azért csak fittebbeknek ajánlom, mert én nem vagyok az, lihegős lett a megérkezésem.
    Belépek, cipőnek van hely, kabátnak fogas, tisztaság mindenhol.
    Köszönés után az enyhén sötétített nappaliban folytatjuk a sztorizást. Kényelmes kanapé, fogas az ingnek, kellemes zene. Rendesen nem tudok körbenézni, mert olyan közvetlen érdeklődést, szemkontaktot és megvillanó bájokat látok, ami teljesen magába szív.
    Fürdőszobában van minden, kád, zuhanyfüggőny, nem kell szabadkozni a hirtelen keletkezett Balaton miatt, puha törölköző, szájvíz stb.
    Felfrissülés után a fürdő másik bejáratán keresztül már a kisszobába csalogat, ahol egy raklapágyra helyezett kényelmes, hatalmas matracon várjuk a folytatást.
  • Lány külseje:

    A képek profik, de egy csattogós lepkével sem lehetne róla előnytelent készíteni, hisz lenyűgöző, hibátlan pici csaj. Gyönyörű, sugárzó arc, szőke haja hullámosan, egyenesen is tökéletesen illik hozzá. De komolyan.. csak azért nem készült róla híres festmény, mert szerintem nem létezik olyan kortárs, aki ezt a kisugárzást vissza tudná adni vásznon. Ha meleg lennék, még akkor is megbámulnám az utcán. :) Kellemesen barnított világos bőr, arányos lábak, homokóra alak, hozzá illő hibátlan feszes cickók, egyenes váll, kerek popsi... na jó.. ezt befejezem, mert mindjárt ledobom a melót és inkább meglátogatom újra.. és újra.. Tényleg hibátlan, senki sem fog csalódni, legszebbek között akiket láttam, pedig az nem kevés.
  • Erotikus masszázs:

    Kellemes simogatós masszázs inkább, a hangsúly az érintésen van, az energián amit ad. Sportosabbat, erősebbet még nem próbáltam nála, de szerintem ha a vizilabda válogatott tagja vagy, edzés után/előtt nem ő fog helyretenni. Érintése közvetlen, határozott, nem távolságtartó, végig veled van közben, nem kalandozik, és csacsogása a fülemet is kényezteti. Nagyon jó beszélőkéje van, és nagyon tetszenek a gondolatok, amik a fejében kavarognak. Az idő oly gyorsan szalad, hogy szinte sosem hiszem el, hogy ilyen gyorsan elszáll.
  • Levezetés:

    Minden alkalommal más és más, elképesztően változatos, kísérletezgető, egyáltalán nem gyakorlatlan. Az az energia, ami masszás közben az érintésében van, az jön át ebben a részben is. Nem kapkod, nem siet, valóban kényeztet, én meg már szégyenlem magam, hogy mennyire kéjencként fekszem ott, és totál elvesztem a kontrollt. Játszik vele, ismerkedik, mintha a legjobb akarna lenni. Francia is lágy érzéki, de szerintem kézzel jobban szeret bánni.
  • Elszámolás:

    A végén a megbeszéltek szerint elhelyezem a korrekt ajándékot, nem kell szólnia érte, teljesen megéri ezért az élményért.
  • Összkép:

    Hiába olvastam megannyi könyvet, nem vagyok egy Andersen, nekem nem megy úgy a mesélés, mint itt sokaknak. De remélem, hogy a leírtak alapján érzitek elégedettségem, és egy cseppet vissza tudok adni abból, amit egy lopott óra Napsugárnál nyújtani tud.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-09-29 11:02:00
Happy Massage