• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hét közepén már biztos voltam benne, hogy ha szerencsésen alakul a hetem akkor pénteken mindenképp Viviennel szeretném zárni azt. Hozzáteszem és most tartottam a no fap önmegtartóztató hónapot és úgy éreztem Vivienn lesz az ideális kitartásom jutalmául magamnak. Nem tudtam, hogy alakulok munkaügyileg, így csak aznap délelőtt tudtam megkeresni. Pár csöngés után egy meggyőzően kedves hang hallózott nekem a túloldalról, pikk-pakk megbeszéltük mikor lenne ideális a 1,5 órás randi és már lelki nyugalomban tértem vissza a napi tennivalókhoz.
  • Megközelítés:

    Akkora dugó volt a városban, hogy a tömegközlekedés lehetőségét elengedtem, hátha egy taxis oda tud repíteni időben. Sajnos nem volt szerencsém, így késtem a megbeszéltekhez képest, ezt előre jeleztem amikor már láttam, hogy nem alakulnak úgy a dolgok ahogy szerettem volna.
    Kippantantam a takkerből és már hívtam is a bejáratnál, ahol épp egy hölgy próbált meg telefonos segítséggel bejutni, mondom nocsak, lehet dolgozik egy hím tündér is az épületben? :D
    Persze ezt mondtam Vivinek és szólt, hogy ha együtt jövünk be, lehetőleg ne egy lifttel menjünk. Mi sem természetesebb, de érthető, hogy szól elővigyázatosságból, pláne, hogy először találkozunk.
  • Helyszín:

    Hát kedves Uraim! Itt minden patent. Tökéletes a tisztaság, enni lehet bárhonnan, na de mielőtt mindenki "jóra" gondolna, még nem tartunk ott.
    Igényes a berendezés, külön kiemelném a nagyszerű szőnyegeket a nappaliban. Itallal kínált és mivel először voltam beszélgettünk kicsit, a kellemesen választott zenei kíséretben, közben teljesen felizgatott, nem akartam a fürdőbe menni, meg alig egy órája jöttem az edzőteremből, de így teljes a kép, ha az ember zuhanyzót látogatja először, ez kicsit elvett a hirtelen jött fellángolásból, de legközelebb ott kezdek.
    Fürdő tiszta, rendezett, korrekt repertoár tisztálkodási kiegészítőkből. A nappali tágas, az akció helyszíne ideális. Kellemes zene és illat, de lehet, hogy csak Vivienné ragadt meg bennem ennyire.
  • Lány külseje:

    Ajtót nyitott, hát wow. Nagyon szexi volt. Egy fekete köntösben, alatta feketeneműben, hozzá egy fehér lábmelegítő. A köntös alja és a fehér lábbeli között látszó, szép fényes sima bőre nagyon hívogató hatást kelt.
    Szép, formás teste van, keskeny derék, formás csípő, hetyke cicik, nyilván a gravitáció idővel hat mindenkire, ez itt észlelhető.
    Amikor magamhoz öleltem, éreztem, hogy jó helyen járok, mint egy galamb omlott a karomba. Ja és ezek után kitérnék a talán (lehet csak számomra) legfontosabb dologra, égtelenül helyes nő, gyönyörű zöld szemekkel.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve, törcsit ott is hagytam, a konyhában volt ott folytattuk, ahol abbahagytuk, ölelkeztünk. Nagyon kellemes illata van, végigcsókolgattam a nyakszirtjét, a vállai vonalát, úgy tűnt nincs ellenére. Majd áttértünk az akció helyszínére. Én a kanapé mellé álltam, ő pedig négykézláb helyezkedve elkezdett ismerkedni az egyre kiemelkedőbb végtagommal.
    Nagyon érzékien dolgozik a szájával, hipp-hopp megkeményedtem és látva milyen könnyedén tüntetget el 2/3-ig, rá-ráhúztam a fejét a szerszámra. Mintha csak így lenne teljes a program. Mások lányok a mélytorkot villogtatják a hirdetésen és, hát 1 kezemen meg tudom számolni hány nő tudott eddig egyáltalán koppanásig eltüntetni, nemhogy erőlködés nélkül. Nagyon jó érzés volt, itt esett le, hogy ilyen ingerszegény hónap után ez hülye ötlet volt, majdnem el is mentem, kértem, hogy hadd térjek át az ő kényeztetésére.
    Nem ellenkezett, kellemes tapintású a bőre és jól reagál a kényeztetésre.
    Elvesztem a puncijában, nem tudom mennyi időre, de nagyon jó élmény volt, több módszerrel nyalogattam, közben lassan elkezdtem ujjazni, először egyel, majd kettővel, amikor már egy ideje hallgattam a nyögéseit, kérte, hogy hadd foglalkozzon velem ő is. Hát őőő, nem akartam ellenkezni. Átfordultunk franciába és így kényeztettük egymást még egy darabig.
    Tartottam tőle, hogy ha én döföm bele magam, azonnal végem lesz ezek után, így megkértem, hogy ő lovagoljon meg, kicsit átrendezte ehhez a párnákat, ami kivette a szelet az árbócból sajna, de nagyon készségesen újra hadrendbe állított gumival, majd rám ült és hát a kellemesen forró puncija a franciahullámok után azonnal meg is hozta a hatását.
    Itt is ért a vég, letisztogattuk magunkat. Ölelkeztünk még egy kicsit. Nem tudom a héten mikor, de mindenképp vissza kell mennem hozzá, nagyon jól éreztem magam vele.
  • Elszámolás:

    Ugye újabban az új pesti ár fölé kezdenek menni az árakkal a hölgyek egyébként is, de Viviennél minden szál rózsát megér az élmény.
    Érkezéskor adtam át az összeget. Sajna csak 1 órát tudtam maradni a 1,5-ből a késésem miatt, mert időre mentem, de 1 órának megfelelően számoltunk el
  • Összkép:

    Nehéz szívvel ír ilyet az ember, de csak ajánlani tusom. 100% barátnő feeling, nagyszerű pornós potenciálokkal, ha úgy alakul az aktus. Ahogy ő is írta nyitott szexuális kultúrával rendelkező hölgy.
    Mindenképp visszatérek
Happy Massage