• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon kerestem meg, majd rovid uzenet valtas utan telefonon kerestem amikor megjelent az oldalon a most hivhatom uzenet.
    Par csonges utan egy gyors es hatarozott tajekoztatast kaptam, majd sikeresen fixaltuk a randi idopontjat.
  • Megközelítés:

    A cim egyertelmu volt, sok parkolohely (fizetos) is van a lakassal szemben, gps egybol odavisz. BKV-t nem hasznalok igy sajnos errol nem tudok nyilatkozni...
  • Helyszín:

    A lakasba valo feljutas kicsit trukkos, de Rami mindenben segit! Egy uj epitesu tarsashazban van a randi helyszine, mar ez bizalomherjeszto! Maga a lakas is makulatlan egyszeru letisztult nekem nagyon bejott! Egy praktikus kis lakas, ahol csak Ramival fogsz talalkozni! Furdoben minden megtalalhato, tisztasag es jo illat!
  • Lány külseje:

    A kepeknek 100ban megfelel, annak ellenere, hogy viszonylag regen rakott fel magarol kepeket! Gyonyoru alak amit fokozott a finom nap barnitott bore! Nagyon jol nezett ki, raadasul egy szal atlatszo kontosben es harisnyaban fogadott, amivel megalapozta a tovabbiakat! 😉
  • Action:

    Erkezesem utan beszelgettunk egy keveset , uditovel kinalt es megmutatta a lakast. Kaptam egy friss torolkozot es elbattyogtam egy gyors tusira. Furdes utan meg beszelgettunk egy kicsit amig Rami is felfrissitette magat, majd betertunk a haloba.

    WoW meg most is ez jut eszembe ahogy belegondolok milyen latvany terult a szemem ele! Formas popsi, formas finom cicik!
    Finom lagy csokolozassal kezdtunk ahol elkezdtuk egymast felfedezni es simogatni, par perc elteltevel az agyon folytattuk ahova kedvesem indult el eloszor, igy alkalmam nyilt hatulrol megcsodalni, nem is keslekedtem megkostolni finom puncijat, amit orommel vett es meginkabb ugy helyezkedett, hogy jobban elerjem! Rovid idon belul a hatamra parancsolt es elindult lefele az ezredes fele. Az adatlapja szerint nem vallal melytorkos franciat, amit erkezesem elott kisse hianyoltam. Azomban mint kiderult feleslegesen! Igaz nem melytorok, de olyan technikaja van, ami utan semmilyen hianyerzetem nem volt! Nagyon finoman csinalja sok nyelvvel, nyallal, golyokat sem kimelve! Szerintem barmikor fel tudna allitan ezzel az ezredest! 😅 Imadtam minden masodpercet! Viszonylag hamar gumit huztunk, mivel sajnos elsore igencsak ketperces harcos vagyok, igy az elso akcionk gyorsan veget is ert. Lovacskaztunk, majd hagyot magaban lenyugodni, apro finom csipo mozgasokkal kellemesebbe teve az elmenyt!

    Rovid pihi, tisztalkodas beszelgetes utan ismet egy francia ora kovetkezett csak most hosszabban talan meg erzekiebben! Majd Rami szajjal felhuzta a gumit... 😍 majd hatulrol hatoltam kedvesembe, gyonyoru latvany volt, kozben finoman simogattam a puncijat, cicijet! Pozvaltas es szembol hatoltam kedvesembe ahol forro olelesek kozepette elveztuk a szexet! Majd keresemre az agy elott pucsitva folytattuk. Markoltam simogattam a popsijat hatalmas elmeny volt, igy is ert a veg! Tisztalkodas majd kertem egy rovid val mazzsast, amit iszonyat jol csinal! Mivel kozben idonk lejart, gyors tusi, bucsu es tipli!
  • Elszámolás:

    Telefonon mindenrol tajekoztatott, de a bovebb infoban minden elerheto! Minden percet megert, pesti atlagnak megfelelo. Erkezesemkor adtam at az ajandekom tobbet nem kerult szoba!
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magam, nagyon bejott a frappans vaganysaga! Hihetetlen miket tud muvelni a szo jo ertelmeben! A beszelgetes resze is jo volt, mikor eljottem, meg szivesen maradtam volna dumalni vele.. 😅
Happy Massage