• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem Alice hirdetését és amint időm engedte, telefonáltam. Nagyon könnyen elértem, tájékoztatott a lehetőségekről - ami az adatlapján és az beszámolókban is kiválóan olvasható - és egy mindkettőnknek alkalmas időpontot beszéltünk meg. Rugalmas volt és nagyon könnyen alkalmazkodott a kérésemhez.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem, hogy a parkolással ne kelljen bajlódni. Az egyik forgalmas központtól nem messze található a tetthely, egyértelmű a cím, eltéveszteni szinte lehetetlen.
  • Helyszín:

    Új építésű lakásról van szó, a házban van lift, a megfelelő instrukciókat követően rövidesen a lakásban találtam magam.
  • Lány külseje:

    Alice egy darab fotót töltött fel magáról, ahol az arca, sőt az arcvonásai sem láthatóak, így eléggé sokat tűnödtem hogy egyáltalán elmenjek-e hozzá. Aztán a beszámolókat olvasva úgy döntöttem, mindenképpen elmegyek hozzá. Érkezésemkor nagyon kellemes meglepetésben volt részem, egybe ruhában fogadott ami alatt fehérneműt viselt. Érkezésem után gyorsan a zuhanyzó felé vettem az irányt, a zuhanyzáshoz nagyon puha finom törölközőt kaptam.
  • Action:

    Fürdés után nem sokat tétlenkedtem, hiszen ki akartam élvezni az órás találkozó minden pillanatát, beleértve a mélytorkos kényszerfranciát, amit már sokan megénekeltek az előttem lévő MT-k is. Először én kértem, hogy kényeztethessem, így egy közös ruha-eltávolítást követően szépen lassan fentről lefelé fedeztem fel minden egyes porcikáját, a szép, formás melleitől egészen gyönyörű kelyhéig jutottam, amit örömmel lefetyeltem mint egy mézes csuprot, ami ennek hatására nagyon jól nedvesedett. Mikor már úgy láttam és éreztem, hogy jól érzi magát, kértem hogy forduljunk meg és egy pillanat alatt elnyelte az ezredesemet, én a sokktól azt hittem, hogy soha sem kapom vissza :) de szerencsére nem így történt, nagyon pornós feelinget éltem át, teljesen eltüntette, még a kezemmel a fejét is ráhúztam, egyáltalán nem volt ellene. Azhátn kértem, hogy feküdjön a hátára és lógassa le a fejét az ágy szélén, hogy így dughassam meg a száját, ezt a kérésemet is készséggel teljesítette, én pedig hatalmasat durrantam és a torkára élveztem el. Az extázistól kicsit pihennem kellett, kértem egy pohár vizet, de mivel nem bírtam magammal így kértem, hogy hozzon hadrendbe, mert a punciját is akartam élvezni. Ez elég gyorsan ment, majd gumihúzás, és elsőként kutya pózban támadtam, jól megdolgoztam, majd lovagolt egyet és mivel már közel volt a vég, szájba élvezést kértem, így elém térdelt és a nedű ismét a torkán landolt, gond nélkül eltüntette. Felejthetetlen élményben volt részem.
  • Elszámolás:

    Alice maga az extra, így erre semmi szükségem nem volt, azt kaptam amit kértem és ezt maximálisan vállalta.
  • Összkép:

    Biztos, hogy még visszatérek Alicehoz, mert ilyen élményt ritkán kap az ember.
Happy Massage