• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam, jelezte, hogy rossz a térereje, ezért visszahív. Kb 15 perc múlva vissza is hívott, ami jó jel volt számomra, mivel friss hirdetőről van szó. Hangja kellemes és oldott volt. Korrektül tájékoztatott és még délutánra tudtunk is időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Andrea részletes utcanév körbeírása egyértelművé tette a címet. GPS pont a kapu elé navigálja a vendéget. Tömegközlekedést nem ismerem a környéken, de forgalmasabb út közelében van a tetthely, így biztosan megoldható a megközelítés oly módon is. Parkolni az utcában van lehetőség, max 1 perce biztosan található üres hely.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark 2. háztömbjének legfelső szintje. Két, kamerás kapun keresztül történik a bejutás, melyeket vendégváróm mindig a kellő időpontban nyitott. A szintre lifttel felérve a folyosón résnyire nyitott ajtó jelzi a megfelelő lakást. Mivel új építésű lakás, így minden rendben első benyomásra. Fürdőszoba a kéjszobához tartozik, így tovább fokozza a komfort érzetet, sőt mivel többen is rendelnek ebben a lakásban, így teljes a diszkréció is. A zuhanykabin ajtaja nem záródik rendesen, így egy kisebb tócsa alakul ki. Ezt valahogy felületesen oldották meg a kivitelezők, amit az is nehezít, hogy nincs padló összefolyó kialakítva.
  • Lány külseje:

    Andrea egy rövidebb fekete köntösben fogadott. Határozottan de mégis kedvesen, keznyújtással és baráti puszival üdvözölt. Elsőre érezhető, hogy jó kezekbe fogok kerülni. Vendéglátóm alakja a képeknek teljes mértékben megfelelő.
    Andrea figyel a higiéniára, rendkívül ápolt, szexi és vonzó. Néhány helyen tetoválás díszíti hibátlan testét. Én kényes vagyok erre, de mégsem hivalkodó, inkább diszkrét, viszont bombázó alkata egyből feledtette velem ezt a vizuális "hibát". Bőre selymes, feszes, keblei eredetik, fenék első osztályú, nem lehet betelni vele.
    Arca kedves, inkább átlagos, de semmiképpen nem kell tartani tőle. Számomra egyedül a műszempilla az, ami nem tetszett, szerintem enélkül bályosabb is lenne, de ez már tényleg ízlés kérdése.
  • Action:

    Fürdőszobából kikerülve Andrea már a nagy franciaágyon ruháitól teljesen megválva várt. Ekkor derült ki számomra igazán, hogy mennyire bombázó alakja van. Hangulatoldó beszélgetés közben apró érintésekkel fedeztem fel gyönyörű testét. Eközben megtudtam, mi nála a tabu és mi az, amit különösen szeret.

    Kényeztetésem nem hagyhatták ki első osztályú feszes és természetes kebleit, apró bimbóinak csókjai Andrea tetszését hamar kiváltották. Legféltettebb kincse irányába kalandoztam, lassan és türelmesen vettem be hamvas és illatos kelyhét. Igyekezetem halk és kéjes hangok kísérték, tudatva, hogy jó úton járok. Nyelvem játéka a popsit sem hagyta ki, mely számomra a gyengém, melynek élvezetét számomra az is növelte, hogy Andrea hangja még vágyakozóbbá vált annak kényeztetésére. Ekkor már kellően síkos volt kedvesem így bátorkodtam ujjamat is segítségül hívni, mellyel popsiját izgattam. Elképesztően feltüzelt már engem is egyre intenzívebb lélegzetével és hangjával, valamint ujjamat hol szoító, hol elengedő lüktetésével. Rövid időn belül egyértelmű jelét adva, hogy sikerült csúcsra jutnia.

    Kényelembe helyeztem magam, vendéglátók profi módon vett kezelésbe. Kevés kézi, de annál több orális munkával okozott számomra felejthetetlen pillanatokat. Egy dolgot sajnáltam csak, hogy a tükörajtós szekrény nem az ággyal szemben található, mely a látványhoz annyival járult volna hozzá, hogy láthattam volna kedvesem fenekét hátulról is, ahogy lábam között térden, pucsítva ténykedik.

    Elérkezett a pillanat, amikor már érezni szerettem volna közelebbi "vendéglátását". Felszerelést segítettem felhelyezni és egy ülő pozícióban történő behatolást választottam kezdésként, ami nem úgy sikerült, mint elterveztem. Sebaj, nem estem kétségbe, hiszen sokféle lehetőséget szerettem volna kipróbálni. Misszionárius pózba váltottunk, mely Andreának is kedvence. Retinába égő látvány volt ahogy várakozóan, befogadásra hívogatóan feküdt előttem.

    Ebben a pózban lassú, érzéki, az idő minden pillanatát kiélvező szeretkezésbe kezdtünk.Lábait és testét lágyan simogatva és csókolgatva hamar elérkezett az a pillanat, amit vár is meg nem is egy férfi, aki tudja mennyit érnek ezek a percek egy ilyen csodálatos fiatal lánnyal. Nem szerettem volna még bevégezni, ezért lecsusszanva, újra nyelvemmel kényeztetve és popsit is izgatva ismételten csúcsra sikerült juttatnom kedves vendéglátómat.

    Rövid pihenőt engedve számára, az érzékenység enyhítésére, szintén a jól bevált misszionárius pózban folytattuk. Időnk végére járva, nem különösebben ütemesebbre véve a tempót, hatalmasat élveztem. Andrea kedvesen hagyott magában lenyugodni.

    Andrea figyelmesen frissítővel kínált, majd egy gyors zuhanyozást követően, rövid beszélgetés közepette búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Mivel első randink volt, ezért én ilyenkor nem kérek extrát. Azt gondolom, így is tökéletes élményben volt részem.
    Rövid tájékoztatást kaptam viszont arról, hogy beszámoló írása vagy vtr egyeztetés esetén plusz idő vagy egy extra kérhető díjmentesen.
  • Összkép:

    Andrea friss hirdető, ennek ellenére profi benyomást keltett, folyamatosan figyelte minden rezdülésem, egy pillanatra sem éreztem hogy együttlétünk a terhére lenne. Erősen ajánlott kategória, kéretik vigyázni rá.
Happy Massage