• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Édesem! Nagyon köszönöm ezt a lényegretörő, remek írást! Nagyon jól éreztem magam Veled, és legközelebb pótoljuk a hiányosságokat. 😜 Addig is gondolj rám.. Vivi

  • Egyeztetés:

    Pár csörgés után felvette és elmondta a lehetőségeket. Meg is beszéltünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Én Trolival mentem utána öt perc séta kb. Csendes környék, aki kocsival jön az is talál parkolóhelyet. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Szépen felújított kis garzon lakás. Fürdőszoba kicsi, de nagyon jó beosztású. Kényelmes zuhanyzó rengeteg tusfürdővel. Mosdónál is minden szükséges kellék megtalálható, amire a randi folyamán szükség lehet. Száraz kilépő vár és kaptam két törülközőt is. Baszobában kényelmes matrac, mellette tükör, kis üvegasztal és egy kényelmes kanapé, amire le lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Szép arcú, szép szabályos mosolyú nagyon fiatalos lány, egy öt évet simán letagadhatna a korából. Vékony testalkata van formás, feszes popsival és enyhén gravitáló, közepes méretű cicikkel. Van egy olyan kellemes kisugárzása, amit nehéz szavakba önteni. Természetes szépség. Nagyon megvoltam elégedve vele.
  • Erotikus masszázs:

    A Felvezetés után került rá sor. Hasra feküdtem és szépem végig masszírozott lábaktól kezdve a hátamon át a karjaimig bezárólag. Krémmel masszírozott és svéd masszázs elemekkel operált, közben kellemes relaxációs zene szólt. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma és sokat mesélt magáról is. Nagyon jól egymásra hangolódtunk, éreztem hogy megvan a minimális szimpátia kettőnk között. Nem volt kínos csend egyszer sem. Visszajelzéseimre abszolút odafigyelt.
  • Levezetés:

    Másfél órára érkeztem hozzá. Zuhany után állva összebújtunk, simogattuk és puszilgattuk egymást. Nagyon jó volt ráhangolódásnak az első kényeztetés előtt. Öt-tíz perc múlva mikor kezdtem felkeményedni hátamra fektetett, a kis párnát a fejem alá raktam és hozzálátott a kényeztetésemhez. Adott pár puszit a környékre, golyókat, a rudat végig nyalta, majd szépen elkezdett franciázni. Nagyon lágyan, barátnősen indult az egész. Csak a szájjal dolgozott az elején, majd különböző technikákat váltogatva kézzel is besegített. Ösztönösen érezte hogy mi a jó nekem nem nagyon kellett kérnem semmit. Olyan negyed óra után jeleztem hogy lassan érkezem ő pedig biztatott hogy csak rajta és növelte egy kicsit a tempót. A tükröt bámulva engedtem útjára az utódokat az ajkai közé. Utána kb. két percig hagyott lenyugodni az ajkai között, ami nagyon kellemes volt, szépen levezette az egészet. Romeltakarításhoz Szilvia barátnőjét hívta segítségül, majd kért egy perc technikai szünetet hogy felfrissítse magát. Második körnek szerintem valamikor az utolsó fél órában álltunk neki. Hasonló koreográfiával zajlott, mint az első csak már egy kicsit erősebb és tempósabb kéz-száj kombinációval dolgozott rajtam. Sikerült teljesen ellazulnom a szeánsz második részében és elég könnyen, egy negyed óra után sikerült újra elmennem.
    Az utolsó tíz percben hozzám bújt és beszélgettünk egy kicsit, majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Elején letettem a kis asztalra. Pesti átlag. Minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Igazából nem vagyok az a nagy regényíró, de nem tudok belekötni semmibe. Minden patent volt. Nekem ez volt a legjobb masszázs élményem eddig. Főleg masszázs lányokat szoktam látogatni, van összehasonlítási alapom. Sok tip-top fiatalabb lány van hogy a felét se tudja nyújtani. Annyira korrekt volt hogy azt is jelezte előre még a telefonban hogy lányos napok miatt most kölcsönösségre nincs lehetőség. Most is még egy kicsit a hatása alatt vagyok. Egy intelligens, fantasztikus lány. Mindenki csak saját felelősségére látogassa, mert könnyen függőséget okozhat.
Happy Massage