• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen egyeztetúnk. De többféle modja van Jessy elérésének és mindegyiken elég hamar visszajelez. Szoval nekem egyszerü dolgom volt.
  • Megközelítés:

    11 kerület központi helyétöl nem messze van ugyhogy metro, villamos ,busz ,áll annak a rendelkezésére aki bkvval megy . Aki viszont kocsival annak segitségére lesz a gps. Parkolás a lakotelepi házzak között napközben van hely böven viszont késöbb nem tudom mert akkor még nem voltam. Parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Lakotelepi lakás . Fürdöszoba kicsi de amire kell pont elég. Jessy szobája viszont nagy és minden bent van ami kell egy jo randihoz. Franciaágy matrac formájában. Sarok üllögarnitura . És ami szerintem fontoss az a matracnál elhelyezett tükör 😁 hogy lehessen mozizni. Amugy rend és tisztaság uralkodik mindenhol.
  • Lány külseje:

    Jessy szerintem egy nagyon szép lány csodás alakkal. Ami az oldalán van fent kép abbol lehet választani. Viszont élöben sem fogsz csalodni.
  • Action:

    Belépésemkor köszöntünk egymásnak és jot nevetünk azon hogy végre sikerült összehozni a randit. Mivel ismertem a járást bementem a randi helyszinére és beszélgetés közben levetköztem . Irány a fürdö . Miután higéniát rendesen elvégeztem irány vissza Jessyhez aki már várt rám meztelenül . Nagyon kivántam már ezért rögtön egymásnak estúnk . Mivel én szeretem kezdeni a kényeztetést ezért végigcsokolgatam a nyakát a melleit (ahol kicsit többet idöztem) majd a hasát és megérkeztúnk Jessy isteni finom puncijához. Nem tudok betelni vele és csak nyalogattam mig egyszer csak ivbe feszült a teste Jessynek és elélvezett. Azt mondta fincsi volt megköszönte és mondta hogy most kényztetne ö egy kicsit. Mivel a nyalás meghozta rendesen a kedvem nem kellett felállitani a farkam . Viszont Jessy franciája nagyon nagyon jo ezért oda kell figyelni nehogy idö elött ellöje az ember a patront. Ugyhogy kis koncentrálás után kértem a gumit és mondtam hogy legyen elöször ö felül. Persze mindez azért volt hogy mozizhassak a tükörbe. Ezután hátulrol támadtam Jessy isteni punciját. Ekkor már nagyon a végén voltam és mondtam neki hogy a szájába szeretnék elélvezni. Semmi akadálya mondta és már a szájába is vett. Pár perc után robbantam. Hagyott lenyugodni de közben éreztem hogy a nyelvével simogatja a makkom ez nagyon izgato volt. Ezután tisztálkodás beszélgetés közben öltözés majd irány az utamra.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, mert Jessynél minden benne van az alapba amit szeretek. Utolag fizettem bár nem szokásom de megbizunk egymásba. Nekem nagyon megérte a randi.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzéssel jöttem el hogy végre össze tudtuk hozni a randit. Persze azért is mert nagyon jol sikerült a randi. Tutti jövök még .😁😁😁
Happy Massage