• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia! Köszönöm az elismerő és kedves sorokat! :) Remek találkozást, kellemes időtöltést nyújtottunk egymásnak, máskor is várlak. ♥

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Elsőre nem vette fel de hamarosan vissza csörgetett. Instant (aznapi) találkozó mindig nehéz feladat, de szerencsém volt és meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Szinte pont a ház előtt tudtam megállni. A parkolás fizetős. GPS-sel sima ügy az odajutás.
  • Helyszín:

    A lakás kicsi de a célnak pont megfelelő felújított darab tiszta fürdőszobával, minden szükséges kellékkel. A szoba hangulatos, az ágy remek (végre nem tatami...) és kellemes zene szólt.
  • Lány külseje:

    A képeknek NEM felel meg! SOKKAL jobban néz ki a valóságban! Amikor megérkeztem a házhoz lejött ajtót nyitni. Szexi nyári ruhában volt. Dögös vörös haj, dögös rúzs, szép arcocska. A mellei a ruhán keresztül is rendkívül izgatóak voltak. Ahogy előre ment hogy mutassa az utat gyorsan lecsekkoltam hátulról is. Ott sem érhet senkit csalódás.....Az érzés totál olyan volt mintha a szeretőmhöz mentem volna fel.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után a szobába érve már csak egy bugyiban találtam. (Ha legközelebb jövök tutira megkérem, hogy én szeretném "kicsomagolni") Legszívesebben kezelésbe vettem volna a gyönyörű formás melleit de mondta hogy feküdjek hasra mert kapok egy masszázst.
    Finoman bekrémezett és következett egy nagyon finom, inkább kényeztető masszázs. Kaptam még cicis csúszkát is a végére. Nagyon jól esett az egész..
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével kérte hogy forduljak meg. Kérdezte, hogy szeretnék-e én is masszírozni. Testápolót nyomott a tenyerembe amivel nekiálltam a melleit bekenni. A cicik bár nem gyáriak de nagyon szép munka. Feszesek, formásak nagyon szépen állnak és izgatóak. Miközben rajtuk dolgoztam kezelésbe vette a farkamat. Sokat nem kellett élesztgetni mert a látványtól és az érzéstől ágaskodtam rendesen. Oldalra fordult és még némi simogatás után a szájába vette. Attól hogy ezt a mozdulatsort végrehajtotta elém került a gyönyörű kerek popsi. Markolásztam egy kicsit de nem bírtam sokáig és kértem hogy én is kényeztethessem. 69 be fordultunk és ekkor jött az igazi élvezet. Egy feszes kemény feneket markolászni úgy hogy egy finom puncit nyalhatok miközben szuper franciát kapok....isteni élmény! A hangokból és a csípő mozgásból az jött le, hogy neki is tetszett amit én csinálok. Érezte, hogy itt a vég és kérdezte hova szeretnék élvezni. A melleit választottam. Hát kaptak rendesen az ikrek az anyagból. Két adag papírtörlő kellett..Kaptam még egy pohár vizet és egy jó kis beszélgetést a végére. Atom barátnős/szeretős érzés. Az első alkalom mindig nehezebb, feszültebb, de nála teljesen el tudtam lazulni. Úgy látom érdemes lesz visszajönni még..
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát. Az ár teljesen korrekt. A virágokat már az elején átadtam.
  • Összkép:

    Fantasztikus randi volt. Sokkal jobb mint amilyen egy első alkalom lenni szokott. A fotókhoz képest csinosabb is szerintem. A mostani vörös hajszín nagyon jól áll neki, dögösebb mint a képeken. Teljesen " otthon" éreztem magamat nála. Jó volt vele beszélgetni is a végén.
    Köszi mindent! Szuper volt! Jövök még...
Happy Massage